16 Декември, 2019 10:18 4 130 24

Незрящ имитатор спечели "България търси талант"

  • българия търси талант-
  • победител-
  • незрящ имитатор-
  • андриян асенов

Андриян Асенов е големият победител в шестия сезон на хитовото шоу за таланти

Андриян Асенов спечели "България търси талант" и наградата от 50 000 лв. Той впечатли журито и зрителите с невероятното си изпълнение на сцената на най-гледаното шоу у нас. Той получи първия "Златен бутон" в този сезон на шоуто за таланти по bTV.

Славена Вътова нямаше капка съмнение, че незрящият имитатор заслужава да отиде директно на големия финал. На трето място зрителите поставиха DANCE STATION, а на второ - математическия талант на Георги Георгиев.

Незрящ имитатор спечели "България търси талант"

Във впечатляващия 3-часов спектакъл на живо 12-те най-добри изпълнения от шоуто се бориха за зрителския вот и наградата от 50 000 лева. Пред Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова своите дарби демонстрираха носителите на златните бутони на журито и водещите - Андриян Асенов, Рефат Абдулаев, Валериа Войкова, Симона и Бояна, както и Свет Радославов. Те влязоха в битка с фаворитите на публиката - Адриана Хаджитенева, Георги Георгиев, Dance Station, София Иванова, мажоретен състав "Мистерия" и Реми Тоин. Последният, 12-и финалист - Петър Байков, бе определен с вота на феновете в онлайн гласуване на сайта на шоуто.

Незрящ имитатор спечели "България търси талант"

Първи за кратко на сцената се появи Петър Байков, който получи златната звезда на SDI. Той благодари на зрителите, че има възможност тази вечер да е там.

Първото изпълнение на финалистите беше на 13-годишната Валериа Войкова, която бе изстреляна на финала от златния бутон на Катето Евро. За изпълнението си на парчето "Freedom", тя получи само бляскави отзиви.

Другият финалист беше 21-годишният Петър Байков. Той впечатли зрителите с дублажа си. Петър сподели, че след полуфинала е получил стотици писма от хора, които са му писали, че ще използват възможността си да го подкрепят. Продуцентите на "Дисни" също били впечатлени от уменията му и му предложили да работят заедно за в бъдеще. На финала той дублира фрагмент от "Снежанка и ловецът" (2012). Той за пореден път впечатли журито.

Dance Station бяха третото изпълнение, като докато се подготвят за изпълнението, представиха впечатляващите успехи на три от момичетата - в сноуборда, в бойните изкуства и на фронта на знанието. И този път те обраха овациите на журито, което изтъкна, че определено това изпълнение е за финал и пожела успех на групата.

38-годишният Георги Георгиев работи на Летище София и се занимава със скоростна калкулация. Той не е успял да отиде на световното първенство в Истанбул и направи изчисления на задачи, подобни на тези на състезанието в реално време. Георгиев имаше само един грешен отговор, а след това изчисли в кой ден ще се паднат определени дати далеч в бъдещето абсолютно безпогрешно.

"Импровизатор, калкулатор и в математиката император", каза Ицо Хазарта на Георги след края на неговата демонстрация.

Андриян Асенов от село Лесковец, който е незрящ и бе изпратен на финала от златния бутон на Славена Вътова, от дете мечтае да е актьор, впечатли в първи тур с имитацията на Слави Трифонов. Този път в импровизираното студио на "Шоуто на Андриян Асенов" младият мъж имитира отново Слави Трифонов, Дядо Коледа и завърши с изпълнение на "Черно море" на Тодор Колев, като самият той свиреше на кахон в този момент.

Незрящ имитатор спечели "България търси талант"

Любен Дилов се обърна към Асенов с думите: "Къде беше преди 19 години, когато стартирахме едно шоу?! Можеше да спестим една партия на България."

Малката флейтистка София Иванова от Варна направи поредна запомнящa се изява, изпълнявайки "'О sole mio", като в началото самата тя свиреше на флейтата, а после продължи да пее. Журито бе повече от ласкаво към Софи. Ицо Хазарта изтъкна, че неговото любимо изпълнение на малката варненка е било на полуфинала и призова зрителите да го имат предвид, когато гласуват.

Бояна и Симона, изпратени на финала от Любен Дилов-син със златен бутон, които се занимават от 7 години с полденс, излязоха в бели бляскави сценични бодита на песента на Phil Collins "In the Air Tonight".

"Изключително съм щастлив от това, което направихте тази вечер. Изпълнението ви беше в пъти по-трудно от предишното", каза Любен Дилов.

"Опознай Бояна и Симона, преди да съдиш танца на пилона", обърна се Ицо Хазарта към зрителите.

27-годишният танцьор от Украйна Рефат Абдулаев, който стигна директно на финала със златния бутон на Ицо Хазарта бе избрал изпълнение за борбата между доброто и злото и избора, който всеки трябва да направи. Ицо Хазарта го поздрави, като му каза, че е гордост за Украйна. Славена го насърчи да продължава да твори, защото впечатлява хората.

