15 Май, 2019 18:35 56 951 34

Скандални разкрития за участник в шоуто "Женени от пръв поглед"

  • скандални разкрития-
  • участник-
  • женени от пръв поглед-
  • измамник-
  • лъжи-
  • фалшия-
  • светозар филипов

Зрителка разпознала в един от младоженците “паразит и измамник”

Изненадващи разкрития за един от участниците в сватбеното риалити шоу "Женени от пръв поглед“ бяха извадени наяве от редовна зрителка. Тя извади кирливите ризи на Светозар Филипов и дори го обвини, че лъже за общественото си положение, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Както стана ясно от последните епизоди на риалити формата – той и съпругата му Таня изживяват криза в краткия си брак. Светозар се държи странно с нея и два дни спазва пълно мълчание. Запитан от жена си каква е причината за това – той ѝ отправя упрек, че е "спряла половия им живот“.

"Аз трябва да водя полов живот. Има и такива, които и без гащи ме искат“, продължи Светозар.

В последния епизод двамата празнуваха Свети Валентин, а за да накаже още повече своята любима, Филипов ѝ подари не романтичен подарък, а фазомер.

Зрителите започнаха да заемат страната на Таня и да сипят критики към поведението на Светозар. Дори се намери потребителка, която твърди, че мъжът е измамник и лъже за истинската си самоличност.

Ето какво разказва жената:

"Филипов е един измамник, с афинитет към телевизионни изяви. Въпросният не е нищо друго освен бездомник, неудачник и шарлатанин! Защо вместо да лее дебилизма си не обясни, че използва ефирното време, за да популяризира фалшивата си скалъпена персона и съпровождащите я проблеми? Защо са подведени всички, че е собственик на къща в Симеоново, като той само временно я обитава - жест на благосклонност към мизерното му съществуване? Защо твърди, че притежава имот по бащина линия, който му е неправомерно отнет? Защо използва предаването, за да упражнява манипулациите си относно правосъдието в страната, злоупотребява с медийното внимание, за да ръси клевети! Защо не обясни как от създател на фондация “Български манастири и църкви", за какъвто се е самотитулирал, минал през дежурен протестиращ в редица спорни казуси и схеми, е стигнал до "експерт по безопасност на храните"??? Защо се подвизава и представя години наред като наследник на Екзарх Антим Първи, като той никога не е имал потомци?

ЛЪЖИ! Лъжи и само лъжи! Болен човек с болни фантазии...

Този мъж е тотален измамник! Истината е, че е паразит, който си търси приемник, а не жена и съпруга!!! Интересно защо като женен живее в апартамент на продуцента на предаването? Дори да е подвел зрителите, хората от екипа на предаването и всички замесени до допускането му в ефир, този човек ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!“.

Негативизмът от страна на феновете на "Женени от пръв поглед“ към Филипов идва и от това, че съвсем скоро е бълвал обиди по адрес на Таня от профила си във Facebook. Разкривал е и неща за продукцията, което е абсолютно забранено по договор. Към днешна дата всичко е изтрито и почти нищо не може да се прочете в профила му.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    121 5 Отговор
    Видяло се е,ще се мести.

    Коментиран от #6, #9

  • 2 Зайко Байко многознайко

    148 8 Отговор
    Кой нормален човек би отишъл в това измислено предаване. Изключвам баскетболиста, за пари човек, какво ли не прави???

    Коментиран от #3, #4

  • 3 NikNay

    27 18 Отговор

    До коментар #2 от "Зайко Байко многознайко":

    Ти трябва да знаеш , вие там в горна махала ама абсолютно всичко правите за пари. . . .
  • 4 добавка

    71 7 Отговор

    До коментар #2 от "Зайко Байко многознайко":

    ...и не само, кой нормален изобщо би го гледал, че и коментирал !? И участници и зрители са кукувици !
  • 5 ЧУДОМИР

    42 64 Отговор
    МАЙ ВСИЧКИ КОИТО ГЛЕДАТ ТОВА ПРЕДАВАНЕ И ОЩЕ КУП ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ТА СТИГНЕМ ДО ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ, ГЛАСУВАТ ЗА БСП !
  • 6 Хайл

