1 Октомври, 2016 07:44 8 978 10

Митьо Пищова: Влизам в селата с лимонада, кебапчета и чалга

  • митьо пищова-
  • президент-
  • кампания

Пищова призова България да затвори границите си за бежанци

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„България трябва да е в ЕС, но да се затворят границите за тези сирийци и всички от онзи район. Те правят само бели на България. Те вземат пари от бюджета, с който може да се помогне на болници и сираци.

Кристалина Георгиева е много съвестен човек с много авторитет и заслужава да бъде председател. Докато комунистката си е комунистка. Ние от комунистите добро не сме виждали и няма да видим. Аз реших да бъдат представител на народа. За това ще правя кампания по всички селата.“

Това заяви пред Факти.бг Димитър Маринов - Митьо Пищова, който издигна кандидатурата си за президент на България.

Известен сте като Пищова. Към какво ще се целите в предстоящите избори?

Известен съм като Пищова, защото съм Митьо Пищова и така ще умра. Целя се да има президент от народа. Винаги има президент от партия X, партия Y, партия Z и нито един от народа. Няма представител на бедните и старите хора, инвалидите и народа. Аз реших да бъдат представител на народа. За това ще правя кампания по всички селата. Ще раздавам лимонада, която е свързана със селата, ще раздавам кебапчета и кюфтета, топла питка. Ще има великденски хора по центровете и мегданите. Ще водя и певци – най-старите чалгаджии.

Към кои хора се целите да бъдат ваши избиратели?

Бедните, сираците, майките, бащите, инвалидите и селяните. Всички бабички, на които им крадат всички животни, старите хора, които се заключват и моите приятели, които са над 5000. Естествено и моите избиратели – жените.

Какво според вас трябва да прави един президент и държавен глава?

Един президент трябва мисли какво казва, да се облича хубаво и да показва, че България е хубава държава.

Какво смятате за борбата за ООН и скандала между Ирина Бокова и Кристалина Георгиева?

Кристалина Георгиева е много съвестен човек с много авторитет и заслужава да бъде председател. Докато комунистката си е комунистка. Ние от комунистите добро не сме виждали и няма да видим. Вашите баби и дядовци, или прабаби или прадядовци, са били тормозени и са лежали в затвора без присъда, тормозени от комунистите гадни.

Как ще коментирате скандала с македониста Миленко Неделковски?

Това е лудост и простотия. Тези българи са дали живота си за освобождаването на Македония, 99% от която са български. Той е луд и трябва да бъде наказан от държавата. Неговата държава по закон е била българска и сега е българска. Там на 50% живеят старите българи, а новите са пак българи.

Каква е въшнополитическата ви идея?

България трябва да е в ЕС, но да се затворят границите за тези сирийци и всички от онзи район. Те правят само бели на България. Те вземат пари от бюджета, с който може да се помогне на болници и сираци. България трябва затворим границите за всички бежанци. Те не са бежанци, а терористи. Това мисля. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дали е изпълнимо

    0 1 Отговор
    тук поне има външнополитическа позиция ! която другите претенденти крият и усукват.
  • 2 Dragozow

    0 0 Отговор
    Кибапчета, мибапчета, кифтета, фафли, дърва за старите хора, маникенки, Арбанаси, Иво Карамански....гласувайте.
  • 3 свирчо

    0 0 Отговор
    Десните кандидати и този път изкъртиха мифките. Обаче на фона на банкянската мутра и Цвиконя и този пищова изглежда нормален кандидат като за умните и интелигентни демократи.
  • 4 Попинци

    0 0 Отговор
    Тоя ако дойде с лимонада в наше село и че го изгоним веднага!
  • 5 Димитър Колев

    0 1 Отговор
    Адаш трябва да има и качествена ракия към лимонадата, и не чалга бе льоло, по-добре Българска народна музика......
  • 6 Васичка Атанасова

    0 1 Отговор
    призовавам всички мои колеги да гласуваме за пищова
  • 7 555

    1 0 Отговор
    Е Пищов , а ма тя и Сталинка е комунист ..За тези угодни думи Боко Т. ще ти забърка едно копанче Ярма да се освиниш още ...От тебе освен Л..новоз друго не става
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 apostol

    0 0 Отговор
    МИТАКА ЩЕ ОТВЕЕ ЦЕЦКА ОТ РАЗ!!!
  • 10 винкелщайн

    0 0 Отговор
    и излизаш от селата с ритници по пърдялника и тояги по кухата кратуна