14 Юни, 2018 12:23 8 743 3

Венета Харизанова слабее с шоколад (СНИМКИ)

  • венета харизанова-
  • слабее-
  • диета-
  • шоколад-
  • гладуване-
  • черен шоколад-
  • сваляне на килограми-
  • хранителен режим

Красавицата от години се придържа към този вид гладуване

Венета Харизанова слабее с шоколад (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Ако се чудите дали е възможно да отслабвате с шоколад, бъдете сигурни, че отговорът е "да".

Шоколадовата диета е сред най-бързите начини за отслабване и в това се убеди лично моделът Венета Харизанова.

Красавицата от години се придържа към тази - малко необичайна на пръв поглед - диета и благодарение на нея се поддържа във форма, пише в. "България днес".

Венета Харизанова слабее с шоколад (СНИМКИ)
Снимки: Instagram

Любимата й диета включва по 3 черни шоколада, които консумира в рамките на 9 дни. След края на всяка серия моделът се вталява до неузнаваемост.

Венета научила за режима от свои приятелки баскетболистки. И благодарение на него, навремето успяла да се стопи за абитуриентския си бал.

„Обожавам храната, не обичам да гладувам. Трябва обаче, да внимаваме за качеството”, съветва още тя.

Шоколадовата диета е специфична и е по-скоро вид гладуване, с което човек може да сваля по 1 килограм от теглото си дневно. Тя идеално подхожда на съвременния начин на живот на хората, но както всяка друга диета или разновидност на гладуването - не е подходяща за всеки човек.

Продължителността на класическата шоколадова диета е 7 дни, като първите резултати са видими още след третия - четвъртия ден (отслабване с 3 - 4 кг).

Венета Харизанова слабее с шоколад (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    18 0 Отговор
    Един шоколад за 3 дни. Шоколадите обикновено са по 100 грама, това прави към 450ккал. 150ккал на ден при абсолютно минимална норма от 1200 си е най-обикновено гладуване - разбира се че ще отслабне. Само дето такова отслабване предполага връщане на доста килограми (може и повече от свалените) веднага след спиране на гладуването. Освен това свалените килограми са от всички видове тъкани (включително от мускулите), а върнатите са предимно сланина.
  • 2 Алфа Ромео

    15 0 Отговор
    Тя тая е доста висока и като е измършавяла така не виждам нещо красиво да се е получило, преди беше много по-секси и привлекателна. Ква е тая мания да изглеждат като болни кранти, ако си мислят че мъжете припадат по такива жени жестоко се лъжат....
  • 3 Bahti

    10 3 Отговор
    А качила ли е тарифата? Xxaxaxax