Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 13:17 1 484 4

Миси Елиът със звезда на Алеята на славата

  • миси елиът-
  • звезда на алеята на славата-
  • хип-хоп

Носителка е на четири награди "Грами"

Миси Елиът ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщи Холивудската търговска камара.

Рапърката ще бъде почетена в категорията за звукозапис. Звездата ѝ ще бъде 2708-мата на прочутата алея. На церемонията по откриването ѝ ще присъстват певиците Сиара и Лизо, както и дългогодишната мениджърка на Елиът, Мона Скот-Йънг.

"Миси Елиът преодоля бариерите в доминирания от мъже свят на хип-хопа и проправи пътя за много жени, които тръгнаха по нейните стъпки. Вълнуващо е, че можем да я почетем на Алеята на славата", каза продуцентката на церемонията Ана Мартинес.

Миси Елиът е постигнала много като рапърка, певица, продуцентка и авторка на песни. Носителка е на четири награди "Грами". Елиът е първата жена представител на хоп-хопа, въведена в Залата на славата на авторите на песни. Преди нея честа е оказвана само на двама рапъри - Джей-Зи и Джърмейн Дюпри, допълва БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей черна още не съм............

    1 1 Отговор
    Мандръсъл
  • 2 Тва не е черно

    1 2 Отговор
    То е катран, но ми прилича повече на,, мъж,, затова не я харесвам, има само една хубава песен...!
  • 3 Бойко

    1 0 Отговор
    Влезеш ли в катрана, няма излизане!
  • 4 А кой каза

    1 0 Отговор
    Че, някой може да, излезе от катрана, то затова, не е. добре да се раждаш, дори и заради,, леките,, жени...!?