24 Ноември, 2018 07:00 14 668 0

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Близнаците ще са във философско настроение, повишено напрежение около Везните

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано - така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Телец

Ден, в който трябва да претеглите нещата и да ги разпределите безпристрастно. Това приложено към емоциите е доста трудно, почти непосилно, но пък имате толкова търпение и воля да сложите ред, че сами себе си ще изненадате.

Близнаци

Един хармоничен и спокоен ден. Ще сте във философско настроение и нищо не би могло да ви стресне или пък озадачи,освен някое несправедливо обвинение. Тогава може да се превърнете в меч на справедливостта.

Рак

Може би ще изглеждате доста странно в очите на околните, но това може дори да ви радва, нали обичате да шокирате всички с вашата нетрадиционност. Отваря ви се възможност да похарчите парите, които са ви останали, но поне ще сте удовлетворени от резултата.

Лъв

Днес е вашият ден за реализация. Провокации има достатъчно, така че не търсете оправдания, а действайте. Най-важното днес е да тръгнете към целта, т.е. да знаете накъде вървите и ако може да познавате пътя.

Дева

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от разни досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Везни

От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

Скорпион

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Стрелец

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате. Хванете бика за рогата още сега и цяла седмица никой няма да може да ви стъпи на малкото пръстче.

Козирог

Сигурно сте набрали енергия за забавления, но не винаги е много уместна, ако се срещате с твърде сериозни хора. Защо пък да не ги провокирате? Винаги има възможност да направите нещо различно от общоприетото.

Водолей

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Риби

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение от един добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си, макар и мислени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА