23 Май, 2018 14:18 3 222 1

Гери Малкоданска чака бебе

  • гери малкоданска-
  • гергана малкоданска

Синоптичката очаква да се сдобие с наследник през зимата

Популярната ТВ водеща и модел Гергана Малкоданска чака бебе през зимата, пише в. „Телеграф“.

Близки до синоптичката разкриха, че тя и половинката ѝ – интериорният дизайнер Алекс Ковачев, с нетърпение очакват първото си дете, която трябва да се появи на бял свят в края на годината.

За сега влюбената двойка не разкрива никакви подробности около щастливото събитие. Те пазят дори пола на бебето в тайна. Алекс и Гери се сгодиха в края на лятото миналата година. Ковачев поиска ръката на синоптичката по време на романтичен круиз из Средиземно море.

Все още не се знаят подробности за това точно кога ще има сватба. Според запознати церемонията ще се случи, след като наследникът им се появи на бял свят. Влюбените вече се подготвят за обзавеждане на детска стая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бартер

    5 2 Отговор
    Да назначат Наталито от би ти вито.......