Last news in Fakti

25 Май, 2018 15:54 3 094 9

Осем жени обвиниха Морган Фрийман в сексуален тормоз

  • сексуален тормоз-
  • сексуално посегателство-
  • сексуално насилие-
  • морган фрийман-
  • актьор-
  • холивуд-
  • изнасилване

Нови обвинения за един от най-големите актьори на Холивуд

Поредният секс скандал избухна в Холивуд - този път, включващ името на известния актьор Морган Фрийман. Миналия месец се появиха твърдения, че той е имал сексуални отношения с доведената му внучка Идън Хайнс, която беше убита преди три години. Тя не е негова кръвна родственичка, защото е дъщеря на осиновената от него Жанет Дин.

Този път млада асистентка твърди, че актьорът се е възползвал от нея по време на снимки. През лятото на 2015 г. тя започва работа на снимачната площадка на филма "Обир със стил" - комедия за банков обир с участието на Морган Фрийман, Майкъл Кейн и Алън Аркин, съобщава CNN.

Само след няколко месеца работата ѝ бързо се превърнала в тормоз, каза тя пред изданието. По думите ѝ Фрийман я е подложил на нежелано докосване и коментари за фигурата и дрехите ѝ почти ежедневно. Фримън си поставял ръката в долната част на гърба ѝ или да я потупвал по дупето, разказва тя.

При един от случаите Фрийман продължавал да се опитва да повдигне полата ѝ и да я пита дали носи бельо. "Той никога не успя да вдигне полата ми", каза тя - той я докосвал и се опитал да я вдигне, но се отдалечил и после се опитал отново. В края на краищата отнесъл забележка от Алън Аркин, който го накарал да спре. Морган се изплашил и не знаел какво да каже.

Неуместното поведение на Фрийман не спряло до тук. Друга жена, която е била старши член на продуцентския екип на филма "Зрителна измама" през 2012 г., казва, че актьорът многократно е тормозил нея и нейната асистентка, като е отправял коментари за телата им.

"Той коментира телата ни ... Знаехме, че ако дойде... не трябва да носим дрехи с деколте, които да показват гърдите ни, да не носим нищо, което да очертава дупетата ни..." - казва тя.

Общо осем жени заявяват, че са били жертва на това, което някои наричат ​​тормоз, а други наричат непристойно поведение на Фрийман.

На 80-годишна възраст, Морган Фрийман е една от най-големите звезди на Холивуд, с филмова кариера, която обхваща почти пет десетилетия. Неговите роли във филми като "Да возиш мис Дейзи" и "Изкуплението Шоушенк" в края на 80-те и началото на 90-те го правят голямо име в гилдията. Той печели Оскар за най-добър поддържащ актьор през 2004 г. за "Момиче за един милион долара" и спечели четири други номинации за Оскар. Озвучителната му работа също стана емблематична, включително за документалните филми "The Long Way Home" ("Дълъг път към вкъщи") и "March of the Penguins" ("Походът На Императорите), отличени с Оскар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 260

    4 4 Отговор
    Аз си мислех че с тази обица е гей
  • 2 крюшо

    4 3 Отговор
    Уж му казват , че е добър актьор...
  • 3 ААА

    11 3 Отговор
    Не се посвениха и от белите му коси. На къде отива този свят -мамка му?. Нотариално заверен предварителен договор ли ще ни е нужен , за да приближим жена?
  • 4 зомби килър

    6 8 Отговор
    Дърт перверзен циганин
  • 5 ОТ АКТЬОРИТЕ МА КЕФИ САМО

    4 2 Отговор
    МАЙК ТАЙСЪН.
  • 6 Гост

    12 3 Отговор
    На жените в днешно време да не направиш комплимент или недайси боже да да ги закачиш. Веднага се започва с обвинения в сексуален тормоз.
    Не е ли нормално, мъж да каже на жена, че тялото(фигурата) й е много хубва или секси?
    Шантава работа!
  • 7 Ром

    6 1 Отговор
    Този не е от махлата , нямаме толкова църни .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Плутоний

    9 2 Отговор
    Сексуален тормоз е когато момиче си е сложило къса поличка и тесен потник без сутиен.