28 Май, 2021 22:30 2 611 2

Как да не се състарявате излишно

  • старост-
  • младост-
  • красота-
  • навици

Запазете красотата и младостта си по следните няколко начина

Как да не се състарявате излишно - 1
Снимка: Shutterstock

Не можем да сме вечно млади, но можем да положим усилия да изглеждаме максимално добре за възрастта си.

И това изобщо не означава да ходим на процедури с ботокс, да се бодем с инжекции за подмладяване и да носим къси поли (не че има лошо в късите поли, но понякога изглеждат като отчаян вик за младост), пише Edna.bg.

Жените изглеждаме преждевременно остарели, когато сме изморени и посърнали. Когато кожата ни е сива, косата сплескана, а настроението – минорно. За всяко едно от тези неща има решение. Вижте малките промени, които ще ви накарат да изглеждате на толкова, на колкото сте, а не по-стари:

Не тормозете косата си

Ако се къдрите или изрусявате в продължение на дълги години, косата ви вероятно страда много. Бъдете смели и сменете прическата си с такава, която подхожда на състоянието на косата ви. Ако не смеете, инвестирайте в терапии за коса и възстановяващи маски. Ефектът ще ви впечатли.

Пийте достатъчно вода

Помагайте на тялото си с всичко възможно, за да изглежда добре. Водата е абсолютно необходима за правилната работа на всички органи, включително и на кожата.

Не ходете със сенки под очите

Тъмните кръгове говорят за едно – умора и лошо хранене. Спете достатъчно, защото това е най-доброто решение за красота, което можем да ви дадем. И си вземете хубав коректор. Изтриете ли сенките, изтривате поне 10 години от лицето си.

Не се прегърбвайте и се усмихвайте

Изправете гърба, дори мъничко да ви боли, поемете дълбоко въздух и се усмихнете. Ей така се свалят десет години. А за да се превърне изправената ви стойка в навик, спортувайте, дори да е веднъж седмично. Ще си бъдете благодарни цял живот.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хаберих

    3 0 Отговор
    По принцип причина за скандала в семейството е винаги мъжът. Жената само осигурява озвучаването.