Last news in Fakti

28 Октомври, 2018 22:00 9 769 13

Най-лошите храни за всеки зодиакален знак

  • храно-
  • зодии
Най-лошите храни за всеки зодиакален знак - 1

Храненето е едно от любимите неща на всеки. Някои хора обичат да се придържат към една любима храна и до голяма степен я консумират много често. Но дали тази храна е полезна за вас, почти никой не знае. Foodpanda, подбра не чак толкова полезните храни за всеки зодиакален знак.

Овен- Стойте далеч от бързото хранене, защото всичко, което прави, е да ви накара да се чувствате бавни и уморени.

Телец- Ограничете храни като чийзкейк, сладки макарони или богата на продукти пица.

Близнаци- Вие сте нерешителни в избора си на храна и трябва да внимавате с това. Стойте далече от мазните меса, въпреки, че знаем колко обичате пиле в сладко-кисел сос.

Рак- Вие лесно може да се пристрастите към захарите и всички захарни изкушения. За това спрете да консумирате желирани бонбонки.

Лъв- Шоколад за закуска, шоколад за обяд, шоколад по всяко време на деня. Но вашия организъм се нуждае и от жива храна, която да ви доставя необходимите витамини и минерали.

Дева- вие сте фенове на домашната храна. Разбира се в това няма нищо лошо, ако не прекалявате със солта и различните подправки, на които вие сте страхотни фенове.

Везни- усилено се опитвате да се придържате към балансирана, здравословна диета. Понякога даже прекалявате. Трябва да има дни, в които да стресирате огранизма си поне с едно парче пица.

Скорпион- за вас съществува само една храна и това е пържената. Ограничете се с пържените картофки и биричката, за да се радвате на здраво и щастливо тяло.

Стрелец- вашите хранителни навици могат да бъдат "всичко или нищо". Може да бъдете един месец на строга диета и веднага след това още един месец на тежко охранване.

Козирог- вие сте традиционалисти. Знаете, че манджата се яде с хляб, че преди основното е супата или салатата и също така знаете, че задължително трябва да има място за десерт. Това, което може да направите е да изключите хляба и десерта от менюто си.

Водолей- Вино, бял ориз и тестени изделия са добре, защото сте чували, че въглехидратите и естествените захари могат да са добри за вас, но те са много измамни. Ограничете ги.

Риби- Вие се храните според настроението си. Когато сте ядосани, наблягате на бургер с картофи и то доста често. Когато сте щастливи - на палачинки с шоколад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LCI

    10 12 Отговор
    Поредните глупости на астролозите!
    Веган съм и Ви препоръчвам веганството само и единствено заради ценността на живота на по-малките ни братчета и сестричета - животни, птици, риби и т.н., а като естесвено следсвие, а не цел на веганството, е и по-добрата ментално-психо-соматична кондиция.
    Бог да Ви Благослови!

    Коментиран от #8, #11

  • 2 ежко бежко

    4 1 Отговор
    Това не е вярно за мен!!!Обичам плодове и зеленчуци....!
  • 3 Овен нямаше ли?

    11 0 Отговор
    Загадка, Колко Риби има?

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 лъвввв

    5 3 Отговор
    Какво означава "закуснка"???За един приятел питам!
  • 6 Блек рам

    10 1 Отговор
    Явно който е зодия Овен....за него вредни храни няма !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Киро

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "LCI":

    Като си веган *** ядеш ли.Нали е месо.Ти да не си коза по цял ден само трева да ядеш.Ти искаш да опази л животните, но себе си не пазиш по тоя начин.
  • 9 Пища Хуфангел

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Овен нямаше ли?":

    Къв Овен? рибите са изяли овена.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Черната Айше

    2 0 Отговор
    Безбожник да благославя...!!!
  • 13 ОБИКНОВЕНА

    1 0 Отговор
    Различни заглавия едно и също съдържание.Много сте ограничени.Само дрънкате