8 Ноември, 2018 17:53 10 836 11

Мира Добрева разкри, че бракът ѝ е пред крах

  • мира добрева-
  • жоро торнев-
  • брак-
  • провален брак-
  • развод-
  • връзка-
  • вип брадър

Не знам дали ще останем заедно с Жоро Торнев, споделя тя

През 2007 г. Мира Добрева се омъжва за режисьора Георги Торнев. Двамата имат син — Георги Торнев — младши, а от първия си брак тв водещата има дъщеря Лора. Лицето на БНТ призна във „ВИП Брадър“, че е хванала мъжа си в системни изневери, а след признанието ѝ не е сигурно дали ще останат заедно.

В сезона на риалити шоуто, който наскоро приключи, Мира успя да покаже една друга част, която Ваня Костова крие, че представлява. ТВ водещата много се радва, че този спор е възникнал, макар, че е преобърнал играта и я изкара по-рано навън.

„Всъщност исках да извадя онази страна на Ваня, защото я познавам. Интервюирах я преди 8 години, бях в Бургас и прекарахме цял ден заедно. Тогава добих представа, че има нещо смущаващо в характера и поведението ѝ спрямо сина ѝ. Тя ме възприе като малка жертва, като пиленце, което да закриля. Приех го като нещо мило, но усещах, че нещо не е както трябва. Така че имах едно наум. Вътре осъзнах, че не бива да ѝ позволявам да се отнася с мен като с жертва, защото не съм. И тогава стана проблемът“, споделя Добрева пред вестник „Галерия“.

Тъй като обвини Костова във вещерство, а на свой ред певицата нарече Мира окултница и сатанистка, водещата реши да я заплаши със съд. „В този момент тя тотално се промени, започна да ми целува ръцете. Разбира се, че няма да я съдя. Законово мога да го направя, но не искам. Ваня е ангелогласна, но в душата ѝ има противоречия, с които трябва да се справи“, отсича блондинката.

Колкото до „аферата“ с Наско Колев, Мира твърди, че наистина са били близки и тя му е предавала опит, който му е бил нужен, за да не бъде толкова скучен участник. След като Кулагин репликира, че двамата имат нещо любовно, Добрева започва да се усеща, че на екран нещата са изкарани по друг начин и постепенно започва да се дистанцира от рапъра.

„Афера с Наско е нещо невъзможно. Още по-безумно е да отмъщавам на Жоро с него — ако реша, знам как. На мъжа ми му е било кофти, защото е изглеждало като истина всичко. Слава богу, той е бил вече в Къщата и знае как се развиват сюжетните линии, така че тази история не ни се отрази“, разказва още Мира.

Добрева подхваща темата и за изневерите на Жоро, но гледа нещата от всички гледни точки и е намерила опция да ги оправдае: „На Жоро не му е лесно с жена като мен. Нося много напрежение. Постоянно имам интервюта, уморена съм, не ми се излиза. Не мога да кажа, че съм го забравила завинаги. Тежи ми, боли ме, предадена съм, но не си струва жертвата да зарежа всичко. Много ценя Жоро като мъж, изключителен е! Дали ще останем заедно, все още не знам. Умишлено в предаването заговорих за изневерите. Толкова хора го правят, а се крият. Това, че не съм изневерила физически, значи ли, че не съм изневерила в душата си? Мислила съм си за друг мъж, а може да дойде време и аз да го направя“.

Мира разказва, че въпреки, че е едно от популярните имена в България, тя и семейството й живеят доста скромно. „Няма успех без цена, но аз не платих с много жертви. Имам семейство и две деца. Скромно, живеем, не сме забогатели, но сме добре. Допреди две години живеехме много на тясно, в гарсониера. Работя в държавна телевизия и нямам много пари, бюджетиран ми е животът, но е хубаво, че не живеем много богато“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комарчето

    10 3 Отговор
    Естествено на младо е налитнала! И тази е видяла от мен!!!!!!!Ама дано е хубав,умен ,опитен.... и да я обича повече от Торррррнев!
  • 2 Радо

    15 10 Отговор
    Да кръстиш детето си на себе си е мега тъпо и комплексарско според мен.
  • 3 Наско Колев

    8 7 Отговор
    Мира...... ако ми родиш дете ще съм най-щастливия мъж.
  • 4 гост

    11 4 Отговор
    С такъв мъж, комплексиран и агресивен, какво да стане. Намери си някой, който да те носи на ръце, не във финансовия смисъл, а да те уважава и да те харесва, пък ще литнеш. На Торнев си му личи, че не е стока и никога не е бил.
  • 5 Боклук

    8 8 Отговор
    Тая е голяма свиня

    Коментиран от #10

  • 6 hold up

    3 10 Отговор
    Като цяло ,мъжете са една стока, Егоисти....!!!!!
  • 7 луда 🐞

    2 4 Отговор
    Защо като прочета името на Насето и ми става едно хубаво на душата.....!!!!!!?
  • 8 гост

    7 5 Отговор
    Коцкар и помакиня
  • 9 Гошо

    8 1 Отговор
    От левия го местя в десния
  • 10 Пълен

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Боклук":

    Бо.... е Мира Добрева и не може да го скрие
  • 11 бобо

    5 0 Отговор
    Мирче късай ,,, Взимам те веднага