13 Октомври, 2018 14:41 12 142 18

6 шокиращи съвета на сестрите Кардашиян за женските полови органи

  • съвети-
  • кардашиян-
  • ким кардашиян-
  • клое кардашиян-
  • вагина-
  • полови органи

Според специалистите обаче, съветите на риалити звездите не трябва да се вземат на сериозно, защото някои от тях могат да са опасни

6 шокиращи съвета на сестрите Кардашиян за женските полови органи - 1

Неотдавна 37-годишната Ким Кардашиян призна, че често пие сок от ананас и призова всички жени да последват примера ѝ. Причината за това била, че благодарение на този сок нейната вагина винаги ухаела добре.

Не за първи път някоя от сестрите Кардашиян дава съвети на жените какво трябва да правят или да не правят, за да се грижат за своите интимни части.

Важно е да уточним, че всичко, което риалити звездите казват и съветват не се базирана научни или медицински факти, а на техни собствени наблюдения.

Но преди да започнете да следвате съветите им трябва да знаете нещо много важно: специалистите напълно отричат ефекта и методите на известните сестри и препоръчват на пациентките да се обърнат към акушер-гинеколог, ако имат проблем с половите си органи.

Все пак вижте 6 от съветите на Ким и Клои Кардашиян, които са събрани на едно място, както и коментарът на акушер-гинеколога Лорен Стрейчър, която обяснява защо НЕ трябва да следвате препоръките им.

Пийте сок от ананас, за да миришете вкусно там долу

Според Кардашиян това е начинът да имате приятен аромат в областта на интимните части. Страшното е, че жените наистина вярват в тази заблуда.

Всъщност няма доказателства за това, тъй като никой не е проучил този въпрос научно. Едно нещо, което експертите знаят със сигурност: една неприятна миризма между краката е отклонение от нормата и може да е сигнал за сериозни проблеми като бактериална инфекция, промяна в рН, инфекция, отслабване на тазовите мускули, които не могат да задържат урината и други. „Дори литри сок от ананас не могат да решат някой от тези проблеми”, казва д-р Стрейчър. Според експерта няма научни доказателства, че някоя храна (или сок) може да помогне по този въпрос.

Пийте витамин Е, за да направите вагиналните мускули здрави

Преди време Клои Кардашиян сподели, че приема витамин Е, за да укрепи интимните си мускули.

Въпреки това, д-р Стрейчър казва, че храненето не влияе на "силата" на вагината. Лекарите все пак не отричат ползите от супозиториите на витамин Е върху здравето на вагиналната лигавица: намаляват сухотата, еластичността и нямат странични ефекти. Въпреки това по отношение на силните стени на вагината няма научни доказателства, че витаминът ги укрепва.

Овлажнявайте влагалището си с витамин Е

Клои Кардашиян дори обясни, че „прилага директно” витамин Е на повърхността на вагината си, за да е по-овлажнена.

Тук лекарите уточняват, че действително витаминът може безопасно да се използва като „смазка” по време на секс, но не е най-добрият избор. Младите жени, страдащи от сухота и дразнене на влагалището, трябва да разберат причината за проблема. Понякога се крие в погрешен избор на перорални контрацептиви. Във всеки случай трябва да се консултирате с лекар.

Нанесете витамин Е на срамните устни, за да успокоите дразненето

Това е третото златно правило, което Клои дава.

Въпреки че терминът, който използва ("дразнене") е доста неясен, д-р Стрейчер казва, че използването на витамин Е може временно да облекчи дискомфорта (въпреки че всеки друг овлажнител може да направи това). Така че: няма да ви помогне да елиминирате причината за дразнене, ако това се дължи например на интимен агент за грижа за района, прах за пране, бактериална вагиноза или гъбична инфекция. Докторска присъда е, че витамин Е не пречи на интимните части, но не лекува вагиналния сърбеж.

Използвайте вагинални топки, за да направите вагината си по-силна от всякога

Клои препоръчва мраморните вагинални топки, които тя някога е изпитвала.

Ето какво мисли д-р Стрейчър за това: „Теоретично, те могат да бъдат ефективни за укрепване на мускулите на тазовия под, но те работят само ако ги стискате правилно. Не всички жени могат да го направят. Въпреки факта, че такива топки са били използвани от векове, няма научни доказателства за тяхната ефективност”. Ето защо специалистът препоръчва физическа тазова терапия под наблюдението на специалист или доказан ефективен симулатор, например Pericoach, Elvie или Apex. Но тази техника е необходима само за тези, които наистина се нуждаят от помощ, например поради уринарна инконтиненция или дискомфорт по време на секс. Лекарствената присъда: вагиналните топки са добри като играчка, но не гарантират ефекта, за който говори Клои Кардашиян.

Пълна лазерна репарация на влагалището след раждане

Клои твърди, че сестра ѝ Ким Кардашиян е използвали тази техника след раждането, за да възстанови размера на вагината й. Този лазер, наречен MonaLisa Touch, е специално проектиран да възстанови влагата и еластичността на вагината.

Въпреки това д-р Стрейчър предупреждава, че този метод не е за всяка жена. Лазерът е предназначен само за жени, които страдат от сухота на вагината след менопаузата, химиотерапията или операцията. Лазерният лъч работи само на нивото на вагината, но не достига мускулите на тазовото дъно. А именно те осигуряват плътността на влагалището. Лекарствената присъда: ако имате допълнителни три хиляди долара, можете да направите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Катдашиян

    26 0 Отговор
    С две изречение:не си Я дръжте в марината! за прясна консумация е!!!
  • 3 ГосТ

    18 0 Отговор
    Снимката е 🔨 ! И тея хубавици с това интелигентно излъчване дават съвети ...🤪
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мършата

    5 12 Отговор
    Не отдавна ходих на комушийката да помогна за нещо, ама тя ме вкара под чаршафите!! Но оплесках нещата!!! Припърдя ми се!!! Вместо "гълъбче" излезе цял "гарван"!!! При изхождане излиза контролирано на порции, но при наси.... излиза всичкото наведнъж!!! Почувствах чувство не на идиот, чувство на улигофрен!! Просто тръгнах, казах Да не ме беше канила!!! Без тва не ме кефиш!!! Да почистиш "уликите", че мъжът ти като дойде да не разбере!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    10 6 Отговор
    ША ГИ ЛИЖА И ША ИМ ИЗЯМ СЛАДКИТЕ ПУСИТА....И НА ДВЕЧКИТЕ...ОООХХХХ...КОТЬООО...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЦСКА умре

    5 2 Отговор
    НЯМАТЕ ЛИ ПРЕДВИД КЮРДАШИЯН!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зорлем

    8 1 Отговор
    И отново да отебележим за протокола: СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ГЛУПАВИ ХОРА ЗНАМЕНИТОСТИ!
  • 14 Анонимен

    8 2 Отговор
    Защо ни занимавате с идиотщините на нимфоманки, които имат само по една гънка и тя не е на мозъците им, които са гладки като билярдни топки и мислят само за секс?!
  • 15 Пуканка

    5 1 Отговор
    Си го местим у другия крачол.Тия мастии ли?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 vasik atanasova

    3 5 Отговор
    КРАСИВИ АРМЕНКИ
    ОХ КОТЬО САМО ДА МИ ПАДНАТ
  • 18 Чиста наука

    4 0 Отговор
    Браво! Значи за проблемите им ТАМ ДОЛУ - витамин Е и ананас, сега трябва да намерят някой витамин и зеленчук за проблемите си ТАМ ГОРЕ с главата и всичко може да си дойде на мястото!!!