Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 07:00 3 332 1

Баста на този Женски пазар

  • баста-
  • женски пазар-
  • мажоритарен вот
Баста на този Женски пазар - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Денят на народните будители е.... Днес се прекланяме пред тези българи, които със своето име и дело, са оставили следа в нашата история.

Свеждаме чело пред тези от нас, чиито стихове все ще се четат. Издигаме взор към портретите, които са ни запазили като дух през трудните периоди от историята ни.

Днес остават пет дни до референдума за въвеждане на мажоритарна избирателна система.

В Деня на народните будители трябва да си спомним, че почитаме личностите... А партиите ни продължават да пробутват партийните листи.

Крайно време е да кажем: „Баста на този Женски пазар в политиката!“. Не ви ли липсват тези герои? Не е ли време за ново Възраждане? Не ви ли писна да ви лъжат и да струи популизъм на килограми от партиите?

България е изправена пред нови предизвикателства: бежанска криза, конфликта в Сирия, надигаща се Русия, буксуващ Европейски съюз, Балканите – тенджера под налягане.

Баста! Нужен е мажоритарен избор на личности и идеи. За да могат и децата ни с гордост да разказват на своите деца за Деня на народните будители, но и за дата 6 ноември, която може да промени историята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Поздравления за "женски пазар в политиката"! Брилянтно попадение.
    И на мен ми идва вече горница п-ткарлъка на ръководни места в политика, общини, съд, министерства. С издигането мамицата на народа за преезидент, вече се прекали доста.