1 Октомври, 2020 17:57 8 298 6

3-те симптома на задръстения черен дроб

  • черен дроб-
  • проблем-
  • здраве-
  • детокс-
  • пречистване-
  • симптоми

Претовареният черен дроб сигнализира за проблема чрез тези признаци

3-те симптома на задръстения черен дроб - 1
Снимка: Shutterstock

Черният дроб е онзи важен орган, който ежедневно прочиства тялото ни от ненужни вещества, но понякога по някаква причина не се справя с функцията си. В него се натрупват токсини, наличието на които застрашава благосъстоянието и здравето на човек.

Тялото започва да подава сигнали, че е време да помогнем на черния дроб да се отърве от „мръсотията“, но, за съжаление, не винаги ги разпознаваме

Ето кои сигнали не трябва да се пренебрегват:

Киселини в стомаха

Киселините са резултат от неправилно хранене или реакция на определени вещества, които се съдържат в храната. Но в някои случаи това показва, че твърде много токсини са се натрупали в тялото, което означава, че е време да помогнете на черния дроб да се отърве от тях.

Диария

Ако диарията се появи без причина, тя може да бъде причинена от неправилно функциониране на черния дроб и жлъчния мехур.

Такъв сигнал на черния дроб, че се нуждае от пречистване, никога не трябва да се пренебрегва.

Кожни промени

Ако кожата никога не ви е създавала някакви специални проблеми, но изведнъж е станала прекалено чувствителна: Появява се сухота, дразнене, сърбеж, акне - това може да е резултат от чернодробни проблеми.

Липсата на ефект след използване на специални кремове трябва да потвърди предположението, че е време да пречистите черния дроб.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дълбоко Виждащ

    28 1 Отговор
    Язва и язвички в стомаха никой не свързва с черния дроб....Всякакви кръвотечения,с малки изключения също показват проблем на черен дроб!Сега има тестове кръвни,но черния дроб е жизнено важен и е неправилно да се смята,че той се въстановява и регенерира винаги!Ако искате да имате здрав качествен живот,пазете тялото си ,така както пазите ,или бихте пазили децата си и Внуците си!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кк4кк4

    35 4 Отговор
    Някога, по време на лошите кУманисти, черният дроб трябваше да се пази само от алкохола (тогава нямаше ментетата на зар Киро).
    Сега, при добрата демокрация е трудно да опазим тоя орган, уви.
    И да не пие човек, все пак яде колбаси без месо, ГМО-соя, сирене и кашкавал без мляко но с много Е-та, дори мляко без мляко се продава...
    Такива статии са жалки и непотребни. Да, казвате ни в какво се изразвят симптомите на болният чер дроб. Това е добре. Кажете как да се избавим от факторите, които водят до това състояние?
    В БГ няма отговорност, за хората, които заради собствени игзгоди, умишелно тровят населението. Така и по цял свят вече.
    С какво ни помага тая статия? Ами да пробваме със "специалния крем" за кожа и ако не помогне, да мрем. И без друго оная от ЕС каза, че върастните хора "живеят прекалено дълго". За мен това казва всичко, а вие, както искате!
  • 4 Отдръстване

    10 0 Отговор
    То на некои хора са им задръстени и главите...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дзифт

    1 2 Отговор
    Задръстен черен дроб, оттам цироза за баба Жаноария..! (p. S-Да обясня все пак за младото поколение, какво е дзифт-катран с който се заливат разрушените БГ пътища...!)