16 Април, 2021 20:35 7 170 6

Китайски лек срещу болки в ставите и радикулит

  • стави-
  • болка-
  • остеопороза-
  • артрит-
  • лек-
  • лекарства

Този лек се състои само от две съставки

Китайски лек срещу болки в ставите и радикулит - 1
Снимка: Pixabay

Китайските лекари твърдят, че заболяванията на костите и ставите възникват, защото човек не задържа добра осанка - не умее да стои правилно изправен, пише zdrave.to.

Съществува чудотворна рецепта, която ще облекчи първите симптоми на болки в костите и ставите. Разбира се, лечението трябва да е системно и непрекъснато, тогава средството ще помогне, ще укрепи ставите и хрущялите.

То оказва аналгетично и противовъзпалително действие. За приготвяне на домашното лекарство са ви нужни само две съставки. Това са хранителен желатин и чиста вода. Средството се приготвя и използва преди сън.

Начин на приготвяне:

Сложете в подходящ съд 2 големи лъжици желатин и бавно наливайте топла вода, като постоянно разбърквате.

Достатъчни са 60 мл вода. Когато сместа стане еднородна, можете да я преместите на сухо място и да я оставите до сутринта. След 7-8 часа сместа ще е във вид на желе. Можете да я консумирате спокойно. Препоръчително е да се разрежда с мед или плодове, за да придобие по-приятен вкус.

Обикновеният хранителен желатин е същинско спасение за хората, които редовно изпитват болки в ставите, страдат от остеохондроза или радикулит заради колагена, който се съдържа в него. Провеждайте такова лечение всеки ден в продължение на един месец, но ще почувствате облекчение много преди да изтече този лечебен период.

Приготвеното по този начин желе има редица положителни свойства:

- Укрепва сърцето

- Повишава еластичността на ставите, хрущялите и съдовете.

- Подобрява състоянието на косата и ноктите, прави кожата свежа и еластична.

- Не позволява да се развие остеопороза и артрит.

- Спомага за по-добра работа на стомашно-чревния тракт.

- Помага на мозъчната функция, засилва неговата функционалност.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,да

    14 1 Отговор
    Страхотна статия! Браво на автора!
  • 2 Тиква

    8 1 Отговор
    Чудесна статия и благодаря и аз.
  • 3 Уви

    6 0 Отговор
    Първо, две супени лъжици е много. Аз едвам изпивах по една, с мед, с каквото и да е вкусът е уникално гаден! Пих го три месеца, мъчих се, наддадох 4 кила и болките не спряха.

    Коментиран от #5

  • 4 Рошко

    1 0 Отговор
    Тая момма на снимката ше и оправя всички стави без лек
  • 5 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Уви":

    Аз си взимам сухи сладкарски желета,гръцки.Завираш водата и сипваш.После в чашки и в храдилника Има ягода,вишна,ананас,банан,портокал. Четири месеца по две чашки дневно( 160 гр.общо)Определено имаше ефект.Няма как да сганеш на 18 отново.
  • 6 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    запушва кръвоносните съдове
    пийте повече вода и не прекалявайте с желатина