Last news in Fakti

8 Декември, 2018 10:36 6 829 18

Албена Вулева и Цецо Андреев аут от VIP Brother

  • албена вулева-
  • цецо андреев-
  • vip brother

Гримьорът се класира на седмо място, а Албена е шеста

Водещата Албена Вулева и и гримьорът Цецо Андреев са последните изгонени от къщата на Big Brother: Most Wanted. Двамата се бориха за гласовете на зрителите с Никита, която събра над 60 % от положителния вот и по този начин се класира за големия финал в понеделник, съобщава Nova TV. Цветан се класира на седмо място, а Албена е шеста.

"Никита е жертва", каза Албена пред Ники Кънчев. "Провал е да си като нея".

На големия финал в понеделник за титлата "Любима звезда на България" ще се борят още Wosh MC, Благой Георгиев и Златка Райкова, Станимир Гъмов и Джулиана Гани, които ще пеят заедно с родни звезди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вулева е отрепка

    27 3 Отговор
    Тъпо и некадърно парче,страдащи от нарцисизъм.С амбиции,неотговарящи на способностите й.Изгониха я от всички медии,където е била,защото е срам за журналистиката.
    Преди време най-много плюеше срещу Слави Трифонов в "Сигнално жълто", но след като изля една халба бира върху главата й,вече не е гъкнала срещу него.
  • 2 ЧАПРАЗА

    16 3 Отговор
    КВО СТАНА МА ОФФФЦА ГОЛЯМА ТИ БЕШЕ УСТАТА
  • 3 ПРЕСТРУВКИ и ЛИЦЕМЕРИЕ

    6 11 Отговор
    Учудва ме че някой харесва поведение като това на Никита-Милена или каквато и да е !!!!!Измислена външност с десетки операции и изцяло измислено и подло поведение на страдалец !!!

    Коментиран от #7

  • 4 Обичаме да ни мачкат май

    4 9 Отговор
    Ако творението на пластичната хирургия спечели ще е поредно доказателство че българина обича да го съжяляват и търси проблема в други но не и в себе си !

    Коментиран от #5

  • 5 Истина зла

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "Обичаме да ни мачкат май":

    ДА СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА Е НОМЕР НА МНОГО БЪЛГАРИ !!!
  • 6 един

    16 2 Отговор
    Най-после да се случи нещо свястно в това предаване. Че иначе човек все повече остава с впечатлението, че цялата ни държава е една лудница, всичко е нелогично, боклуците ги наричат звезди, гримьори се оказват обекти на възхищение, макар че ясно им личи, че дрогата им липсва, нямат спирачки, простащина безкрайна, крясъци, обиди! Същото се отнася и за Вулева! Докога ще пробутвате тази все още млада вещица, невъзпитана, лутаща се в живота, гордееща се с обърканите си ценности и крайно нарцистична?! Та покрай нея и лудата й майка. Не ви ли тревожи мисълта, че от такива като тях двете децата се стряскат на сън?!
  • 7 отговор

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "ПРЕСТРУВКИ и ЛИЦЕМЕРИЕ":

    Според принципите на демокрацията всеки разполага с тялото си. Вярно е, Никита или както там се казва е прекалила, както Джулиана с огромен бюст, глупава проскубана коса и т.н., което за някои е много грозно. Но самочувствието на това тъпо момиче ще удари тавана. Това обаче не ги прави лоши хора. Просто лошо решение според околните, но нищо не може да им се каже, тяхна работа. Докато Вулева е социално зло. Социопат! Номерата й бяха отвратителни, гласът й не се траеше, гнусна персона!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Фалшив герой

    14 0 Отговор
    Гъмов и Уош са постоянно пияни !!!!

    Коментиран от #10

  • 10 отговор

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "Фалшив герой":

    Гъмов си е Гъмов, никак не се е променил от предишното си участие, пак си е пиянде и пак крещи и обижда жените, особено някои. Но едно не може да се отрече, а именно - актьор е, и то добър комедиен актьор. Колкото до човека, наречен Уош, сигурно има качества, в сравнение с другите е добре възпитан, проявява разум, но можеше и да не налита така на проскубаното момиче с големия силикон. Пък и се поддаде на настървението на глутницата, организирана от Вулева. Приятелката му отвън го гледа все пак. Сбирюток, събрани хора, всеки с проблемите си - морални, умствени, всякакви! Златето и Белия зъб обаче строшиха рекорда за тъпотия.

    Коментиран от #11

  • 11 Сбиритак са

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "отговор":

    Точен коментар ! Много емихареса определението за тази група СБИРИТАК !!!!
  • 12 Гост

    3 0 Отговор
    Утайки и Утрепки
  • 13 Родолфо Лойгори

    3 2 Отговор
    За мен единствения победител в този сезон си тръгна преди две седмици, и това е Яя
  • 14 Песен у Испания

    8 1 Отговор
    Хигиена Нулева...
  • 15 Да я махат от очите ни

    7 0 Отговор
    Тази ненормалница няма място в публичното пространство! Нейна работа е да живее с неистовата си злоба към всичко и всички, да си вре отровния език където си ще и да сее омраза около себе си. Не бива обаче да се избутва по медиите, за да бъде гледана и слушана от неукрепнали психически подрастващи, да се превръща в еталон за поведение. Ужасно същество, което нито веднъж не се е замислило като как изглежда поведението й, погледнато от страни, което никога не се разкая за своя постъпка, което никога няма да се почувства виновна за грозното си държание и да се извини на някого. Достойна дъщеря на майка си, да си се хванат двете за ръчичките и да се пръждосват в ...кухнята на ада, единствено където ще се чувстват на своето място.
  • 16 Баба електричка

    1 0 Отговор
    Обраха медалите по тъпотия Златка и Благой.Никой не е достоен да спечели формата.Всички са боклуци.Може би,Яя е малко по-добе!
  • 17 Йоан Виталиев

    0 0 Отговор
    И за мен фсезона свърши след излизането на Стоян Роянов - ЯЯ.
  • 18 Йоан Виталиев

    0 0 Отговор
    *сезона