Last news in Fakti

11 Септември, 2018 15:05 4 376 9

Какво стана с абитуриентите, които бойкотираха бала си? (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • абитуриенти-
  • зрелостници-
  • бал-
  • абитуриентски бал-
  • избягали-
  • завършване-
  • пътешествие-
  • екскурзия-
  • бойкотирали

Сигурно помните тримата бургаски младежи, които избягаха от абитуриентския си бал, за да отидат на пътешествие

Какво стана с абитуриентите, които бойкотираха бала си? (ВИДЕО + СНИМКИ) - 1

Помните ли Иван, Теди и Даниела — зрелостниците, които бойкотираха абитуриентския си бал и си подариха незабравимо пътешествие в Европа? Преди четири месеца изданието Флагман.бг разказа тяхната история, а тримата се превърнаха в истинска сензация.

Днес те споделят как е преминало пътешествието им и предават щафетата към следващия випуск.

Иван, Теди и Даниела са открили и свой съмишленик — известната влогърка Мария Андреева, която също като тях, се е отказала от бала си и вместо това е заминала на екскурзия в Полша.

„Препоръчвам го на бъдещите абитуриенти. Прекарахме си невероятно! С двете си най-добри приятелки бях една седмица в Малта и една в Амстердам. Беше супер интересно, радвам се, че се откъснах от мейнстрийм стандарта на завършването”, разказал Иван.

Какво стана с абитуриентите, които бойкотираха бала си? (ВИДЕО + СНИМКИ)

19-годишният бургазлия е бил само на изпращането на ППМГ „Акад. Никола Обрешков”.

Мария споделя, че нейният бал също бил необичаен — със съученици отишли на ресторант, а след това на кино.

„Нямаше излишни разходи — 20 лева за ресторант, 10 лева за кино. На следващата сутрин заминах за Полша”, разкри Мария.

Тя е категорична, че не си заслужава да пръснеш хиляди за рокли, подготовка и екскурзия… в Слънчев бряг, за да се напиеш в някоя дискотека.

Същата философия изповядва и Иван.

„Парите, които човек трябва да отдели за тази цигания са много и не си заслужават! Препоръчвам на абитуриентите от набор 00 да планират още от сега своите пътешествия. Има евтини полети за по 10 евро. Може да отидете навсякъде. С 2 хил. лева, които ще похарчите покрай баловете, може да обиколите цяла Европа, а не да се напиете в Слънчев бряг”, съветва Иван.

Какво стана с абитуриентите, които бойкотираха бала си? (ВИДЕО + СНИМКИ)

Той разказа, че миналата година дълго време е обикалял из училището си, питал е всеки клас дали са съгласни да се откажат от баловете си и да направят пътешествие. В началото уж го подкрепяли, но накрая един по един започнали да се отказват. Така останал само с Теди и Даниела.

Какво стана с абитуриентите, които бойкотираха бала си? (ВИДЕО + СНИМКИ)

Тримата бургаски абитуриенти са преживяли нещо невероятно, което ще помнят цял живот и нито за секунда не съжаляват. Препоръчват го горещо на всички останали.

Какво стана с абитуриентите, които бойкотираха бала си? (ВИДЕО + СНИМКИ)

Иван, Теди и Даниела са приятели от деца. Зад гърба си имат хиляди истории, но двете седмици в Малта и Амстердам, са били най-незабравимите им моменти заедно. Този месец пътищата им се разделят — Иван е приет в престижен университет в чужбина, а Дани и Теди ще учат в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    17 22 Отговор
    нито съм ги чувал нито съм ги виждал а немога да разбера защо трябва да ги помня? някой от тях роднина ли ви е че пишете за тях и нас читателите какво точно трябва да ни интересува тяхния живот?
  • 2 Лудия касапин

    21 0 Отговор
    В Амстердам със сигурност ще е било незабравимо...
  • 3 Той

    25 0 Отговор
    Слънчака е толкова зле, че и абитуриентите го заобикалят
  • 4 гост

    18 0 Отговор
    Всеки сам си избира, ние навремето си направихме екскурзия до Боровец с разходки и семпла вечеря, 100тина лева за резервация и път и и още няколко лева джобни това беше. Може и тънко да се мине, приятно, нез пиянски надпревари и рокли за стотици левове. Който залага на това е материалист, а това само по себе си говори лошо за човек, няма нужда от обяснения. Имаше някаква кифла, чиято майка обикаляше новините да се хвали колко хиляди дали за рокля на дъщерята, което е върла форма на простащина на фона на нашето злободневие.
  • 5 ъъъ

    5 11 Отговор
    помните ли когато ми се присра..
    ами изсрах се .. и после учих държавна поръчка..
    и такам..
  • 6 Meganoob BG

    4 6 Отговор
    Човек кви много пари, зех си най-евтиния костюм и това беше. И на мен хич не ми се ходеше, но отидох. Просто си признайте че сте хипита които просто изведнъж им е хрумнало "АМИ,дай да отидем на екскурзия вместо на бал че да можем после да си кажем-БРЕХ ЧЕ СМЕ БУНТАРИ, и така ще докажем на нашите съученици че не сме порядъчни като тях и ще си внушим че сме по специални от тях". То да ходиш на бал не си длъжен, но това правите клип за това къде сте ходили вместо това означава че и вие сте жадни за внимание като всички останали абитуриенти.
  • 7 681

    7 2 Отговор
    "(мейнстрийм) стандарта на завършването!" - ко значи тъй ве?

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "681":

    ... и аз не разбирам. Тя миналогодишна Мис Плеймейт вчера в Брадъра не знаеше каво е "прокурор". Била и тя завършила Софийският!