Last news in Fakti

25 Май, 2018 10:55 5 900 4

Гръмна чутовен скандал на кралската сватба

  • brexit-
  • кралско семейство-
  • кралска сватба-
  • сватба-
  • принц хари-
  • меган маркъл

Кралското семейство "обяви" Brexit и на сватбата

Европейските аристократи остана много разочаровани, когато осъзнаха, че не са поканени на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, определяна като светското събитие на годината. Това съобщи в. "Дейли експрес".

Досега те бяха включвани в списъка с гостите на всички британски кралски сватби, включително и на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г.

Кралските особи от цяла Европа определиха пренебрежението като "кралски Брекзит".
"Те са раздразнени - каза анонимен източник. - Те канят Уиндзорите на всичко - сватби, големи тържества. Обикновено присъства принц Едуард. Сега се чувстват, сякаш има кралски Брекзит".

Единствената чуждестранна кралска особа на сватбата в събота беше принц Сийсо от Лесото, който е приятел на принц Хари, защото двамата са патрони на благотворителната организация "Сентибейл".

Хари и Меган, които са вече херцог и херцогиня на Съсекс, решиха да не канят политически лица на сватбата като дори британският министър-председател Тереза Мей не беше сред гостите им. Тъй като принц Хари не е пряк престолонаследник, протоколът не изисква гостите да са от толкова високо ниво.

Вместо влиятелни политици и аристократи, двойката предпочете да покани 1200 обикновени британци, които да станат част от празника им в градините на Уиндзорския замък. Те поканиха и звезди, като Джордж и Амал Клуни, Дейвид и Виктория Бекъм, Серина Уилямс, Джеймс Кордън, Идрис Елба, Елтън Джон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    16 0 Отговор
    Тази сватба побърка всички жени )))) доказателство, че имат групово мислене
  • 2 Луда 🐞

    5 0 Отговор
    Очи почти пълни, ръце абсолютно празни!
  • 3 гостите

    4 0 Отговор
    Сред гостите е била и Сери на Уилямс
  • 4 Бриго Бичкията

    9 0 Отговор
    А българскят лорд присъствал ли е?.