Last news in Fakti

12 Януари, 2020 14:32 9 276 9

Кръвната група определя съдбата ви

  • кръвна група-
  • кръв-
  • характер-
  • съдба-
  • бъдеще-
  • живот-
  • психолог

Психолог проведе редица изследвания и показа как кръвната група влияе върху характера и живота на човека

Кръвната група определя съдбата ви - 1
Снимка: Shutterstock

Психологът Борис Хигир стигна до интригуващи изводи в следствие на дългогодишни изследвания. Според експерта темперамента, характера и склонността към определени заболявания зависят от кръвната група на даден индивид.

Специалистът отделил много време за проучванията си и дори успял да опише точно какви са хората, притежатели на различните кръвни групи.

В следващите редове ще ви разкрием до какви изводи е стигнал той, какви хора сте, какво ви очаква в бъдеще и кои са заболяванията, от които сте застрашени най-много. Информацията може да ви е наистина много полезна, пише jenata.blitz.bg.

Собствениците на кръвна група 0 имат нестабилна нервна система, смята психолога. Те много често изневеряват. Такива хора обаче не отстъпват лесно, те са целенасочени и много упорити.

Обикновено успяват да реагират адекватно в критични ситуации и дори да проявят смелост и агресия, когато се налага. Най-предразположени са към невралгия, хипертония, неврози и синузит.

Хора с кръвна група А имат доста спокоен характер. Те успяват да владеят емоциите си, дори в напрегнати ситуации и когато имат неприятности.

Най-често тези хора биват засегнати от заболявания на дихателната система, тъй че е редно да пазят добре гърлото и дробовете си. Болестите са астма, хроничен бронхит и т.н. Алергиите също са често срещани при тях.

Ако кръвна група B тече във вените на човек, то той най-вероятно е много проницателен. Такива хора, според психолога, са много креативни и талантливи. Те са хора на изкуството. За съжаление, успехът не ги спохожда много често, но това е така, защото не винаги завършват нещата докрай.

Най-емоционални са собствениците на кръвна група АВ. Те са много талантливи, енергични и със здрава психика. Те обмислят добре всеки детайл в професионален план и никога не оставят това, което са започнали. Много са целеустремени.

Хората с кръвна група В и АВ не са много добре здравословно, слаби са. Грипът често ги поваля, а алергиите са им чести гости. Важно е да правят упражнения, да се хранят правилно и да не злоупотребяват с нищо.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    15 1 Отговор
    Тъпо!!! Комбинаториката между 4 кръвни групи и два маймунски фактора определят 8 вида съдби! А всеки човек върви индивидуален път и има индивидуална съдба (като пръстовите отпечатъци)!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Бачо Киро

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Въобще не знам как драскачите на подобни глупости като тоя не измират от глад. Явно има достатъчно тъпаци да се връзват.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В подкрепа

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Поредната тъпня! Темпераментът, характерат и склонността към определени заболявания зависят от милион фактори, вкл. наследственост, начин на живот и мн. други. Няма двама човека с еднаква кръвна група( да вкючим и резус фактора), които да са еднакви , дори близнаците.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 САП

    6 1 Отговор
    Пълна тъпотия особенно връзката на психологическите особенности.
    Наистина има връзка на определени заболявания и кръвните групи, но не и тези които описва.
  • 7 Месарят

    2 1 Отговор
    Как да не злоупотребява човек...???!? А с В и АВ до повече от половината българи
  • 8 ت ت ت

    1 0 Отговор
    اااااااا 🏃🔫 ھھھھھھھھھھھھھھھھھھھھھ
  • 9 Оригинална душа

    0 1 Отговор
    А който прилича на хронично болен, не означава че наистина е такъв !