31 Май, 2020 17:25 4 460 35

Уникално изпълнение на Илон Мъск (ВИДЕО #deepfake)

  • илон мъск-
  • певец-
  • песен-
  • русия

Американският милиардер се изживява като певец

Уникално изпълнение на Илон Мъск (ВИДЕО #deepfake) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Последните дни името на Илон Мъск се свързва с неуспешното изстрелване на прототип на ракетата "Старшип", конструирана от частната компания "Спейс екс". Опитът, който беше извършен в южната част на щата Тексас, доведе не до изстрелване, а до взрив на ракетата. Така донякъде се потвърди казаното от директора на руската космическа агенция Дмитрий Рогозин, че „американците ще трябва да изпращат космонавтите си в орбита с трамплин”.

Заиграването между Мъск и Русия, се прехвърли от науката и в културната сфера. Преди дни в youtube беше публикувано видео пародия. В него американският милиардер много добре пее известната руска песен „Звезда в илюминаторе”.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    25 1 Отговор
    този който е преправил клипчето е доста добър ,ако не знам оригинала направо си се връзвам на тая измама..
  • 2 Ххх

    12 6 Отговор
    ......"Мъск се свързва с неуспешното изстрелване на прототип на ракетата "Старшип"....част от горната статия. И макар че не съм фен нито на Щатите, нито на Мъск, дали все пак автора на статията е разбрал за какво точно изпитание става въпрос ? Дали за изстрелване на Стартшип, или за статично тестване на Земята на част от ракетата - предполагам първата. Защото аз доколкото разбрах, става въпрос за втория вариант.

    Коментиран от #5, #10

  • 3 ФАКТ

    17 28 Отговор
    Той пич има пари и акъл повече от цялата руска кочина !

    Коментиран от #7, #21, #33

  • 4 Stormtrooper

    9 13 Отговор
    Браво Мъск!
  • 5 хъхъхъ

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    явно нищо не си разбрал в момента космическия кораб с двама космонавта на борда. Гледай по тв.

    Коментиран от #9, #23

  • 6 Тиберий

    10 15 Отговор
    Дрогата е бич за човечеството Ако щатите разчитат на този краят им е близо

    Коментиран от #26

  • 7 Мн си смотан

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "ФАКТ":

    Парите са на наса, по голямата част от конструкторите също. Нещо намирисва на политика май.
  • 8 Серьожа

    9 16 Отговор
    Групата съветски учени сега гледат на черно белите екрани в управлението на путинландкосмос и си мислят - "как ще ги стигнем американците"

    Коментиран от #24

  • 9 Ххх

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "хъхъхъ":

    Личи си кой нищо не е разбрал. Защото, освен да гледаш, трябва да си в състояние поне малко да осмисляш видяното. Но това при теб изглежда е проблем. И освен да гледаш, не е лошо от време на време и да попрочетеш нещо. И тогава може би щеше да знаеш, че тази, с която излетяха космонавтите, и тази която гръмна са съвсем различни ракети. Тази, която се взриви е в период на изпитания, ще е значително по - голяма и тежка, доколкото разбрах, с полезен товар от 110 тона, ако тази цифра ти говори нещо. Доколкото си спомням, Сатурн 5 беше с 70 тона полезен товар на ниска околоземна орбита.

    Коментиран от #11, #13

  • 10 хъхъхъ

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Тръмп спря парите за разработка на нов космически кораб, Илон Мъск инвестира за космическия кораб и той си е частен, той също се закани да изведе от Калифорния заводите на "тесла" заради санкциите срещу китай. С една дума Илон Мъск не одобрява политиката на Тръмп хахо, като нашия боко се хвали. Чета коментари с ясно неразбиране. Това е космически кораб а ракетите носители са на НАСА и този кораб е за хора и няма нищо общо със спътници. Спътниците се изтрелват пак с такива ракети носители. Този успех не е крах за Русия. Да се гордеем че в проекта има двама българи с ръководни позиции.

    Коментиран от #12, #31, #32

  • 11 Повтарям

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Ти трябва да ченеш.

    Коментиран от #14, #34

  • 12 Ххх

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "хъхъхъ":

    Дори не си струва да се опитвам да правя някаква връзка в несвързаните ти брътвежи, хохо !

    Коментиран от #15

  • 13 хъхъхъ

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ххх":

    Не правиш разлика между космически кораб, сателит и ракети носинели

    Коментиран от #16

  • 14 Ххх

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Повтарям":

    Изглежда някой папагал, научил се да повтаря човешки думи ще е с по - голямо мозъчно съдържание от твоето. Но, все пак, продължавай да повтаряш. Може би си от онези, които сами си говорят. А повтарянето предполагам ти действа приспивно и успокоително.

    Коментиран от #17

  • 15 хъхъхъ

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ххх":

    Твои не свързани от първия коментар.

    Коментиран от #19

  • 16 Ххх

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "хъхъхъ":

    Така като те гледам, сигурно между сено и слама разлика няма да направиш, къде се буташ да ми обясняваш за разлика между космически кораб, сателит и ракети носители ?

    Коментиран от #18

  • 17 Повтарям

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ххх":

    И да ти се повтаря ти "мамо някой чука".
  • 18 Повтарям

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ххх":

    Погледни първия си коментар умнико.
  • 19 Ххх

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "хъхъхъ":

    Така като те гледам, май блокира окончателно ! Във вашето заведение вече не ви ли прибират по креватите ? Време ти е да си лягаш !

    Коментиран от #20

  • 20 Пияница

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ххх":

    си ти и си знаеш че сивото ти клони към 0

    Коментиран от #22

  • 21 Калиостро

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "ФАКТ":

    Мъск е кредитен милионер и гол като въшка . А "уникалните" му проекти са повторно откриване на колелото. Другите държави като Русия ,Китай ,Индия , че и С Корея отдавна го правят !!!