    36 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Аз го местя постоянно...😉👍

    Коментиран от #15

  • 7 455

    4 26 Отговор
    Здрасти сладко пате на работа ли си толкова късно ти пиша като пия кафе сутринта ще ти пиша като пия кафе сутринта ще
  • 8 LEVSKI

    40 6 Отговор
    Жената е с вясна
  • 9 Луууд

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Иска го местим заедно сите брей!
  • 10 Хаде сега

    46 3 Отговор
    В съдебен спор да разнищят проблема и височайщия съдя да вземи решение по казуса
  • 11 Зрител

    31 6 Отговор
    Евтин и скучен сценарий .
  • 12 Цв.цв. 7апартамента

    29 4 Отговор
    Човекът има проблем с алкохола ,ако признае проблема си ще го пребори
  • 13 Анонимен

    9 38 Отговор
    Светлозар може да е невинен защото жена му вика и крещи той иска интимен живот а тя не.Никой не е гледал предаването че той ще се окаже жертвата
  • 14 гост

    30 2 Отговор
    Ами те всичките психари, ако не жената, то ще е мъжа. Във всички връзки си има трудности, ама този е пълен провал и ако жена ви иска да ви обиди за нещо маловажно припомнете й този как се държи с една нормална жена. Всички са мръднали, усмихват се, държат се пред камерата, а после изтрещяват и си показват лицата.
  • 15 Леко

    13 5 Отговор

    До коментар #6 от "Хайл":

    да го не претъркаш
  • 16 Уриел

    25 4 Отговор
    Как ще съдят човека. Него без гащи го искат, а те ще го съдят. Това да не е САЩ - за една целувка и хайде....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гостенка

    29 0 Отговор
    Гнусен мазник. Фалшив "герой".
  • 19 Крадец

    15 7 Отговор
    Той нали чукна гимнастичката.....!
  • 20 месара

    21 3 Отговор
    а аз само да попитам : до кога ше има такива предавания като това, а и не само, ферми, вип биг, миски, плейки, танцувай, таланти, пей, готвачи, кафе,............? това са тъпи и нагласени предавания, на които се радват хора дето не пропускат турски сериали! ЗАБРАНЕТЕ ГИ!!!

    Коментиран от #27

  • 21 Дидстото

    28 1 Отговор
    Много неприятен тип, а и се мъчи да бъде духовит с плоските си шеги.
    Явно добре плащат, защото от пръв поглед е ........
    А Таня не беше длъжна да се омъжва. Какво му хареса?
  • 22 Ефтини сензации

    7 3 Отговор
    Постоянно ни занимавате с проблемите на простолюдието
  • 23 Еврореалист

    7 2 Отговор
    Добре , че е сайта, та да прочетем какви безумни предавания има по телевизията. Щото аз не ги гледам. Толкова са ми безразлични, че дори не го местя.
  • 24 гост

    31 1 Отговор
    Тази женица да си хваща чантичката и да изчезва. Мазната физиономия на този индивид го разкри още в началото, прекалено преиграно, неискренно и фалшиво поведение, без да познаваш човека насреща. Особенно с тези унизителни закачки и дуднене, колкото и да си свестен надали ще издържиш повече от женицата. А тя може да е емоционално сдържана, но си изгледа наред.
  • 25 коравия

    9 0 Отговор
    Доволно,че "Чичкото" е пернал катерицата,дали са му някой друг лев от продукцията на това риалити.Какво друго да иска,колкото се може повече да се задържи на екрана,те продуцентите си плащат за това,пък и от време на време да "Смазва Спицата",какво му трябва повече на човека!!!
  • 26 Венета

