Last news in Fakti

28 Май, 2020 22:30 14 729 8

3 прически, с които се отличават богатите жени

  • коса-
  • мода-
  • прическа-
  • фризьори-
  • коафьор-
  • богат

Тези 3 прически изискват редовна и скъпа поддръжка

3 прически, с които се отличават богатите жени - 1
Снимки: Shutterstock

Поддържането на бляскава, здрава и перфектно изглеждаща фризура изисква време и средства. Не всяка жена може да си позволи да отдели такива пари, за да демонстрира последния писък на модата в прическите.

За елитните дами това е дреболия, но някои други ще трябва да бръкнат дълбоко в портфейла. Все пак заложите ли на някоя от тези три визии, може да ви гарантираме,че ще сте излезли като от корица на списание, съветва jenata.blitz.bg.

"Скъпо" русо

3 прически, с които се отличават богатите жени

Да си безупречна блондинка си е наистина скъпо - от боядисването до грижите, които трябва да полагате у дома за косата си. Ако момичето иска цветът на косата ѝ да изглежда зашеметяващо, то една обикновена боя от магазина няма да е достатъчна.

Красивите акценти и преливания изискват правилна техника. Тя може да бъде различна, но определено няма да може да се справите сами в домашни условия и ще се наложи да посетите фризьора си.

След като там ви направят фризура за чудо и приказ, е важно да си купите професионални шампоани и балсами, за да поддържате салонния ефект. За богатите дами това не е проблем, а за останалите е поредно тежко перо в бюджета.

"Ботокс" - перфектна коса

3 прически, с които се отличават богатите жени

За много жени услугите "ботокс" за коса и витаминни маски за нея изглеждат безсмислени. За тях най-важен е цветът, а останалото е разхищение на пари. Това не е така, особено за богатите дами. Те се грижат старателно за косата си и принципът тук е същият като при лицето. Козметиката може да скрие несъвършенствата.

Балеаж

3 прически, с които се отличават богатите жени

За елитните дами е важно косата да изглежда възможно най-естествено, а обемът да подчертава лицето им. Този ефект се постига чрез сложни техники за боядисване. Цената за тях е по-висока, но напълно оправдана.

Фризьорът прекарва много време, правейки отблясъци и преливки, за да направи прическата ви перфектна. Балеажът е много по-лесен за поддръжка, изглежда скъпарски, но пак е добре да бъде поддържан с професионални продукти в домашни условия.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пешо

    11 3 Отговор
    Но преди всичко трябва да имат и коса. Перките излизат много по евтино!
  • 3 село

    36 3 Отговор
    Така, така! И след толкова мъки, тя пак го хваща със секретарката.
  • 4 Пешо

    9 3 Отговор
    Но преди всичко трябва да имат и коса. Перуките много по евтино!
  • 5 Прическа

    20 1 Отговор
    Аз под "прическа" разбирам как е подстригана/оформена косата. Тук се говори за боядисване/цветове.
  • 6 търсете естественото

    24 4 Отговор
    А някои мацки и без пари си изглеждат така ;)
  • 7 абе

    7 3 Отговор
    Дручко си е с дълга *ръженца* нали?
  • 8 муцунка

    14 4 Отговор
    И сега,какво? Противопоставяме дамите на богати и бедни ли? Или пак реклама на бои,шампоани,балсами,витаминни маски и на фризьори?