6 Декември, 2018 07:00 17 294 1

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте какъв ще бъде Никулден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един хубав ден за Вас, но по-скоро за разговори на философски теми и неща, които са доста далеч от битовите проблеми. Ще имате безброй идеи кое как трябва да се направи и дано намерите ентусиасти, които са готови да действат.

Телец

Трудно ще се излиза на глава с Вас днес. Опитвате се да наложите собствената си линия на поведение без да ви е грижа дали е приложима за всички останали. Ами направете сондаж преди това.

Близнаци

Май доста именници имате да поздравите днес, а и на толкова трапези да поседнете. Внимавайте, то риба, риба, ама с нея колко вино и ракия се изпива. После да не се чудите, че дрехите Ви са отеснели и Ви тежи главата.

Рак

Доста ще капризничите днес, а в един момент това вече няма да е интересно на никого. Ограничавайте се за някои неща, не е нужно всички да Ви играят по гайдата, пък били те приятели или любими.

Лъв

Днес ще разберете колко е хубаво да имате приятели. Всички ще се опитват да Ви помогнат по някакъв начин. Може да има проблеми в комуникациите по технически причини, но това едва ли може да Ви попречи да намерите онзи или онова, което сте решили.

Дева

Малка Коледа е днес. Колкото са Рибите в морето, толкова радост, любов и богатство да има в дните ви. Отпуснете душата си и си позволете да не класифицирате всичко, дайте миг покой на ума.

Везни

Очертава се интересен празник, все пак Никулден е един важен предколеден празник. А и нещата при вас ще се случват по-лесно и ще ви връщат вярата в добрата съдба.

Скорпион

Празник е, оставете нервността за друго време и друг час и се опитайте да сте тук и сега. Може да сте малко по-емоционални, но е вярно също, че вие сте от хората, които могат най-добре да се контролират.

Стрелец

Един хубав ден за Вас, но по-скоро за разговори на философски теми и неща, които са доста далеч от битовите проблеми. Ще имате безброй идеи кое как трябва да се направи и дано намерите ентусиасти, които са готови да действат.

Козирог

Народът празнува, а Вие сте толкова сериозни и сдържани, че направо да му се доплаче на човек. Отпуснете малко душата и с усмивка на уста могат да се правят велики дела.

Водолей

Сигурно сте набрали енергия за забави, но не винаги е много уместна, ако се срещате с твърде сериозни хора. Защо пък да не ги провокирате? Винаги има възможност да направите нещо различно от общоприетото.

Риби

Днес е ден на банкера, а според звездите при вас идват паричките. Вие можете да управлявате чужди капитали, но не забравяйте, че най-големите богаташи са от противоположната на Вашата зодия - Дева. Но почетете светеца, та парите ви да са колкото рибата в морето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.