    Коментиран от #27

  • 22 Ххх

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Пияница":

    Е, надали съм завъдил ларви от мухи в мозъчната си кухина, като твоя милост !
  • 23 бай Гагарин

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "хъхъхъ":

    Краварите се радват като циганче на баничка. Ма то нармално , десет години ги возят като куфари .

    Коментиран от #25

  • 24 извънземното

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Серьожа":

    За руснаците е нещо нормално , но за тия е събитието на живота им. Да не повярваш че са "ходили" на Луната !
  • 25 Защо не прочете това

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "бай Гагарин":

    Тръмп спря парите за разработка на нов космически кораб, Илон Мъск инвестира за космическия кораб и той си е частен, той също се закани да изведе от Калифорния заводите на "тесла" заради санкциите срещу китай. С една дума Илон Мъск не одобрява политиката на Тръмп хахо, като нашия боко се хвали. Чета коментари с ясно неразбиране. Това е космически кораб а ракетите носители са на НАСА и този кораб е за хора и няма нищо общо със спътници. Спътниците се изтрелват пак с такива ракети носители. Този успех не е крах за Русия. Да се гордеем че в проекта има двама българи с ръководни позиции.
  • 26 Hellish

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тиберий":

    Ква дрога бе маняк, беше при Джо Роган и си дръпна веднъж от една трева и не глътна дима. И си личеше, че не може да пуши. Тоя маняк бачка по 15-18часа на ден. Всичко с което се захване е успешно. Дръпна света 50 години напред технологично и изви ръцете на концерните да спрат да продават технология от преди 40 години скъпо само сменяйки и формата. Плюс това, марихуаната не е дрога. Нямаш пристрастяване, странични ефекти, обшо взето само ползи. Но си прекалено тясно скроен да прочетеш и да се ограмотиш. Ти си от тези с капаците, които са не, тва не е хубаво. На въпроса защо се казва така. Ти си от тези които ако са решили, че тази червената кола отсреща е синя, и да ви се обясни и да ви се докаже, че е червена, ще продължите да упорствате, че е синя. Имам такива познати, губят ежедневно спорове с мен, в днешно време има интернет, можеш да го напишеш да им го покажеш. Но се казва, не, не е така. Като да спориш с стена. Това сте хората които не искат развитие и промени. Хората от които ако зависеше щяхме да сме около огъня в пещерата още. И аз слушам стара музика, харесвам коли от 50-те.Но това не означава да отхвърляме прогреса. Все пак това което носиш в джоба си и струва 500-600 лева е по-силно от суперкомпютър който е заемал цял хангар и е струвал милиони долари през 80-те.
    Та, айде без неграмотни коментари не на място. Прочетете нещичко, отворете си малко задръстеното съзнание и не карайте на изуст

    Коментиран от #28

  • 27 Пиетро Балсамо

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Калиостро":

    казах ти, окултистите нямат нищо общо с истината.
  • 28 Тиберий

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Hellish":

    Прав сте за много неща Най малко съм против прогреса Кажете ми каква е файдата от тези циркове кой печели от това защо е този панаир Не се ли наядоха вече не се ли напиха на човешка кръв

    Коментиран от #30

  • 29 Иван

    1 0 Отговор
    Май само се прави, че пее, а е на запис.
  • 30 Hellish

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Тиберий":

    Прогреса никога няма да спре. Фактът, че живеем в общество което е капиталистическо и има 2-3% свръх богати и 70-80% много бедни е ужасен. Факт е, че сме вид който след 5 месеца може да се е самоунищожил след ядрен холокост.
    Но против прогреса, защо?
    Виждам, че използваш интернет
    Може би и климатик, автомобил?
    С дървената лъжица ли се храниш или ползваш вилица.
    Как мислиш за идеята да клечиш зимата в снега поради липсата на тоалетна.
    Дали, щяхме да сме живи да си коментираме и двамата в момента ако бяхме родени преди 500 години. Аз съм прекарал две бронхо пневмонии.
    В колко битки с мечове и копия си участвал???
    Ако утре разработят начин да удължат живота ти до 200-300 години и да си здрав и млад през това време, ще откажеш ли?
    Аз няма, и се радвам, че имам кола и климатик и още 100 неща които улесняват живота ми.
    Та хайде да гледаме голямата картнина и да не си говорим глупости.
    И за първия коментар за който ме подразни.
    Мъск не друса приятелю, виж от къде идват тези коментари, изгледай клипчето, аз лично гледах целия подкаст, защото следя шоуто на Роган. Ако утре твой приятел ти даде да си дръпнеш от цигара с марихуана при това в условия да е законно и ти опиташ, това прави ли те наркоман
    Да го поставим по друг начин. Марихуаната е бирата при психотрооните.
    Ако пийнеш глътка бира, това прави ли те алкохолик?
    Отговори ми на въпросите, без овъртане, без глупости.
    Вярвам, осъзнаваш, че съм прав.
  • 31 нашия

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "хъхъхъ":

    Ама човека май ще излезе прав ти четеш което ти е угодно само и изопачаваш фактите а понякога направо си и съчиняваш-я прочети пак защо Мъск плаши с преместване от Калифорния и още доста 'неточности ' наприказва
  • 32 Ники

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "хъхъхъ":

    Пич, ти очевидно не харесваш Тръмп, но това е твое право. А относно отношенията между него и Мъск, то те са чудесни!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Кире

    1 0 Отговор
    Това е Американския Домусчиев;) Олигарх