    33 3 Отговор
    Аз се питам следното: предаването работи с един куп експерти по човешки взаимоотношения и прочее и именно те, прилагайки професионалните си познания и опит, събират двойките. А двойките доверчиво се хвърлят в авантюра, разчитайки, че експертите са си свършили работата много по-добре, отколкото те самите биха могли да го направят, ровейки се в сайтове за запознанства.
    Е, каква логика има обаче да бъде избрана жена като Таня, която очевидно е имала кариера, продължава да работи, включително с млади и перспесктивни хора. И до нея най-сериозно да бъде поставен безпаричен запуснал се мъж, живеещ в съборетина (която екипът на предаването е посетил и познава), за работата на който до момента не сме видели нищо.
    Кой от експертите на предаването би видял себе си до такъв човек? Кой от тях, ако сложи ръка на сърцето си, би повярвал, че такава двойка може да поведе щастлив съвместен живот?
    Та - за каква екпертна преценка става всъщност въпрос? Дали не е за преценката, при събирането на какви несъвместими хора биха се получили най-ярките зрелища?
    Нима до Таня не можеше да се сложи трудолюбив, отговорен към живота си и желаещ да обогати съществуването си с общуването с подобна личност човек? /Релизирал се и съответно разполагащ с лични средства?/
    А пък до Светозар да се сложи някоя по-консервативна жена, за която самият факт, че има мъж до себе си, да е достатъчен бонус към собствения ѝ живот?
    Защото нали за това изобщо става дума - когато тези хора се съберат,

    Коментиран от #28, #29

  • 27 Мара

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "месара":

    Да си чувал израза: Хляб и зрелища !
  • 28 някой си там

    0 14 Отговор

    До коментар #26 от "Венета":

    вени по кротко не си адвокат на таня и тя надали е цвете за мирисане

    Коментиран от #31

  • 29 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #26 от "Венета":

    Венета, права си за самия принцип. Но да не забравяме, че това е телевизя, която има основно предавания с конфликти, викане, каране и разчита именно на това. Половинките са избрани не по признак кой с кого си подхожда, а кой може да изиграе някаква игра и да създаде конфликт като по този начин запази интереса на зрителя, един вид чакайте да го видим този какво ще направи или дали тези двамата ще оцелят. Този лигльо беше ясен от самото начало поне на мъжете, така не се държи искрен мъж, той не гледа влюбено, а лукаво. И един мъж може да се позволи да се лигави когато с жена му са на един акъл в момента или ако не го интересува човека насреща.
  • 30 Славчо

    7 1 Отговор
    Експертите да си хвърлят дипломите и да отиват да копат тютюна!!! Пълна излагация! Срам!
  • 31 Венета

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "някой си там":

    До коментари № 28 и 29
    Здравейте. Аз не коментирам участниците. Те са такива, каквито са.
    Но се учудвам с каква лекота експертите в шоу това подкопавят доверието в науките, които са изучавали.
    Така дори хора, които биха потърсили сериозен съвет в името на подобряването на връзката си, не биха го направили. Ще се оправят както могат, без науки:)
  • 32 Зрител

    5 0 Отговор
    Аз гледам " В търсене на дом по света", "Екстремни каравани", "Странни храни с Андрю Цимерман", "Гласът на България" и съм доста по-щастлив от зрителите на предавания като гореописаното.
  • 33 Светът е малък

    0 0 Отговор
    Разбираемо е, че скандали, неочаквани обрати, малки измислени историйки и т.н. са неща, на който разчитат подобни предавания, за да има гледаемост. Не знам дали многото "специалисти"- психолози и други са действително такива и дали ги е еня за антирекламата, която си правят, но да се дава трибуна на толкова гадни лъжи е прекалено даже за това шоу. Не мисля, че е било толкова трудно предварително да се съберат сведения за господинът Светлозар, че да се разчита на доста закъснелите "Скандални разкрития.... , които всъщност осветляват малка част от истината. Неща като измислени професия, трудови занятия, притежавана собственост, отнета с измама, жълти павета, даже пропуска да спомене 2-мата си сина, биха могли да се преглътнат от публиката в интерес на шоуто. Но гаврата с паметта на втората му жена, не може да се отмине току така. Била му оставила завет да не остава сам?! Ама, Светлозар въобще не се вписва в последната година от живота й. Останала вече без пари и сили от болестта, невъзможността да го издържа повече и отказа му да се грижи за нея, я принуждават да вземе най - правилното решение: да го изгони от жилището си и остатъка от живота си. И , вие, драги шоумени и уважаеми "специалисти" избрахте за Таня точно Светлозар......
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.