Last news in Fakti

31 Май, 2018 18:37 4 883 3

Извънземни пренощуваха в английско село и оставиха за спомен... (ВИДЕО)

  • извънземни-
  • житни кръгове-
  • рисунка-
  • поле-
  • английско село-
  • серн-абас

Феноменалната рисунка, оставена от пришълците в полето, била забелязана от местни жители

Извънземни пренощуваха в английско село и оставиха за спомен... (ВИДЕО) - 1

Жителите на английското село Серн-Абас в графство Дорсет съобщиха, че на едно от местните полета се е появила рисунка, вероятно оставена от извънземни, съобщават местни медии.

Служители от полицията в района са започнали разследване, за да открият виновниците, тъй като според тях това не е дело на извънземни, а на местни шегаджии. Въпреки това засега усилията им не са са се увенчали с успех.

По фантастичната точност, независимо от бързината и тъмнината, с която са изпълнени детайлите на творбата, трудно може да се приеме, че те са дело на човешка ръка, смятат уфолози. На това са способни само извънземни.

Тайнственият шедьовър на пришълците прилича на своеобразна роза с осем лъча. Експертите предполагат, че тази схема може да бъде пряко свързана с фазите на Луната.

Извънземни пренощуваха в английско село и оставиха за спомен... (ВИДЕО)

Ако се допусне, че центърът на фигурата изобразява Земята, полумесеците — Луната, а кръговете около тях — Слънцето, то тази феноменална рисунка в полето всъщност демонстрира осветяването на спътника на Земята от единствената звезда в Слънчевата система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз казах

    11 1 Отговор
    Не вярвам че няколко местни могат да сътворят тази рисунка и то през нощта.
  • 2 асддса

    6 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По фантастичната точност, независимо от бързината и тъмнината, с която са изпълнени детайлите на творбата, трудно може да се приеме, че те са дело на човешка ръка, смятат уфолози. На това са способни само извънземни.

    Те тези уикални екперти бе .... Кое му е трудното, маркираш го с нещо, докато гледаш с дрон отгоре и после режеш по маркировката.

    Коментиран от #3

  • 3 Гала

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "асддса":

    Хахахаха, има доста по лесни начини, но както и да е, поне успя да ме разсмееш!