Last news in Fakti

26 Ноември, 2018 15:26 16 279 5

Бившите на Брад Пит се хванаха за гушите

  • анджелина джоли-
  • дженифър анистън-
  • роля-
  • филм-
  • netflix-
  • влияние-
  • холивуд-
  • слухове-
  • измислици

Според слуховете Анджелина Джоли е бясна на Дженифър Анистън заради нов сериал

Бившите на Брад Пит се хванаха за гушите - 1
Снимки: shutterstock

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Дженифър Анистън са жените, с които Брад Пит е имал най-дълги и сериозни отношения и това до известна степен превърна двете актриси в заклети врагове както в личен, така и в професионален план.

Последният слух около двете бивши съпруги на холивудския актьор, твърди, че Анджелина е бясна на Дженифър заради роля, която втората ѝ отмъкнала под носа.

Според мълвата Анистън много ядосала Джоли, след като станало ясно, че получава главната роля в новия проект на Netflix "Първата дама"(First Ladies).

В предстоящия филм, звездата от "Приятели" ще играе Бевърли Никълсън, първата жена президент на Съединените американски щати.

Според статия, публикувана от сайта RadarOnline Анджелина Джоли не е доволна от това, че Дженифър е получила ролята в комедийния сериал, който онлайн платформата ще излъчва.

"Анджелина бе действително бясна, защото смяташе, че е една от любимките на Netflix след съвместния им проект "Първо те убиха баща ми" (филмът излезе в платформата през 2017 г.), но сега Джоли, едва ли не, "свири втора цигулка" след Анистън", коментира анонимният източник.

Предполагаемият източник на таблоида допълва, че новата роля на Анистън само подчертава, че тя "има по-голямо влияние в Холивуд, когато работата опира до сериозни проекти".

Както и че авторските "филми за страдание", в които Джоли се изявява като режисьор, невинаги съвпадат с интересите на повечето продуценти и компании, а това означава, че за ролите в блокбастърите ще претендират други актриси, които са доста по-лоялни.

След появата на тази информация обаче, говорителят на Анистън заяви пред Gossip Cop, че историята за напрежение и гняв между двете актриси е изфабрикувано от жълтата преса.

Джоли по никакъв начин не ревнувала успеха на Анистън с този проект и не вижда заплаха за кариерата си в нейно лице, заявява говорителят. Той също така добавя, че „Първата дама“ всъщност не е "ново шоу" или "сериал" за Netflix, а пълнометражен филм, който предстои да излезе.

Оказва се още, че твърденията на неназования източник на RadarOnline, че Анистън има "по-голямо влияние в Холивуд", защото "за филмите за страдание" на Анджелина са по-ограничени", също са лъжа. Понастоящем носителката на награда "Оскар" участва в три големи филмови проекта, насочени към семейната аудитория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧНГ

    5 4 Отговор
    Лошо...! Тук няма историята на обратните,само това е доброто!Между другото ,Брад Пит да има интимен приятел клошар ,и цял ден да го разхожда из Ел Ей например,ще е доста интересна гледка...!Тогава става доста сложно,защото не се знае кой кого ще хване за гушата....!
  • 2 Учителя

    16 19 Отговор
    И двете са застаряващи лелки . Дайте нешо по-свежо... Дъщери нямат ли ?
  • 3 гост

    8 10 Отговор
    едната е стерилна ,другата има синове.....!!!!!!Да пази Бог!!!
  • 4 Гладен съм

    3 2 Отговор
    Е и ? Аз мра от глад. Тази роля я играя всеки ден. Мисля да сменя ролите. Убивам богаташ взимам му живота , богатството , жена му детето и ето Откраднат Живот.
  • 5 гощо

    4 1 Отговор
    Анистън по хубава по женствена по нежна! ДжолитУ жената мъж станала вече!