Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 12:38 7 712 20

Марешки: Бензин, аспирин и махмурлук

  • марешки-
  • президент-
  • веселин марешки
Марешки: Бензин, аспирин и махмурлук - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Четвърт век след падането на комунизма в България българите са престанали да се водят от идеологиите в участието си в изборите. Това показват данните от ЦИК за изборните резултати на Веселин Марешки. Според тях избирателите са предпочели да дадат подкрепата си за Веселин Марешки там, където

той има присъствие със своите аптеки и бензиностанции.

В момента варненската компания VM Petroleum има 10 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.

В морската ни столица Веселин Марешки е първа политическа сила пред ГЕРБ и БСП, а четвърти са патриотите. Това не е случайно. От Варна тръгна борбата на Марешки срещу монопола в горивата. В съседен Добрич той е втори след БСП и изпреварва ГЕРБ и националистите. В Шумен, Смолян и Разград Марешки е на трето място. В останалата част на страната той заема твърдо четвърто място с подкрепа, която му гарантира прескачането на изборния праг от 4% на парламентарните избори.

Още няколко обекта предстоят да бъдат открити от VM Petroleum в страната.

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт.

Представяйки президентската институция, мога единствено да защитавам интереса на българите. Така аргументира участието си в кампанията за държавен глава Веселин Марешки.

Той отрече твърдението, че се е захванал с продажбата на гориво, за да си спести пари от публична реклама преди президентските избори.

„Инвестициите ми възлизат на около 10 млн. лв. Дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай”, отвърна риторично бизнесменът.

"Продължаваме напред. Това беше една малка битка. Голяма война ще бъде на избори, на които ще вземем властта и наистина да превърнем България в просперираща държава", обяви след края на първия тур на президентските избори предприемачът.

На президентския вот

Веселин Марешки гласува в секция, монтирана в ареста

на Пето районно управление на Златни пясъци.

"Не знам това дали е арест, но харесва ли ви обстановката тук, гласувах, за да се оправи България, да бъде най-проспериращата в ЕС, защо не и в целия свят", обяви Марешки. По всичко изглежда, че стратегията му един евтин бензин и аспирин работи. Но кой ли ще се събуди с махмурлук?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 1 Отговор
    Гласувах за Марешки , дано да направи партия . Сега вече се знае ,че и сам човек може да притисни петролна и други бандитски структури, а те са най вече в структурите на властта...
  • 2 124

    1 0 Отговор
    ако марешки и слави трифонов си спретнат една партия дали няма да ударят всички в земята.мисля че ще стане,но дали ще им позволят вълците.трябва да опитат.....
  • 3 ЦЛЦ

    2 0 Отговор
    Абе медиите много пропагандирате и пишете платени статии ,те марешки го бях отписали даваха му 1,2 процента ,ама ви закопа ,ако се кандидатира на парламентари избори ще е поне втора политическа сила ,защото е човек от народа ,а не мърша като другите .
  • 4 Народа

    1 2 Отговор
    От трънка на глог.. От бб на вм и какво, същия жалкар за власт и пари! Поредната мутра искаща да намаже филийката!

    Коментиран от #19

  • 5 Гост

    1 1 Отговор
    Неприятно впечатление ми направи решението му да продаде гласовете си на ГЕРБ.Значи все пак за пари.
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    Марешки президент
  • 7 Шум в ушите

    0 0 Отговор
    За благодарност да отвори бензиностанции в Шумен и Смолян, ако е коректен към гласоподавотелите си, а не да раздава гласове. Това, че хората са го подкрепили не значи, че ще гласуват за който им каже.
  • 8 коста

    0 2 Отговор
    абе този не беше с криминална регистрация?!Ми то по-добре да си бехте гласували са Цеца мъжката...То Цв Цв ще оправи нещата следващата седмица,вервайте ми:)
  • 9 Юруш

    2 0 Отговор
    Давай приятел аз съм стеб . Удари ги в земята всички картелисти и монополисти . Това е най правилният път . Напред и действай че ми омръзнаха едни исъщи гепители . Ами че те направиха стаж за пенсия бе . Ще ни клатушкат още много години ако не ги махнем . Моята философия е по вече милионери отколкото малко милярдери. Мразя кадруващи плъхове .Вън олигарсите!
  • 10 пешо

    1 2 Отговор
    само болен човек може да даде гласа си за това
    не.до.ра.зумение,продукт на "отбора", продавач на наркотици
    срещу гориво от ИД!
    как мислите "КОЙ" може да продава горива на дъмпингови цени,срещу "петрол"
    и "лукойл" и то при всякакви правителства-червени,сини,
    пемпяни и т.н.!
  • 11 1234

    1 1 Отговор
    Ако Варна я чака махмурлук,
    то други градове ще се събудят с болки в г.за от ,,ГЕРБ-берското,, ухажване...

    Коментиран от #12

  • 12 дедовия

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Недей, че може да им хареса :)
  • 13 ХаХо

    2 0 Отговор
    На тая гробаджийски и комуняшко-турска сган требе дебела тояга и ху... магарешки. Тя от добро няма да разбере. Трябва конфискация на всички незаконно забогатели от приватизацията и държавните сделки!
  • 14 гост

    2 0 Отговор
    има и в Силистра бензиностанция. защо да не стане президент? след Плевнелиев всеки "може". нека опонентите му да са "популисти " като него и да намалят цената на някои стоки и услуги ,които произвеждат.
  • 15 Балкан 50

    1 0 Отговор
    Цацка Цечева - президент
  • 16 черно море

    1 2 Отговор
    Варненска балалайка!
    Щял да гласува за Це.Ца. с отвращение хахах А ве и на тоя му лъщи г.за, ама много хора са се надишали с бнзинови пари и са прекалили с хапчетата и не виждат че е без гащи!
    Поредният месия кандидат да ни "оправи" !!!
  • 17 Про

    1 3 Отговор
    Марешки са в един отбор с Боко т...Марешки стана Марешки благодарение и на Тиквата.Марешки правеше дъмпинг ..на колегите си .Мислите ли не биха му отнесли главата ако не беше зад него Тиквата....на който му трябваше авторитетен Човек който да изтласка участниите в изборите и да стигне на Балотаж с представителя на ГЕРБ и естествено да загуби..Марешки сам се издаде исам си отряза главата подканяйкиизбирателите си да гласуват за ГЕРБ.Рано или късно Утайките изплуват....Нека да затихнат изборите и ще видите цените на Марешки не дай си боже и Тиквата да загуби властта...
  • 18 Мърляшки мутряк

    0 1 Отговор
    На марЛЕШки всъщност му лъсна г.за какъв е с разтварянето на бузки към Гробарите. Но какво си мисли - че тези които са гласували за него ще гласуват за травестита?! Та нали гласувайки за него хората гласуваха срещу гробарите! Ясен е вече напълно и този.
  • 19 дхгннгддгндн

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Народа":

    даааа
    но и ние мажем
    а другите партии кво?
    ами само те мажат филията
    както се изразяваш
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.