Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 11:07 2 978 5

Хитът в прическите за 2020 г. е ...

  • хит-
  • прическа-
  • боб подстрижка-
  • фризьор

Късата боб подстрижка

Хитът в прическите за 2020 г. е ... - 1
Снимка: Shutterstock

Наближаващата пролет е най-доброто и подходящо време да промените имиджа си. Знаменитостите пък са готови да ви вдъхновят с примера си. Вече е ясно коя ще е хитовата прическа през 2020 година. Не малко дами от хайлайфа вече са се показали с нея, а тя бързо набира популярност. Това е ключова тенденция както сред звездите, така и на модния подиум.

Хитът в прическите за 2020 г. е ...
Снимка: Shutterstock

Дами като Бела Хадид, Натали Портман, Моника Белучи и дори Дженифър Лопес могат да се похвалят именно с такава прическа. Става въпрос за късата боб подстрижка, която по всичко личи, че ще превземе целия свят през тази година.

Това е прическа, която може да освежи лицето ви и да свали поне 10 години от възрастта ви. Ето защо се избира не само от 20-годишни красавици, но и от 50-годишни дами. Подходяща е за всички, пише jenata.blitz.bg.

Хитът в прическите за 2020 г. е ...
Снимка: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Млади жени

    11 0 Отговор
    С перуки, добре седи..! Тази прическа винаги съм я харесвала, но става за гъста и права коса...разбира, се и красиво лице и красиви очи, много стана...!
  • 3 отвратия

    4 1 Отговор
    Имам една позната, която вече над 30 г ходи вързана на конска опашка.
  • 4 Кръстю Капанов

    4 2 Отговор
    Тая Корнелия Нинова няма ли да си намери един добър фризьор най накрая. Какво е това чудо едното око да е покрито, а другата половина на челото да е оголена максимално и да създава представа за плешивост. Поне да заприлича малко на Цецка Цачева. А това как изглежда външно един политик е по важно от това какъв е вътрешно. В последните 30 г ги избираме по това как изглеждат и как говорят, дали приличат на глашатаи.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.