4 Май, 2020 15:04 9 777 7

Този цвят на косата ще е хит през 2020 (СНИМКИ)

  • коса-
  • прическа-
  • модерно-
  • мода-
  • тренд-
  • актуално-
  • цвят на косата

Някои нюанси правят триумфално завръщане през летния сезон

Този цвят на косата ще е хит през 2020 (СНИМКИ) - 1
Снимки: Shutterstock

Красивата и добре поддържана коса е един от най-важните компоненти от външния вид на всяка една жена. Представителките на нежния пол се стараят и винаги мечтаят да имат добре поддържана прическа и външен вид.

За да изглеждате добре обаче е необходимо не само да имате модерна прическа, която да съвпада с последните тенденции и вашите характеристики, но и тя да бъде в актуален цвят.

В следващите редове ще ви разкрием кои цветове на косата ще са хит до края на 2020 година.

Естествени тонове

Този цвят на косата ще е хит през 2020 (СНИМКИ)

Тенденцията за естествените цветове на косите, главно кестеняви, се запазва. Няма как да пропуснем да отбележим, че тя е такава и при грима. Що се отнася до косата ви, изберете нюанси, близки до естествения ви цвят. Така няма да има изненади.

Естественият цвят на косата обикновено пасва идеално както на очите и веждите ви, така и на цвета на кожата ви. Сега най-популярен е светлокафявият цвят на косата или "тъмния шоколад".

Розово злато

Този цвят на косата ще е хит през 2020 (СНИМКИ)

Русото с розов отенък отново се завръща на мода и заема лидерска позиция сред хитовите тенденции на 2020 година. Ако някога сте решили да опитате да направите нещо по-щуро, но да не прекалявате, това е идеалната възможност за вас.

Дори когато се занимавате със сериозен бизнес, розовият отенък ще направи чертите ви по-меки и все пак няма да се набива на очи.

Сиво

Този цвят на косата ще е хит през 2020 (СНИМКИ)

Този цвят е много модерен в момента, но се поддържа изключително трудно. Ако все пак сте се спрели на него, е много важно да оставите косата си в ръцете на професионалист, а не да експериментирате самостоятелно у дома.

За да се постигне красив цвят, е много важно да обезцветите косата си. Именно професионалният фризьор може да се справи перфектно с тази нелека задача.
Не забравяйте, че трябва да поддържате такъв цвят коса с много подхранващи маски и продукти.


Топла блондинка

Този цвят на косата ще е хит през 2020 (СНИМКИ)

Преди хората смятаха точно този нюанс на русото за признак на лош вкус, а масово дамите бяха съветвани да избират по-студени нюанси. Причината от една страна е, че този цвят не е за всеки.

Днес златисто-медено русите коси заемат водещо място в списъка с модните тенденции. Този нюанс става все по-популярен, а и изглежда много естествено.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хубави и млади

    3 1 Отговор
    Момичета, може би са умни пък и образовани..! (Отдавна съм привърженик, само на един цвят, който не отива на всеки...!)
  • 4 Мануил

    4 2 Отговор
    Топла блондинка,разбира се! Причината от една страна е, че този цвят не е за всяка,а от друга ,че русото гладно няма да е.
  • 5 Зависи от русото

    2 1 Отговор
    И коафьора...! (Наяден пък страдаш, каква файда от всичкото това...!)
  • 6 цвят

    3 1 Отговор
    Ръженца.
  • 7 Слона, неприятеля ми...!

    2 0 Отговор
    Моя цвят и коса, неустоими пред ,, сина,,...!