Следващите претенденти за наградата бяха мажоретен състав "Мистерия". 19-те млади дами отново направиха впечатляващо появяване на сцената на риалити формата и поставиха в нова плоскост мажоретното изкуство в България.

8-годишната Адриана Хаджитенева страда от артрит, но въпреки това от 4 години се занимава активно с акробатика. Тя направи поредно запомнящо се представяне и получи прекрасни отзиви от журито. Катето Евро ѝ пожела да е много здрава и щастлива, като подчерта, че е сигурна, че ще бъде така заради прекрасното ѝ семейство.

Реми Тоин е от нигерийски произход, израснал е без родители в дом за сираци в Перник, а сега 24-годишният танцьор, любимец на публиката на "България търси талант", показа невероятно изпълнение, с което заслужи отново похвалите на журито, а Славена Вътова оцени високо човешките му качества.

33-годишният Свет Радославов - българинът, осъществил американската мечта, преборил тумор на мозъка и стигнал до финала със златния бутон на Дани Петканов и Сашо Кадиев, показа впечатляващо изпълнение. Той получи специални комплименти от журито. А Любен Дилов-син изтъкна, че съвкупността от всичко, което прави, го прави впечатляващ талант.

Зрителите се насладиха на впечатляващ спектакъл, в който видяха акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически способности, завладяващи танци, акробатика, музикални изпълнения, таланти-герои и много добро настроение. Специални гости на големия финал на "България търси талант" бяха Графа и "Златните момичета" на България.

Преди да бъдат затворени окончателно линиите, журито изрази своята подкрепа за някои от финалистите. Определено фаворитът в този импровизиран вот бе Андриян Асенов


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз гласувах за математика !!!

    18 7 Отговор
    Трябваше да е математика !!!!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 11 Отговор
    БРАВО НА ГОСПОДИНА това доказва щото и индвалиди имат талант
  • 3 BBb

    16 6 Отговор
    Много нагласено!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Alfa Romeo

    18 0 Отговор
    Дискриминацията вече е към нормалните!
  • 6 ...

    22 1 Отговор
    Математика трябваше да спечели. Това е истинският талант, в най -чиста форма. Аз гласувах за него, защото умея да отсея сеното от плявата.
    Уви, останалите 80% от народа не могат.
    Както и да е, да е жив и здрав победителя и той не е лошо момче.
  • 7 Без талант

    17 0 Отговор
    Аз се питам, какво спечели България след толкова издания на "България търси таланти".
    Да предположим, че наиситна сме намерили такива за всичките , тия години. Къде са сега талантите ни? Къде прославят България? Някой чува ли ги, вижда ли ги? Никой не пише за тях до момента в който някой се е дрогирал и буйствалкато онова недоразумение (оная със норвежката или шведска фамилия, че и забравих името). Или докатно някой от тя не влезе в следващата машина за изработка на пари, като фермата, брадъра и подобни?
    Единствено от тия щуротии печели една фамилия, която също не носи българско име.
    А бъгарина праща СМС-чета, търка билетчета и блее с взор отправен към светлото бъдеще и чака мъглата да се разсее.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    браво и индвалиди имат талант
  • 9 град Козлодуй

    2 4 Отговор
    браво
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор
    абе индвалидите не са ли хора ами ако ваши близки бяха индвалиди нищо лично аре нема нужда
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ужас

    5 2 Отговор
    Много тъпопредаване
  • 14 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор
    Браво на този който му е писал сценарият. Защото направо уби Слави. А имитацията на Тодор Колев беше 1:1. Лично гледах само него, стриптизьорките и една малка глезла, която ми пукна тъпанчетата.
  • 15 културДРЕГЕР

    3 2 Отговор
    Моят фаворит беше групата за ръченици
    "Куците вълци от Сакат планина", но подцених конкуренцията...
  • 16 Жрицата на любовта

    3 0 Отговор
    Честито на победителя. Да си ги харчи за здраве! Промоционални зимни масажи моля, хайде на черджето!
  • 17 Обичаща банани

    4 0 Отговор
    Честито на победителя...
  • 18 Момчето

    4 0 Отговор
    Талант е стара мярка за тегло,включително
    злато. А ние го дадохме на концесия.
    Какво търсим тогава?
  • 19 Селтикс

    4 0 Отговор
    Най ми аресА кога макя му утръчА и почнА да цвили като кобила до него :))))
  • 20 Митьо Пищова

    2 2 Отговор
    Поздравявааам всички пинсионйериииии и мойти приатили инвалидичи....
  • 21 Мунчо от "Под 50% игото"

    0 1 Отговор
    Тюх- изпуснах наградата на ТЕЛК.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 жури д'апел

    0 0 Отговор
    А за Славена само слава ли? Или нейното не се губи?
  • 24 иформбюро

    2 1 Отговор
    не е за завиждане ще трябва да дели парите с журито и водещите удобен им е щото е сляп и лесно ше го излъжат с парите