Last news in Fakti

11 Юни, 2018 18:20 7 055 5

Безсрамна двойка се отдаде на секс на улицата (ВИДЕО)

  • улица-
  • секс-
  • индия

Мъж и жена бяха заснети как правят секс по средата на улица, докато случайните минувачи ги гледат смаяни. Във видеоклипа, заснет от случаен свидетел, жената, носеща дълга рокля, е увила краката си около мъжа, докато той седи на бетонна преграда, съобщава "Мирър".

Нетърпеливата двойка се е впуснала в интимни преживявания в пешеходната зона между платната на забързания трафик в Мумбай, Индия. Стотици хора стават свидетели на похотливата сцена - някои от тях правят снимки или видеоклипове.

Районът на случката се намира близо до централата на ръководството на щата Махаращра, информира изданието. Полицията е била извикана, след което служителите на реда накарали двойката да спре да прави секс, да приведат в ред дрехите си и да напуснат мястото.

Впоследствие жената е била подведена под отговорност за непристойното поведение, но мъжът, за когото се смята, че е чуждестранен гражданин, е успял да избяга и в момента се издирва от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен язовец

    3 7 Отговор
    Eврог.йски цености!
  • 2 ПЕЕВ

    12 0 Отговор
    КАТО ТИ ПРИТЪМНЕЙ ТАКА СТАВА.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Голям прос

    18 2 Отговор
    Те са безсрамни, а прайда като си развява задниците на парада, всичко е както трябва. Айде стига! Вижте си приоритета
  • 5 АЛЕКСЕЙ КУРОПАТКИН

    13 1 Отговор
    Оставете хората да са плющят ве