Last news in Fakti

14 Юни, 2018 18:12 4 207 5

Мариана Векилска дебне Калин Врачански

  • мариана векилска-
  • журналистка-
  • дебне-
  • актьор-
  • калин врачански-
  • ревнува-
  • ревност

Журналистката е полудяла от ревност и следи всяка крачка на актьора

Почти всяка вечер телевизионната водеща Мариана Векилска прекарва в театъра, настанила се на някой стол в залата, за да гледа поредното представление.Причината за това обаче, не е страстта ѝ към това изкуство, а ревността, която я изгаря. Според клюкарския вестник "Таблоид" тя всяка вечер дебне Калин Врачански. Отскоро брюнетката се е пренесла в дома на актьора, който е в центъра на София, твърди изданието, без да се позовава на конкретен източник.

От няколко месеца разведената журналистка и русият актьор спят заедно и поради тази причина ходи на всяко негово представление. Източници разказват пред вестника как Векилска е най-редовната персона в театър „София“, където гаджето ѝ е на щат. Тя търпеливо го чакала след всяко представление, а после си тръгвали заедно към дома му.

Брюнетката не спирала да обгрижва Калин, да му угажда и да го пита дали иска да му помогне с нещо, твърди още изданието.

„Бяха заедно на театрално събитие. Тя не стоя мирна и секунда, постоянно му се буташе в ръцете. Поднасяше му храна, хапки, само дето не му ги сдъвка преди това. То бива, бива, но от жена на 44 години е леко инфантилно и прекалено“, разказват очевидци.

Докато Калин гледал да страни от Мариана, тя всячески се опитвала да демонстрира, че са заедно. Дори на висок глас казала „Хайде да си ходим у дома“, което не оставило място за съмнение, че живеят заедно.

Жълтият вестник коментира, че макар Векилска да отслабна и се разхубави, тя не може да се мери с бившите гаджета на Врачански, които са на по 20-25 години, руси, синеоки и дългокраки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    16 0 Отговор
    Този бил хубавец,но според моите очи ,не е! Мое мнение!

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    16 0 Отговор
    Иска само тя да го пердаши.
  • 3 Ivan

    6 3 Отговор
    Не вярвам на тази новина, освен на Врачански да му се е поискал мусака, домашен уют... Но младите мацета.. ех, са си млади мацета.
    Бах я у мусаката...
  • 4 Дама

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Абсолютно вярно! И в моите очи не е! Не харесвам такъв тип мъже...а този дори не ми изглежда мъжествен...Нещо повече, даже според мене е доста антипатичен!
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Мариана е готина.