26 Ноември, 2018 10:38 3 497 7

Поли Генова очаква първа рожба през пролетта

  • поли генова-
  • бременна-
  • певица-
  • първо дете-
  • очаква-
  • бебе

Фенове заподозряха за бременността ѝ, заради по-широките тоалети, които избира за последните си снимки, публикувани в социалните мрежи

Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете, пише вестник "Монитор". Певицата, която изстреля България до четвъртото място на „Евровизия” през 2016 г., официално е съобщила новината само на най-близките си роднини и приятели.

В публичното пространство обаче, тя все още пази мълчание. Най-вероятната причина за това е, че изчаква да започне поне вторият триместър. Фенове на изпълнителката на If Love Was A Crime заподозряха за бременността ѝ, тъй като за последните си кадри, публикувани в социалните мрежи, тя подбира по-широки тоалети. Въпреки това коремчето й все още не е толкова видимо, като вероятно първият ѝ наследник ще проплаче през април или май догодина.

Бременността е и причината Генова да се оттегли от менторския си стол в „Гласът на България“. Чаровната певица бе жури в продължение на два сезона на риалити формата. Въпреки това от този сезон на мястото й ще се подвизава Михаела Филева.

За таткото на бебето не се знае много, което не е изненадващо, предвид че Поли от край време крие подробностите около личния си живот в пълна тайна. За мъжа до нея е известно единствено, че е чужденец, като според слуховете е родом от Филипините. За това подсказа и самата певица, когато наскоро честити рождения му ден. Тогава тя написа Mahal kita, което преведено от филипински означава „Обичам те“.

Двамата са заедно вече повече от година, като неотдавна се заговори дори, че са на път и да се разходят до олтара. Въпреки това Генова обясни, че не пази кой знае какъв сантимент към сватбите, като заяви в свое интервю, че церемонията е „просто парти с бяла рокля“.

Междувременно съвсем скоро ще се състои галапремиерата на “Smart Коледа“, където Поли се разписва с роля. В празничната детска лента, режисирана от Мария Веселинова, певицата скача в образа на персоналния треньор на Добрия старец (Кръстю Лафазанов). Двамата обаче така и не се засичат на сета, разкриха наскоро от екипа на продукцията. Причината — Генова била добавена впоследствие към сцените, в които напътства Дядо Коледа в мисията му да отслабне. Официалната премиера на “Smart Коледа“ ще се състои тази сряда, а от петък стартира и широкото разпространение на лентата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    7 2 Отговор
    Много хубаво Поли,едно щастливо събитие за всяка жена,пък и ти беше време вече!!!!!!
  • 2 123

    4 7 Отговор
    аз ли бъркам, или тази беше лизбийка? сега излиза че е би?
  • 3 Гост

    2 4 Отговор
    Поп звезда ??? А стига, всички станаха звезди. Звезда знайна в покрайнините на Балканския полуостров,по-точно , в малка България. :-):-):-):-)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 анонимен

    3 1 Отговор
    О, завист и пак завист...
  • 6 Дано

    2 0 Отговор
    Не се коти !Аман от джендъри !
  • 7 град Фамагуста

    1 0 Отговор
    Всичко това е хубаво, ама чак от Филипините!