13 Юни, 2018 10:23 5 811 10

Тези горещи майки са изключително секси след раждането (СНИМКИ)

  • мама-
  • майка-
  • раждане-
  • бебе-
  • дете-
  • бременна

Тези майки опровергават мнението, че родилите се запускат покрай грижите за малкото

Много хора смятат, че след раждането жените забравят да поддържат красотата си поради липсата на време, което се изразходва за възпитанието на детето. Но наистина ли е така? Тук сме събрали няколко майки, които не само оборват тази теория, но и спечелиха сърцата на милиони потребители в Instagram.

Сара Стейдж.

Сара има две очарователни деца, освен това тя е фитнес блогър и модел. Тя редовно прекарва време с децата си, но също така не забравя за себе си. След раждането тя успява бързо да влезе във форма благодарение на тренировките. В Instagram тя споделя с последователите си упражнения и тайни на красотата.

Ханна Полайтс.

Австралийската Хана не е само майката на красива дъщеря, но и акушерка. Тя успява съвършено да съчетае семейството и работата. Нейното ежедневие задължително включва спортни тренировки. Благодарение на усърдната си работа тя успява да върне идеалната фигура само девет седмици след раждането.

Джина Стюарт.

Какво бихте казали, ако разберете, че тази секси блондинка е на 50! Не само това, но и тя е майка на четири деца и е вече баба! Благодарение на перфектния си външен вид и фигура тази австралийска красавица стана финалист на конкурса "Мис Максим 2018". Със своите снимки в социалните мрежи, тя не само съблазнява мъжете, но и мотивира другите жени да изглеждат прекрасно.

Мария Кинг.

Тази зашеметяваща майка има трима сина. Разбира се, тя обръща много внимание на децата си. Но успоредно с това Мария успява да съчетава управелнието собствен бизнес и грижите за самата себе си. Просто погледнете фигурата ѝ.

Софи Гайдолин.

На 26 години Софи вече имала две деца, когато докторът ѝ съобщил, че очаква близнаци. Тя е фитнес треньор и в нито един момент не се отказва от тренировките си. Тя е гледана от стотици хиляди потребители на социални мрежи, които се възхищават на упоритата работа и красивата фигура. За последната си бременност тя увеличава теглото си само с 15 килограма, които веднага изчезнали след раждането.

Шантел Дънкан

По време на бременността си Шантел не се разделя с тежестите и редовно се занимава с кикбокс. Много от последователите в мрежата до последно не вярваха, че момичето е бременно, тъй като коремът ѝ е бил на практика невидим. Чак в края на бременността се появила малка издутина. Мнозина я съдят за прекомерното физическо натоварване. Въпреки това Шантел два пъти ражда здрави деца, като в същото време остава в перфектна физическа форма.

Луиза Ф. Лоренциадис

Бразилката Луиза ражда красиво бебе, но това не я спира да продължи любимото си занимание - да се занимава със спорт. Преди раждането тя е фитнес инструктор, и по време на бременността тя решила да не пропусне възможността да продължи тренировките. Сега е в страхотна форма и отглежда успешно детето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Morgoth

    11 2 Отговор
    Част от тези като ги гледам и ставам фен на милфа ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мъжкар

    5 1 Отговор
    Админите днес са във вихъра си!