Last news in Fakti

28 Декември, 2019 09:21 3 278 7

По червилото ще я познаете

  • червило-
  • характер-
  • жена-
  • нюанси

Жените, които харесват червените нюанси, са страстни, чувствени, смели и енергични

По червилото ще я познаете - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка жена има поне два различни цвята червило или гланц за устни. В зависимост от тоалета, повода, цвета на кожата, дори сезона тя избира какъв нюанс червило или гланц да постави на устните си. Изборът на цвят не само подчертава красотата ѝ, но и издава някои малки тайни за нейната индивидуалност. Ето какви:

Червено

Ако сте от жените, които харесват червените нюанси, то вие не само искате да подчертаете обема на устните си, но и сте личност, която обича да привлича вниманието към себе си. Червени багри по устните, поставят дамите, които са уверени в себе си, но също така са страстни, чувствени, смели и енергични.

Розово

Различните розови нюанси издават момичето във вас. Подсказват за жени, изпълнени с любов и нежност. Обикновено жените, които избират розови червила, обичат като цяло да притежават повече дрехи и аксесоари в този цвят.

Кафяво и патладжан

Обикновено тези цветове са избор на жени с матова кожа или такива, които са направили красив бронзов загар. От друга страна това са жени, които са приключенски настроени. Те винаги изпъкват със своята индивидуалност и чар. Може да се каже, че са и малко тайнствени, пише az-jenata.bg

Естествени нюанси

Червилата, които се сливат с цвета на устните, са избор на жените, които са уверени в своята красота и не се нуждаят от много, за да я подчертаят. Те са спокойни, но на моменти и хладни личности.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз пък

    5 0 Отговор
    По червилото познавам колко страстно пее по микрофона!
  • 2 Лорчето, ценител на хубавото...!

    1 0 Отговор
    Червилото, винаги искам, дори да го изям, любим цвят розое и естествен...!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Да допълня...!

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лорчето, ценител на хубавото...!":

    На рони Макдоналдс, не е за пренебрегване...! (със самочувствието по леко, постоянно съм във веригата...!)
  • 4 Ретро Сексуален

    5 0 Отговор
    Забелязъл съм, че тея с пиърсинг на устните, рядко се червисват, за да не цапат халките и синджира до носа или ухото. Много проблемно е когато настинат и трябва да си бършат сополите. Същото е с ядене на сладолед, варена царевица или захарен памук. Май и в сауната им се запича месото от метала, но пък са фешън, горките...
  • 5 Фичо

    3 0 Отговор
    Най-хубаво е когато червилото е размазано от вглабяване във свиренето. За цвета все тая.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 джедай

    0 0 Отговор
    Какво да познавам по червилото й? Дали е с гащички отдолу ли? Днес видях една щурка, наплескана с червило и грим,с нарисувани вежди,сложила едни големи очила. Направо се подплаших! В това време покрай мене мина една сервитьорка с черен клин и очертани прашки. Къпана с парфюм. Слага ли се толкова,ма мацко?-я попитах. А тя ми обясни,че била цял ден на работа. Жени,и тяхната не е лесна.