8 Декември, 2018 07:00 15 922 1

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Нервен ден за Овните, хубав за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко нервен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, събота е. И не търсете виновни, просто действайте и всичко ще си дойде на мястото.

Телец

Днес може да сте твърде подозрителни, а това определено ще е обидно за някои хора. Ако не можете да се откажете от предубежденията, то поне не ги демонстрирайте.

Близнаци

Днес трябва да сте особено честни с всичко и всеки, но най-вече със самите себе си. Това разбира се винаги е полезно, но понякога има толкова много изкушения.

Рак

Днес ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на вашите идеи. Доста импулсивно ще харчите пари. Бъдете внимателни с непознати, може да се опитат да ви заблудят и дори да ви измамят.

Лъв

Днес ще сте малко разсеяни, ще ви се иска да избягате от задълженията си и да останете поне за малко сами. Не упорствайте за неща, които виждате, че са безсмислени.

Дева

Днес вашите собствени потребности трябва да станат задача номер едно. Останалите ще почакат. Тъй де, забравяте, че и вие сте човек с тези безбройни задачи.

Везни

Не всичко, което блести е злато. Но понякога изкушението да мислите така е толкова голямо. Днес имате шанс да получите нещо, което определено ще промени живота ви, но в каква посока зависи единствено от вас.

Скорпион

Днес сте изпълнени с ентусиазъм и студентско дръзновение. Хубав ден да започнете нещо отначало. Време за новости и радост от живота.

Стрелец

Днес най-простите и познати неща ще будят у вас тягостно недоумение. Това не е най-добрият ден да си напрягате мозъчните клетки, за да избегнете нервно разстройство.

Козирог

Хубав ден за вас, ще се чувствате спокойни и уверени. Най-много ще се забавлявате в група с хора, които споделят интересите ви. Вечерта е време за приятно прекарване, особено с любим човек.

Водолей

Всички ограничения и правила днес ще бъдат бойкотирани. Нищо не би могло да ви попречи да се забавлявате, дори собствените ви предразсъдъци. Бъдете като студентите, вярвайте, че най-хубавото предстои.

Риби

Днес ще имате сериозни неща за решаване и те ще погълнат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате доволни, че правите нещата по начин, който ви харесва. И можете да сте сигурни, че има кой да го оцени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.