18 Ноември, 2018 07:00 23 396 1

Вашият хороскоп за днес, 18.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Раците мога да си отдъхнат, на Козирозите ще им просветне

Вашият хороскоп за днес, 18.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав момент да си изясните отношенията с хората около вас. Опитайте се да бъдете обективни и да не отправяте лични нападки, което означава – да се поставите на мястото на другия, а това хич не е проста работа.

Телец

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един спокоен следобед, без чужда намеса.

Близнаци

Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове и да обмислите стратегията си за по-нататък.

Рак

Днес може да си отдъхнете, макар че не е изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и не могат да не ви простят.

Лъв

Може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, да спрете да се притеснявате дали сте направили нещата перфектно. В крайна сметка вие много добре знаете, че няма как да се угоди на всички.

Дева

Сами си генерирате проблем, стаявайки чувствата и страховете си.Опитайте да сте по-смели и открити, само може да спечелите от това.

Везни

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си оттук-нататък, макар и само мислени.

Скорпион

Хубав ден, за да приключите с някои стари навици и да откриете неща, които сте смятали за отдавна изгубени. Не бъдете твърде резки с хората около вас, все пак и те имат чувства.

Стрелец

Ще сте доста енергични и готови да се справите с всякакви предизвикателства. Ако няма кой да ви ги отправи, сами ще си ги създадете. Само не прекалявайте с активността, може да ви дойде в повече.

Козирог

Днес най-сетне ще ви просветне и ще почувствате прилив на сили, особено след вкусния обяд. На някои ще им се прииска да прекарат времето в сладки приказки с непознати по интернет, внимавайте какви ги говорите, а и какво пренебрегвате заради този чат.

Водолей

Вече е крайно време да престанете да мислите за работа и да се повеселите като всички хора. След обяд дори и да не ви се ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.

Риби

За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата (ако ги имате естествено). Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.