7 Декември, 2018 07:00 16 528 0

Вашият хороскоп за днес, 07.12.2018 г

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Странен ден за представителите на зодия Рак, добър за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 07.12.2018 г - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес нещата ще стават малко по-трудно и с цената на много нервна енергия от ваша страна. Не е нужно да действате по този убийствен начин, гледайте по-спокойно, нещата и без друго ще се наредят добре.

Телец

Сами се ограничавате в представите си. Влезли сте в един калъп и по никакъв начин не искате да се измъкнете от него, а светът ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете повече въображение и смелост.

Близнаци

Имате силна нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. Не се ли превръщате в един сноб заради нуждата от нечие одобрение, защо забравихте да сте себе си?

Рак

Малко странен е днешният ден. Не бъдете прекалено доверчиви, златните рибки изпълняват желания само в приказките и вицовете. Днес е ден да планирате, но разумно.

Лъв

Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията ви, а това ще ви донесе удовлетворение. Бъдете искрени с хората около вас.

Дева

Имате нужда от емоции и домашно пристанище. Днес определено ще ви е трудно да останете сами, а и няма да го искате. Важното е да не виждате враг в човека срещу себе си, а да го приемете като свое огледало.

Везни

Ще сте очарователни и енергични, направо ще кипи животът във вас. Ако спрете да се правите на интересни, а бъдете самите себе си, наистина никой не би могъл да ви устои.

Скорпион

Днес нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората от вашия екип. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти.

Стрелец

Материалният успех за вас ще е по-важен от всичко. Готови сте дори да рискувате принципите си в името на това да се докажете, но в крайна сметка сами решавате съвестта ли ви е по-важна или друго.

Козирог

Днес ще сте малко нервни. Отговорностите и задълженията ще ви дойдат в повече. Е, нещата ще се развият добре, затова няма нужда да се потискате предварително. Бъдете оптимисти, усмихвайте се и ще разсеете напрежението.

Водолей

Изкушавате се да направите някоя гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому. Нали знаете, че тези неща винаги се връщат, понякога по най-неочакван начин.

Риби

Един доста добър ден за вас. Ще имате достатъчно късмет, че дори и в излишък. Разчитайте главно на собствените си хрумвания, действайте творчески и със замах. Не се притеснявайте, че няма да ви забележат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА