Last news in Fakti

24 Май, 2018 09:17 3 355 5

Горчиви сълзи на полуфинала на Hell's Kitchen (СНИМКИ)

  • кухнята на ада-
  • шеф ангелов-
  • hell's kitchen-
  • гичка-
  • светла-
  • филип-
  • дани спартак-
  • готвене-
  • кулинарно шоу

Предпоследният епизод на култовото кулинарно шоу предизвика купища емоции у участниците

Снощният полуфинал на "Hell's Kitchen" бе сред най-емоционалните епизоди на шоуто. Тримата финалисти - Светла, Филип и Дани Спартак, бяха изненадани от възможността да прегърнат и да поговорят за първи път от началото на шоуто с близките си хора. След седмици на изолация мъжки и женски сълзи наводниха кухнята на шоуто.

При Дани Спартак пристигнаха майка му, жена му и малкият му син Никола. Той буквално рухна, когато те прекрачиха прага и започна да плаче. "Искам да не ги пусна никога. Тези три месеца ми се сториха като три години, жена ми ми липсва адски много. Малкият толкова е пораснал, невероятно е, че не ме е забравил", заяви Дани Спартак.

При Филип пристигнаха майка му, баща му и приятелката му. Той се втурна към тях, а първа в обятията му попадна любимата.

Светла също не остана без трогателна среща с близките си. При нея дойдоха съпругът ѝ Адриан, сестра ѝ и родителите ѝ. "Не мога да повярвам, че отново са тук, че ги виждам и този път мога да ги докосна", каза тя.

След като участниците се развълнуваха толкова от срещите с най-любимите си хора, те получиха изпитание - трябваше да разберат какви са съставките на вегетарианско ястие, приготвено от шеф Ангелов и да го направят същото. Залогът бе висок - победителят получаваше цял следобед с роднините си.

След драматична битка така желаната победа си извоюва Дани Спартак.

На вечерната резервация всеки от участниците трябваше да застане на паса, където обикновено е шеф Ангелов. В кухнята обаче су шефовете имаха за задача да саботират тримата полуфиналисти. Мръсният номер на шефа даде ефект и предизвика много грешки у Филип. Дани Спартак и Светла. Тримата имаха много трудности, но единствената дама в шоуто сякаш получи най-много критики от готвачите. Минути след края на вечерната резервация един от тримата трябваше да си тръгне и това бе именно Светла.

На финала ще се борят Филип и Дани Спартак. Двамата мъже ще се изправят лице в лице, за да застанат начело като главни готвачи в новия ресторант на шеф Ангелов. Краят на битката ще е тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 3 Отговор
    Кога ще свършва този боклук?
  • 2 Или съм тъп или е от новината

    5 1 Отговор
    нищо не се сещам да напиша по повод тази ....статия
  • 3 ПЕЕВ

    3 1 Отговор
    ХАРИ ПОТЪР ЩЕ ОТПАДНИ.
  • 4 Fen

    1 2 Отговор
    Светла е голяма сладурана , но някак си се предаде! Дани -Спартак само името му е внушително, но и не самият той! А филип е талантлив готва4 има поведение на -шмекер! Вси4ки заслужават да си поделят наградата ,но регламента не го позволява! Тримата са добър екип! Успех на финалиста!
  • 5 браво краво

    1 0 Отговор
    още от самото начало разбрах кого пласират- Дани -Спартакус. и се оказах прав..всичко е решено, преди да започне..