12 Септември, 2018 11:49 4 861 6

Николета все още е Божинова (СНИМКА)

  • николета лозанова-
  • божинова-
  • плеймейтка-
  • фамилия-
  • валери божинов-
  • ники михайлов-
  • развод

Бившата плеймейтка така и не е прекратила официално отношенията си с бившия

Николета все още е Божинова (СНИМКА) - 1

Николета Лозанова и Валери Божинов все още са женени! Плеймейтката не е загърбила миналото и продължава да носи фамилията на футболиста — Божинова.

Три години след официалната им раздяла и въпреки връзката си с неговия колега Николай Михайлов НиЛо така и не е прекъснала официално отношенията си с бившия.

Тя сама разкри семейния си статус, като се похвали, че заминава на романтична почивка на Бахамите и публикува снимка на самолетен билет. На него е изписана фамилията Божинова, а това означава, че Николета така се води и по лична карта и във всичките си официални документи фигурира с това име, пише в. "България днес".

Николета все още е Божинова (СНИМКА)

Николета Лозанова така и не е признавала да има официален развод с Валери. Известно време след раздялата им тя дори отказваше да подпише документите, с които официално се разделя с футболиста.

Николета имаше куп изисквания каква да бъде издръжката, която да получава от Валери. Още през 2016 година в интервю, което даде за собственото си предаване тогава "Папараци", Лозанова недвусмислено намекна, че добрите й отношения с Божинов са прекратени.

"Сама взех това решение, сама подадох исковата молба за развод и сама искам да обявя това. Моят развод по документи скоро ще бъде факт. Аз първа подадох молбата за развод преди около месец", казва Николета.

До реални действия и разтрогване на брака така и не се стигна. Лозанова бе обидена на Валери заради неговите изневери със серия "малки котета", които я направиха за смях. Николета дълго не можа да прости и факта, че Божинов бързо избяга в Белград, залюби се с Биляна Дол и все по-рядко се прибираше при дъщеря им Никол. Плеймейтката дори изложи публично футболиста, като сподели, че не е дал лев за рожден ден на наследничката им и дори не се е появил на тържеството, а е избрал да бъде в компанията на новата си любов. Постепенно двамата затоплиха отношенията, като основна заслуга за това има Ники Михайлов. Всеобща тайна дори за Валери е неугасващата любов на НиЛо към вратаря, затова за него не е никаква изненада подновената им връзка. Ники успява да запази добри отношения със съотборника си в националния отбор, а покрай него Валери и Николета подновяват контактите си.

Липсата на развод все пак е изненадваща, имайки предвид сериозните намерения, които демонстрират един към друг Николета и Михайлов. Според техни близки двамата дори мислят за общ наследник. Това няма как да стане, докато Лозанова не се раздели със старата си фамилия и не получи развод. В противен случай според родното законодателство може да се стигне до пълен парадокс, в който бъдещото дете на Ники Михайлов всъщност да се води на Валери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    15 0 Отговор
    Сега трябва да бъде прекръстена на Парцалякова !!!
  • 2 Ivo

    13 1 Отговор
    ОсвеН да и свърша на муцунката,за друго не става!!!
  • 3 Дан

    5 1 Отговор
    Може просто да му е запазила фамилията, голяма новина..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    3 1 Отговор
    Човечето бълхари са с по една мозъчна гънка, като НиЛо.