Last news in Fakti

1 Ноември, 2018 00:30 34 996 20

10 откровения на организатор на оргии за суингъри

  • откровения-
  • секс-
  • оргии-
  • суинг-
  • парти-
  • беларус

Мъж от Беларус споделя как и какво се случва на суинг партитата

10 откровения на организатор на оргии за суингъри - 1
Снимка: Shutterstock

Организатор на суинг събирания в Минск, Беларус, даде интервю за интернет издание. Там той разказва кой отива на оргиите и как всичко е организирано. Ето най-важното от неговите откровения:

1. Всичко започнало с партита по домовете. Докато оргиите били в апартамента на организатора, съседите не се оплаквали, участниците се стараели да не създават шум и да няма буйни прояви. След това за посетителите вече нямало достатъчно място и се наложило преместване в клубовете.

2. Много хора смятат, че суинг събиранията са партита за извратени. Например, героят на интервюто казва, че той е получил заплахи и обиди от различни хора, когато е спрял да крие, че е суингър.

3. Купоните на суингърите са в доста затворен кръг, но не е толкова трудно да се попадне там, колкото изглежда. За да бъде приет човек, той трябва да премине интервю с организатора на партитата и да му покаже своята адекватност.

4. На суинг събиранията в Беларус се събирали хора на всякаква възраст, което е в контраст с подобни партита в Европа: там основно ги посещават хора, които са на над 40 годишна възраст. Освен това на европейските оргии има момичета, които предоставят интимни услуги за пари, което не се практикува от интервюирания.

5. На суинг партитата идват главно славяни. Понякога има няколко посетители от Европа, Турция и Кавказ.

6. "Не е задължително да правите секс на партитата," споделя организаторът от Беларус. "Никой няма да бъде накаран да го прави."

7. "Музиката на суинг партита е различна: понякога се пускат хитовете от 80-те и 90-те години, а понякога и баладите на Scorpions."

8. "Наркотици на секс купоните не се продават или използват," казва организаторът. "Можете да пиете, но, разбира се, посетителите не идват за това.

9. "Видео на партита никой не снима. Телефоните по принцип на входа се предават на пазачите, така че да няма изкушения да се заснеме нещо."

10. "Понякога посетителите попадат в нелепи ситуации. Например, една девойка срещна родителите си на едно подобно парти."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пища Хуфангел

    72 7 Отговор
    Затова германчетата не гледат порно филми за да не видят родителите си!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо МъдрЮ

    52 5 Отговор
    Сетих се за ония суингърски: Един мъж се връща от командировка. Жена му още запъхтяна от бурната среща, вика:
    - Скъпи, а може ли да опитаме суинг?
    - Какво е па това?
    - Хм..приятелки са ми разкавали...Това е секс четворка.
    - Ами да опитаме скъпа. Хайде!
    Жената радостно подвиква:
    - Пешо! Иване! Излезте от гардероба!

    Коментиран от #4, #5, #18

  • 4 Доктор Ох Боли

    7 27 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо МъдрЮ":

    ..... ха ха хах....е тва е руско семейство.... ха х аха...... ама как ги разбираш теа работи ..... ха хахха
  • 5 Изстрадал поданик на ЕС

    9 9 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо МъдрЮ":

    Тва е отживелица, вече са лесбийки със страпони и фийлдота! Виж предната статия, за да наваксаш с модата. Вече никой не се крие по гардеробите, защото любовника обикновено е безврато назобано бичме и той прави КАСТИНГ ! Абе вие още черно-бяло порно ли си пускате бе??...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 00359

    22 1 Отговор
    Има хора, които им харесва това... - Други като мен не делят партньори.

    Коментиран от #19

  • 9 гощо

    23 12 Отговор
    И тук има такива партита.Лично съм ходил като двойка с моя бивша приятелка. Готино е ако не си задръстена консерва!

    Коментиран от #20

  • 10 Радо

    25 5 Отговор
    А къде може да се запише човек за такова мероприятие у нас? - за един приятел...нали питам.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ники

    6 0 Отговор
    Ъъъ това са наблюденията на някакъв тапак дето е попаднал веднъж на такова парти .. в Беларус и си споделя впечатленията ... А дали навсякъде е точно така ... ми не !! Сега ще ви кажа аз какво знам ... НЕ съм ходил но имам доста приятели и познати дето са ходили многократно тук и в чужбина ... като цяло партита се провеждат ... в къщи .. може и да са специално наети .. за да има място ... като цяло не са младежи и няма платени жени ... условието да се включите е .. да сте двойка и някой да ви предложи и така отгоре отгоре да ви харесат ... като цяло домакините на събитието са на по особенна почит и трябва да им се окаже нужното уважение ( не знам защо .. често са ми казвали за проблеми в тая насока) пиене , наркотици и тн. .. всеки си прави каквото иска ... ТОВА което правят почти всички за които съм чувал .... умишлено ходят в чужбина и си вземат платена девоика от тук и отиват като двойка ... и там не знам ... забавляват се ...

    Коментиран от #14

  • 14 Кати

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ники":

    Ехеее.. ..Сериозно количество информация от приятели..
    И Аз не съм ходила ,но и на приятелки не случих !
  • 15 Грую

    8 0 Отговор
    Това ми напомня на онзи виц, където отива полицията и звъни на вратата на имота, в който се вихри купонът. Вратата се отваря и полицаите казват : "Добър вечер, повикаха низащото тук се вдига много шум" . От другата страна отговарят:"Какво! Ние не сме викали полиция. Повикахме си проститутки", на което полицаите уточняват : " Не вие. Съседите ви ни повикаха" ,след което следва отговорът : "Който ви е повикал - той да си ви оправя!"
  • 16 Пацо пойзана

    5 0 Отговор
    Все едно 10 души да ядат с една лъжица
  • 17 Истината

    5 0 Отговор
    Оргии съпроводени с пиянство, гуляи, буйства и т.н. ги е имало още от древността... А че винаги е имало и още има нормални и смислени хора също е вярно.
  • 18 ЦСКА умре

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо МъдрЮ":

    А аз измислих един: Попитали радио "Ереван" и радио "Ливърпул"- Защо Димитър Бербатов зараза България? - Защото се казва така - отговориха радио "Ереван" и радио "Ливърпул".
  • 19 0889

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "00359":

    Делите и вие, но просто не знаете...
  • 20 сладкара

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "гощо":

    изкам да те попитам къде има в България или София се провежда,защото една колежка е малко заинтересована и иска да ме водиа аз незнам къде.