Last news in Fakti

27 Октомври, 2018 10:18 9 619 14

Божана препивала редовно, а след това започвала да...

  • божана-
  • биг брадър-
  • вип брадър-
  • пиене-
  • алкохол-
  • изцепки-
  • издънки-
  • дрехи

Готвачката Божана Кацарова - участник в актуалния сезон на „ВИП брадър“, има сериозни проблеми с алкохола, както видяха и зрителите на риалити фрмата. Победителката от „Мастър шеф“ се събирала с шумна компания, която се забавлява по странен начин, пише "ШОУ".

Божана не си спомня голяма част от купоните, на които присъства. Когато ѝ е весело, тя се налива с алкохол, а след това изнася същинско шоуто за околните. Божана обичала да се съблича под въздействието на алкохола и обичала да хвърля и троши всичко, което се окаже препятствие пред пияната ѝ походка.

На Божана дори не ѝ е необходима голяма компания, за да посегне към алкохола и да се развихри. Стига ѝ само един човек за опора. Нейна близка приятелка е актрисата Рая Пеева, която е и настояща половинка на Явор Бахаров. Приближени до двете разказаха за случка, в която двете така се натряскали в апартамента на Рая, че на сутринта се хванали за главите от погрома, който сътворили по-рано. Освен че всичко в жилището на актрисата било с главата надолу, на телевизора забелязали окичени сутиени. Двете девойки нямали спомен как така бельото им се е озовало там и били много озадачени от липсата на спомени.

Благодарение на сутиените на телевизора те зърнали рекламата за кастингите на „Мастър шеф“. Рая била категорична, че приятелката ѝ трябва да се пробва. Божана го прави на шега веднага. После взела, че отишла и на кастинг и оттам историята ни е позната.

Да, обаче срещнала съпротива в лицето на майка си и брат си. Майка ѝ спретнала истински скандал как за пореден път щяла да прецака живота си А брат ѝ бил категоричен, че ще се изложи главоломно, знаейки неща от личния ѝ живот, които е правила под въздействието на алкохола. Така, докато останали участници ходили на кастинги с майки, бащи, братя или сестри, тя се явявала съвсем сама.

Страстта ѝ към кулинарията се запалила покрай работата в холандско семейство. Започнала да измисля нови рецепти, с които да изненадва децата, за които се грижела. „Измислях си с какъв продукт искам да готвя или пък ги карах те да изберат място на картата, чиято кухня искат да опитат, и след това започвах да чета де що има литература в интернет за различните начини и техники на приготвянето им. Започнах да си купувам и кулинарна литература, но не такава с картинки, а такава, която е като учебник с обяснения на физико-биологията и химията на продуктите, видовете термични обработки какво правят, какво ще получиш като краен резултат, за колко време, кога и т.н.“, обяснява тя.

Афинитетът ѝ към чашката си пролича и във „ВИП брадър“, където се напи и благодарение на останалите съквартиранти не се изложи чак толкова много. Те бързо я покриха и я сложиха да си легне, като сложиха край на мераците на Кулагин да я провокира да се изложи пред цяла България и той да пирува след поредната си победа. Всъщност всички съквартиранти намекват от самото начало на сезона, че Божана много пие. Но до миналата седмица от продукцията я прикриваха и не даваха на зрителя да види тази лоша страна на готвачката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разрез

    55 6 Отговор
    Меко казано отвратителна женица тип медуза ! Освен пиянщината откровено прави впечатление, как се натиска на брата ром Петко! Завидно самочувствие при положение, че знае коя е жена му и как изглежда, а с какви жени си е имал работа хаха Отвратния й говор и желание да е център на внимание е бонус!
  • 2 Гостът

    48 5 Отговор
    Добра готвачка,но лош човек с пороци.Видя малко слава и се о.ра.Пази Боже сляпо да прогледа.
  • 3 hold up

    41 5 Отговор
    Такъв човек не може да бъде добър готвач!!!Пияна жена - голям резил!!!!!

    Коментиран от #14

  • 4 Олеле

    19 2 Отговор
    Тази много голям проблем има наистина. Пияна хвърля дрехи , троши чаши чакай бе мила това да не е машпит. Сичко струва пара. За нея не е проблем всичко си плаща. Чуди се как да си изразходи парите. Ето троши яко дано направиш милион да покриеш щетите. Аз като се напия съм ок ама тя ужас. Ужасна алкохоличка. И защо се съблича ? Що за поведение ?
  • 5 Viktor

    11 8 Отговор
    Всичко това ако е вярно е много добра, ако пък е и дашна направо е супер.

    Коментиран от #6

  • 6 Любопитно

    13 10 Отговор

    До коментар #5 от "Viktor":

    Ако е твоя дъщеря едва ли ще мислиш същото!

    Коментиран от #7

  • 7 Viktor

    11 9 Отговор

    До коментар #6 от "Любопитно":

    Ако не си с такова мислене значи си за Бачковския манастир.
  • 8 баце лиско

    14 5 Отговор
    Отвратително прост и злобен човек е тая ,много ниска топка ,абе чиста пача.
  • 9 мдааа

    8 1 Отговор
    МОБИЛЕ, не се подвеждайте по някои противни медии, дето не спират да ни заливат с безвкусни и мерзки неща на някои нещастни хорица, наречени хайлайф и с др.подобни епитети!

    Пишете за сериозни неща, за красиви неща...оставете помията за клюкарите и жълтите вестничета.
  • 10 Тодор Живков

    11 2 Отговор
    Сега всеки ден, всеки час,навсякъде има ...коври!!!
  • 11 Рада

    8 1 Отговор
    Девойката и трезва е неадекватна.Най вероятно и приятелите и са такива. Необходима е промяна на среда и занимания ако иска да се очовечи поне малко. Липсват и първите 7 години и " Макаренко"....
  • 12 селянин 1

    6 1 Отговор
    Кулагин усети че е склонна към чашката,и я провокира да пият заедно..и божанка започна да се разголва и показва бюстчето,но кекса и оня каруцар петко я прибраха да си легне..а па от она лора,по глупувато нема,цел ден смуче от чашката,а после вика че Тодор Живков приема законите в република Б-Я,та он умре преди 20 години..
  • 13 винкеу

    1 0 Отговор
    Ако беше от Перник, пяна на гарата да бие полицай, веднага я взимам!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.