24 Септември, 2016 04:45 1 462 0

Телепортирай депутата

  • депутата-
  • телепортирай-
  • наука

Наука и политика в едно

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Учените направиха пробив. Осъществиха предаване на информация с помощта на квантовата телепортация на разстояние 30 км.

Квантовата телепортация може значително да подобри сигурността и надеждността на Интернет връзките, казват те. Квантовата телепортация се различава от обичайното разбиране на този термин. При нея не се телепортира самият обект, а неговото състояние. Чудесно! По всичко изглежда, че учените си вършат добре работата.

Какво ли щеше да се получи ако можеха да експериментират с политическата телепортация. Не тази, която депутатите правят редовно. Телепортират се хората от една парламентарна група в друга или правят „сложната“ телепортация към независимостта. Не и тази телепортация на политици, които като класически бежанци преминават от една партия в друга или си правят собствена такава. Този вид политическа телепортация в България е широко разпространена.

Представете си ако учените открият телепортация на състоянието на политиците, а не на самите политици. Е, със сигурност, както показват експерименталните опити, и при тях може би ще се подобрят сигурността и надеждността на политическите връзки.

Например ако се телепортира състоянието на Бойко Борисов в парламентарната група на БСП. Корнелия Нинова веднага би започнала с магистралите и откриването на някоя и друга тангента, която е снимана от дрон, пилотиран от ген. Радев.

Ами ако се телепортира състоянието на Нинова в ГЕРБ? Нищо чудно Борисов да дръпне една прочувствена реч на Бузлуджа.

Проблем може да бъде ако телепортират Татяна Дончева в Атака. Резултатът може да е твърде неочакван – Волен Сидеров да започне да свири на цигулка, а неговата депутатка Ташева да започне да целува Цветан Цветанов по челото. Или, Боже прости, състоянието на Валери Симеонов да бъде телепортирано в ДПС и той да поиска коалиция с движението?

Тогава Местан и Доган заедно ще издигнат Хафъзов за президент и ще отидат в Ямбол да протестират срещу престъпленията на изедника Динко.

Най-яко ще е Митьо Пищова да се телепортира в президентството. Тогава първата дама най-сетне ще излезе на бял свят, а големият питон ще вилнее в джакузито в Бояна, докато черпи Путин и Обама с вафли и кебапчета.

Добре ще е Яне Янев да се телепортира в ГЕРБ. Тогава Бойко хем щеше да обявява на Путин, че е най-добрият политик в света, хем щеше да зове Меркел да го свали, осъди и обеси. Най-добре е Динко да се телепортира в Брюксел и да започне великият европейски поход по границите. Тогава бежанците ще разберат, че „Дис ис Юръп. Уи донт лайк ю. Го бак ту Търки. До ю ъндарстенд ми.“

За да се разрешат световните проблеми, светът има нужда Йоло Денев да се телепортира в ООН. Тогава ще разберем, че страдаме, защото сме обърнали гръб на Тангра и целия свят ще бъде обединен в култа към великото небе. Няма да има войни, а бежанците ще заменят бурките със знака на рода Дуло.

И за финал, защо Николета Лозанова да не се телепортира в УЕФА. Тогава всеобщото футболно войнство най-сетен ще има шеф, който всички професионалисти са опознали и обикнали. Управлението на световния футбол ще е напълно прозрачно. Азис ще пее химна на Шампионска лига.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА