Last news in Fakti

29 Април, 2020 16:38 3 810 4

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

  • мода-
  • лято-
  • тенденции-
  • 2020-
  • дрехи

И това лято актуални ще са ярките цветове и разнообразните принтове

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ) - 1
Снимки: Shutterstock

Макар част от животът да изглежда спрял заради пандемията от коронавирус, то това не се отнася и до модата. Вече е ясно кои ще бъдат актуалните тенденции при дрехите през следващия сезон.

В следващите редове ще ви разкрием как да се облечете, ако искате да изглеждате добре, да сте в крак с модата и да привличате погледите със стил, когато дадем старт на лятото.

Остава само месец до началото на любимия на всички сезон. Въпреки пандемията, най-вероятно ще можем да се порадваме на лятото, макар и може би по-късно и с няколко условности.

Защо обаче да не изглеждаме ослепително дори и в това подарено ни време? Основните тенденции през летния сезон са дългите дрехи, ярките цветове и принтовете. Ето и повече за тях:


Мини

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

Колкото и да е странно за някои, минито беше и си остава актуално. Това важи най-вече за собствениците на дълги и красиви крака. Единственото нещо, което може да се конкурира с мини пола, са мини шортите.

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

Всяко момиче, което иска да е в крак с модата, колкото и да не ви се вярва, трябва да си набави мини пола и то от кожа. Това е съветът на модистите и дизайнерите. Без значение дали тя ще е по тялото или пък ще е плисирана - това ще е най-актуално въпреки високите градуси.

Гащеризон

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

Гащеризонът отново се завръща в хитовите модни тенденции. Освен това той ще е актуален във всичките си вариации - небрежно, строго, вечерно, деним. Без значение какви точно модели харесвате, всяка опция ще ви накара да се чувствате удобно, а и ще привличате погледите.

Животински щампи

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

И този летен сезон няма да мине без така популярните в последните години животински принтове. Обърнете специално внимание най-вече на тези от зебра, змия и леопард.

Няма значение дали става въпрос за пола, рокля или блуза. Единствената забрана и важно правило е да не комбинирате два вида различни животински принта в една визия.

Всички нюанси на оранжевото

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

Оранжевият цвят, според прогнозите, ще бъде най-популярният през това лято. Всички оранжеви нюанси ще са истински хит - тухла, корал, мандарина, карамел.

С този цвят определено няма да останете незабелязани. Модни експерти препоръчват все пак да заложите на по-пастелни тонове.

Обемни ръкави

Тези дрехи ще са хит през летния сезон (СНИМКИ)

Те ще са истински хит през абсолютно цялата година. Те са били актуални през 16 век, но и към този момент ще трябва задължително да си набавите такива дреха в гардероба си.

Освен това обемният ръкав пасва на абсолютно всичко - поли с всякаква дължина, дънки и къси панталонки. Дайте воля на въображението си.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    7 0 Отговор
    Измама
  • 2 Хит

    2 4 Отговор
    За млади и хубави девойки, бабите да ми едат дебелио гас..и нещо другичко от въздуха...!
  • 3 Генерал Мики маус

    3 0 Отговор
    Абе тези защо са без маски и ръкавици ?
  • 4 цербер

    0 0 Отговор
    Това важи най-вече за собственИЧКИте на дълги и красиви крака. СОБСТВЕНИЦИТЕ НЕ ХОДЯТ С ПОЛИ И РОКЛИ.