15 Юни, 2021 22:30 2 788 14

Какъв човек сте според парфюма си?

  • парфюм-
  • характер-
  • жени-
  • аромати-
  • съвети-
  • полезно

Кой аромат отговаря на вашия характер

Какъв човек сте според парфюма си? - 1
Снимка: shutterstock

Един човек може да обича миризмата на скъп парфюм, която друг не може да го понася. Очевидно е, че не харесва различни аромати и има лични предпочитания. Не е изненадващо, че вашият парфюм говори много за вашата личност. Да видим какво казват вашите любими ухания за вас.

Цитрусови аромати

Харесвате парфюми с цитрусови нотки? Значи вие сте човек, който обича да е лидер. На цитрусови аромати наблягат дамите, които са организирани и дисциплинирани. Това са жени, които обичат да планират всичко до най-дребните детайли и ненавиждат грешките, допуснати от немарливост.

Цитрусовите аромати представляват амбициозни и силни хора.

А приятелите и семейството ви биха ви описали като човек, който е решителен и поема винаги нещата в свои ръце. Live Colorful на Kate Spade и Viva La Juicy на Juicy Couture със сигурност са чудесни аромати за вас.

Флорални аромати

Дами, които са комуникативни и които са подходящи за истински приятел в живота харесват парфюми с мирис на цветя.

Жасмин, Лилия, Гардения и Фрезия са сред най-често предпочитаните аромати за подобни парфюми.

Розови аромати

Обмисляте ли всички възможни гледни точки, преди да вземете окончателно решение? Вероятно сте чувствителен, грижовен и състрадателен човек. Вие сте внимателни към околните, поради което розовите нотки са чудесни за вас.

Ароматът на розите представлява нежни хора. English Rose Perfume на Yardley London и Roses de Chloé на Chloé са аромати, които (несъзнателно) търсите от дълго време.

Лавандула

Социалните пеперуди обожават лавандуловите ухания. Ако сте такъв човек, то вие обичате да общувате и приятелите и семейството ви винаги се радват да са около вас. Вие сте центърът на всяка компания, винаги сте приятелски настроени и проявявате искрен интерес към другите. Цените приятелствата и винаги знаете как да развеселите някого, след като са имали лош ден.

Ароматите на лавандула са чудесни за вас, а парфюмите Libre на Yves Saint Laurent и Obsessed на Calvin Klein са перфектните аромати за вас.

Плодови аромати

Жените, които предпочитат плодови аромати са непредсказуеми, обичащи големите весели компании. Те лесно се поддават на провокации, но работят много добре под контрол.

Дървесни аромати

Парфюмите с дървесни миризми са типични за нежните половинки, които са по-сдържани, интелигентни и елегантни. Това са най-често бизнесдами, които умеят да запазват самообладание дори в най-напрегнатите моменти.

„Въздушни“ аромати

Свежите парфюми с „въздушни“ аромати са подходящи за жени, които са неизменна част от колектива. Те обичат тихите и релаксиращи разходки из природата, обичат хармоничният начин на живот и непрекъснато следят модните тенденции.

Горските аромати

Парфюми, които имат мирис на трева, сено, листа или утринна роса са част от живота на дами, които са спортни натури. Те обичат да изглеждат винаги добре, поддържат се редовно и си падат по екстремните преживявания.

Морски аромати

Жените, които залагат на парфюми с морски аромати се отличават със своята затвореност и минималистичен стил на обличане. Ароматът на море, бриз, дъжд или водорасли действа успокояващо и е добър избор за ежедневен парфюм.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    2 0 Отговор
    Миризлив ? Хахахаха
  • 2 др Гей Билтс

    2 0 Отговор
    Откакто ме отровиха с пестицида Ковид/Новичок обонянието ми замина на кино. Вече парфюма го усещам само от 1-2 см. Ония бабешките рецепти на ДЪЛБОКО ВИЖДАЩИЯ са светена водица, нямат ефект. Обаче миризмата на СЗО калинки мога да различа от км.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Стари чорапи N5

    4 1 Отговор
    Ако не се къпете редовно, парфюмите не помагат.
  • 6 Брендица

    9 1 Отговор
    Парфюм трудно може да определи какъв е човек? Мирисът може единствено да напасне или не върху кожата му
  • 7 NoBrainer

    5 0 Отговор
    Пот. Миризмата на страха. Защо криете страха зад изкуствени миризми. Бъдете себе си!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Кенефко

    1 0 Отговор
    Според моя парфюм,, мухъл,,, нема, не пише какъв съм... не е бройно, фъсс...!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Стас

    0 1 Отговор
    Харесвам мириса на прашките на жена ми.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.