21 Юли, 2021 13:44 4 117 8

Стоматолог от Варна на сцената на елитна дентална конференция в Цюрих

  • стоматолог-
  • дентална конференция-
  • цюрих-
  • иван пеев-
  • имплант

Д-р Пеев е бил единственият присъстващ лекар от България

В края на месец юни стоматологът от град Варна д-р Иван Пеев е бил специален гост-лектор на елитна дентална конференция в Цюрих, Швейцария. Поводът: официалното представяне на знакова иновация в сферата на денталната медицина - първият в света дигитален зъбен имплант.

Д-р Пеев е бил единственият присъстващ лекар от България, а сред останалите лектори се отличават световноизвестни имена като проф. Роналд Юнг от Швейцария, проф. Томаш Линкявичюс от Литва и д-р Рамон Гомес Меда от Испания. В публиката са присъствали селектирани представители на иновативни дентални клиники от цяла Европа, а онлайн излъчването на живо е събрало над 5000 зрители.

Стоматолог от Варна на сцената на елитна дентална конференция в Цюрих



Като част от екипа на най-голямата и високотехнологична дентална клиника в Европа - Dentaprime, екипът на д-р Пеев е бил сред първите 10 специалисти в световен мащаб, имащи възможността да тестват иновативния имплант в реална среда. Представеният на конференцията случай от д-р Пеев е демонстрирал приложението на дигиталните импланти при цялостна рехабилитация на двете челюсти.

“Дигиталният зъбен имплант има ключово значение заради огромния си потенциал да гарантира перфектни резултати при лечението на беззъби пациенти, спестявайки време и разходи както за нас, денталните лекари, така и за пациентите. Пълната дигитализация на лечението - от диагностика и планиране, през изработка на зъбните конструкции, до симулация и провеждане на имплантацията - прави възможно имплантите и зъбите да бъдат поставени в рамките на само един ден” - обяснява д-р Пеев.

В своята кариера в клиника Dentaprime, д-р Иван Пеев е поставил забележителните 20 162 зъбни импланта. Притежава международен сертификат като инструктор по дентална имплантология и е главен ментор в направление "Орална имплантология" в Дентапрайм Академия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димо

    8 1 Отговор
    Който иска да се развива сам търси начина и не чака нищо от държавата!Такива като доктор Пеев са двигатели на обществото.Браво!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шааа

    7 2 Отговор
    Ясно. Реклама на Дентапрайм, замаскирана като новина.
  • 4 Стойчо брееее, админееее

    1 0 Отговор
    Ти при него ли се отърва от суганювите зъби...!
  • 5 Тра-ла-ла

    2 1 Отговор
    Ай стига реклама на тези мошеници!
  • 6 Тралала, но

    2 1 Отговор
    Без зъби, не може да се яде, дори шпекуф....!
  • 7 Башмайстора

    2 0 Отговор
    Все по-често се пише за Дентапрайм и нещо ми подсказва... че и занапред ще чуваме за тях още повече... Все хубави неща... Така се прави...
  • 8 П.Л.

    2 0 Отговор
    Не бях чувала за дентапрайм и ми стана интересно от статията у коментарите… Е мога да кажа само уау.не съм си представяла, че има такова нещо в България. И дава хляб на сумати хора. Браво!