29 Октомври, 2018 20:21 11 808 20

Знойна брюнетка стана мащеха на най-добрата си приятелка

  • мащеха-
  • приятелка-
  • нестандартно семейство-
  • дъщеря-
  • разлика във възрастта

Как живее едно нестандартно семейство с необичайни връзки помежду си

Сравняват ги с Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас. Но не само заради голямата разлика във възрастта, а и защото двойката изглежда възхитително.

В съвременния свят всичко е възможно. Вече не само хора от един пол могат да се бракосъчетаят, но и най-добрата ви приятелка спокойно може да се преквалифицира във ваша мащеха. Именно така е станало в едно американско семейство.

27-годишната Тейлър Лахман от Финикс, щата Аризона очаровала бащата на най-добрата си приятелка — 54-годишния пенсионер Карн. По думите на девойката в началото тя постоянно се чувствала виновна заради своите чувства.

Независимо от всички проблеми, сега семейството е много щастливо. Приятелките, заедно с бащата (а за Тейлър съпруг) даже заедно пътешестват и почиват по време на отпуската.

Тейлър и Карн са заедно вече 5 години и младата съпруга признава, че тя и съпругът ѝ дори не са очаквали, че нещата ще стигнат толкова далеч.


След като се запознали и започнали да си общуват отблизо, те открили, че имат много общи интереси — обучат музиката, пътешествията и веселието. Така, скоро след като се запознали, те заживели заедно.

И до ден-днешен мнозина ги възприемат като баща и дъщеря, но сега те вече имат и подкрепата на член от семейството, който в началото бил шокиран от новината.

"Когато се срещнахме за първи път, аз работех с дъщеря му и тя беше най-добрата ми приятелка. Тогава той беше женен, а аз имах приятел. В началото си помислих, че той е много красив — винаги са ме привличали възрастните мъже. И между нас се завърза флирт", разказва Тейлър.

"Ние се познавахме с Аманда от една година и аз се чувствах виновна за връзката ми с баща ѝ. Но с течение на времето преодоляхме това. Тя знае, че аз винаги ще съм с нея и ще има подкрепата ми във всяка ситуация", уверява Тейлър.

Майка ѝ в началото също не била никак радостна, че дъщеря ѝ се среща с бащата на най-добрата ѝ приятелка. Но времето минавало и постепенно отношенията се нормализирали. Сега семействата често си гостуват и отбелязват празниците зад една маса.

27-годишната брюнетка е убедена, че нейният съпруг е "много красив, образован, умен и успешен човек". Тя признава, че е било необходимо известно време докато свикне с отношението на околните към връзката им.

Тейлър и Карн вдигнала сватба в Мексико. На частната церемония присъствали само 25 гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дърт козел млада върба лющеше

    91 8 Отговор
    Какво странно има по-възрастен мъж с младо гадже !?..., странното е бабичка с двайсет годишен !
  • 2 El Torro

    46 13 Отговор
    Че какво странно има тогава между бабичката и двадесет годишният?, от тяхна гледна точка нищо. На 54г. какви " бабички" има ум ще ти зайде.

    Коментиран от #16

  • 3 hold up

    56 2 Отговор
    Младежите могат да му завиждат на мъжкото излъчване!Хубава двойка!Когато има любов ,няма нищо странно!Странно е за ограничените,които не стават за нищо в този живот и повтарят едни и същи неща ! А не ли е странно ,,любов,, между двама ,,мъже,,!!!
  • 4 Гост

    13 16 Отговор
    Да бе. И като стана на 40 да ми умре в ръцете и да кукувам сама... само мизерии и нещастия.

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Не се притеснявай! Статистически погледнато, дори да си на 25 и да вземаш 28 годишен примерно, докато станеш на 40 вероятно вече ще си минала през тази връзка и ако е приключила с брак, то или ще си мислиш за развод, или вече ще си разведена, или просто ще си нещастна. В този ред на мисли по-възрастният мъж просто ще е изживял този етап от живота си и няма да иска да го повтори с теб, тоест държанието му спрямо теб ще е коренно различно от това, което е било спрямо жената била до него когато е бил на 25. Ще е минал през етапа на доказване, налагане и борба за свобода, запазване на идентичността си и т.н. присъщи за връзките на 20-30 годишните. От друга страна жените и без това живеете по-дълго от мъжете, така че и по-млад да си вземеш пак ще го надживееш и ще кукуваш. Един виц по темата: Попитали радио Ереван: "Верно ли е, че женените мъже живеят по-дълго от неженените?" след известно мълчание отговорът бил "Не е вярно, просто животът им се струва по-дълъг!"
  • 6 Гост

    13 13 Отговор
    Пича да ги разтяга и двете.

    Коментиран от #20

  • 7 Msq

    8 6 Отговор
    Шантава работа
  • 8 Кикимора

    12 5 Отговор
    Интересно става , като не може вече да вдигне самолета , а тя е млада още?!

    Коментиран от #10

  • 9 Хана Монтана

    2 1 Отговор
    Бръммм бръъъм
  • 10 ....

    19 2 Отговор

    До коментар #8 от "Кикимора":

    Три възрастни жени си говорят на кафе… и от дума на дума покрай плетките, децата, внуците, зачекнали и темата за секса и мъжете в живота им. Едната се оплакала, рекла:
    - А пък моя - вече не може!
    Другата рекла:
    - Че той и моят е сексуален инвалид!
    А пък третата добавила:
    - А пък моят е ТРОЕН сексуален инвалид!
    Объркани, другите две я попитали:
    - Е как пък ТРОЕН сексуален инвалид?
    - Ами той, че не може, не може, ами падна по стълбите и си счупи пръстите на ръцете и си прехапа и езика!
  • 11 ГОСТ

    8 0 Отговор
    ЗА КЪЛВАЧА ГАЗ ДЕТО СЕ ОЖЕНИ ЗА СЪУЧЕНИЧКА НА ДЪЩЕРЯ СИ НЕ ПИСАХТЕ?
  • 12 Обикновен Бг

    14 1 Отговор
    Браво мъжки, все така. Честито ти агнешко и приятен апетит. Да ти е сладко.
  • 13 И аз

    8 1 Отговор
    И аз бих и го турил

    Коментиран от #17

  • 14 гост

    5 2 Отговор
    Никой не го съди, че си е хванал младо момиче на годините на дъщеря му. Но ако майка им се беше оженила за нейн приятел тогава щяха да я разкостят и да я оплюват колко гнусно било и т.н. Младо и стегнато момиче, търси уверен и красив мъж. Намерила го. Не се казва дали тя е развалила брака им или след като са се разделили тогава са започнали да се виждат интимно.

    Коментиран от #18

  • 15 луда 🐞

    6 2 Отговор
    На такъв мъж няма как да му прости жена,а на момичето никаква забележка за тялото, дори и татоса и стои доста добре!!!!!Това е вкуса на калинката....!
  • 16 ПЛЕЙБОЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "El Torro":

    Ако кураж някакъв си даваш,става.Иначе не-направо си е диагноза.
  • 17 И АЗ

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "И аз":

    И аз.
  • 18 жалко за момичето

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Лошо няма.Хубаво е,но годините така или иначе вървят.......
  • 19 Атака

    1 2 Отговор
    Егати ти плейбоя!!!!Дано не е само с половин метров! И тайничко да кръшка с мъже?!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.