8 Ноември, 2018 14:26 10 741 15

Това са жените, които привличат най-силно мъжете

  • характер-
  • черта-
  • жени-
  • особености-
  • мъже-
  • привличат-
  • привлекателни

Притежавате ли някоя от следните черти на характера?

Това са жените, които привличат най-силно мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Онова, което кара мъжете да се влюбят истински и дълбоко в една жена са качества, черти от характера, които принадлежат на силните, независими жени. Въпреки че се смята, че силните жени плашат мъжете, това не е съвсем така и далеч не се отнася за всички представители на силния пол.

Ето всъщност кои са четирите черти от характера на една жена, които могат да запленят мъжа.

Организираност
Силните жени, които обръщат внимание на външния си вид, обикновено са добре организирани. Те познават добре целите си и умеят да ги преследват. Подреждат по такъв начин ежедневието и ангажиментите си, че всичко е с точно определено място в графика, без това да говори непременно за болестна педантичност.

Тази черта е привлекателна за мъжете, защото такива жени рядко изпадат в нервни кризи и безпомощност заради забравени ангажименти, просрочени задължения, несправяне с някакви задачи. Интелигентните мъже знаят, че една организирана жена може да си партнира с тях, като така извеждат заедно живота си на по-високо ниво.

Интелект
Изследванията показват, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като близки до себе си по интелект, чувство за хумор, поведение. Следователно притежаващите по-висок коефициент на интелигентност инстинктивно търсят хора на тяхното или дори малко по-високо интелектуално ниво.

Комуникативност
Обикновено успешните и силни жени притежават добри социални умения. Те знаят как да привличат вниманието в положително отношение към себе си. Комуникативните умения се оказват силно привлекателен фактор при мъжкото влюбване, защото жени с подобна дарба в повечето случаи излъчват спокойствие и уравновесеност – качества, търсени от мъжете.

Независимост
Накрая, но в никакъв случай не на последно място, идва независимостта. Тя има мощно притегателно влияние, което кара мъжете да преследват именно такива дами. Жена, която може сама да се грижи за себе си финансово, морално, физически и психически, е истински магнит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоже

    14 3 Отговор
    Това за интелекта не е вярно. Там няма изисквания при мъжете ако са били в изолация достатъчно дълго време.
  • 2 боцмана

    16 3 Отговор
    Всичките тези черти , но особено онази черта под кръста и ако гащичките и са под мишницата и дъвката в ръката.
  • 3 Комарчето

    2 6 Отговор
    Всичко е вярно!Но мъжете ,които се мислят за такива,ако не могат с това което им е дадено от Бог,те използват органа с който говорим!Тогава много са харесвани от леките жени,и това ги прави много щастливи тъпите ,,мъже,,!Не искам такъв мъж!За нищо не света!Днес ми олекна страшно на душата...!
  • 4 гост

    27 4 Отговор
    Мъжете харесват у жените най-много чертата, която разделя дупето им на две. Спор в това няма.

    Коментиран от #10

  • 5 да ама не и у нас

    7 1 Отговор
    Всичко изброено е обратното на популярните БГ коврокифли така популярни сред т.н. мъже с пари хаха Тук най се търси силиконово, кухо и с най-много лайкове !? Иначе няма обяснение на това, че огромния % от днешните същества с гърди и дупки се стреми към този модел ???
  • 6 Жена

    21 0 Отговор
    Съвсем естествено е жените с тези качества съответно да търсят такъв мъж! И обратното! Напоследък се навъдиха едни ми ти лигльовци, едни ми ти посерковци, абе въобще мамини синчета, страдащи от болезнена грандомания, егоисти, безотговорни, некадърни, мързеливи и на всичкото отгоре капризни с огромни претенции! Това в пълна степен го потвърждавам и за глезените пикли от женски пол! Малко останаха истинските мъже, както и истинските жени! Редя клишета, но това са фактите!
  • 7 ЕДИН МЪДРЕЦ КАЗА:

    7 4 Отговор
    НАЙ-ВЪРВИ СЛУЖЕБНАТА КОЛА, НАЙ-БЛАЗНИ ЧУЖДА ЖЕНА ( НЕ Е ХРИСТИАНСКО, НО МЪДРЕЦА ТЪЙ Е КАЗАЛ...)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Погнусен":

    Страхотни са и трите, с това ярко червило!

    Коментиран от #11

  • 10 КОМУНИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    АПсЕлютно
  • 11 Погнусен

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    Ха, за разни безхаберни момчетии може и да са страхотни ярко намацаните и с вид на прости***ки, не и за стабилните мъже! Но ако едно подрастващо момиче ги смята за "страхотни" тия от фотоса и се опитва да им подражава като образци за пример, това е мн кофти... от само себе си се подразбира защо.
  • 12 тошибиян

    2 2 Отговор
    Цици задник и бажаци и празна глава тва е идеала за жена и да мълчи
  • 13 Пустиняк

    2 1 Отговор
    Тези жени привличат истинските мъже. Другите влачат след себе си плазмодия.
  • 14 FUCK OFF

    3 1 Отговор
    ЛЕСНО Е ДА СИ ХУБАВА....НО....НЕ Е ХУБАВО ДА СИ ЛЕСНА...
  • 15 гощо

    0 0 Отговор
    Горепосочените качества са нищо ако самата жена не не кОвра по характер,ако не я влече спорта няма значение другото.Ако не го желае постоянно.....