14 Февруари, 2017 17:09 3 523 7

Искаме да видим истинската Ралица! Тя заслужава!

  • нова република-
  • ралица-
  • учителка
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във фейсбук страницата на Нова Република грейна едно красиво лице на „българска учителка“. Това била Ралица, която е учител по физика, а нейните ученици спечелили 5 златни и 3 бронзови медала на международна олимпиада. Ралица, писаха от Нова Република, заслужава увеличение на заплатата, защото е положила усилия и труд и те трябва да бъдат възнаградени.

Българският учител заслужава уважение. В това всички сме убедени! Но е истинско безобразие да тропосваш Ралица върху лицето на някаква млада незнайна учителка от чужбина, взета от някаква фотобаза, за да визуализира представите за бъдещето на образованието.

Хайде сега от Нова Република да ни покажат истинската Ралица. Искаме да ни покажете тази, която заслужава на първо място уважение. Истинско неуважение към българските будители е да визуализираш успехите на някой с чужди физиономии, колкото и симпатични да са те. За това няма как да се плати право върху снимка. Това е мизерия.Та така, искаме да видим истинската учителка по физика Ралица и да уважим успехите на нейните ученици. Иначе как да сме сигурни, че образованието е жизнено важно за развитието на успешно българско общество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учител

    10 0 Отговор
    Безобразие.
  • 2 Мършата

    5 4 Отговор
    Аха а защо мене в училище не успяха да ме образоват и си останах простак? Добре че успявах накрая да препиша, та не повтарях! Да ви **** образователната система! Пък не съм тъп, научих немски и ходих да работя в Германия!

    Коментиран от #3

  • 3 успешно българско общество

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мършата":

    Аз научих руски и живея в Москва- детето ми е москвич, жена ми е москвичка, кучето е москвич (родено е на 9 май), обаче и аз си останах простак! Завърших 2 висши и миналата седмица защитих докторска степен, обаче в НСА "В.Левски" - София все още ми седи оригиналната диплома за средно образование от 166-то СОУ ... Истината е, че в Бг най-трудно се взима диплома!
    Като се върна в БГ съм среднист и го казвам с гордост на колегите!
    Джон Атанасов ако беше останал в БГ нямаше да измисли компютъра, а щеше да фърла чакъл на "Хемус"!

    Коментиран от #4

  • 4 Мършата

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "успешно българско общество":

    Бегай от там! Дано все още да можеш да мислиш самостоятелно! Хората от пропагандата на Хуйло, стават като добитък, същински животни! Бегай до де можеш, щот Хуйло ще ти покаже откъдя изгрява Слънцето на Македония, и къде залязва в на Хуйло Гъ** и после пак изгрява над Македония! СТЯГАЙ ДУПАРА, ЧЕ АГЕНТ ДУПАРИНОВ ДУПИ!!!
  • 5 student

    2 1 Отговор
    Българското образование е ПЪЛНА ПАРОДИЯ. КЛИШЕ ама ВЯРНО КЛИШЕ. Как няма да има яко прости хора, като образователната система е съставена от предмети НАПЪЛНО НЕПОТРЕБНИ за да се развие един човек в дадена посока. Взимат ти парите срещу знания за науки и предмети от които нито ще станеш по-умен, нито утре ще ти изкарат хляба, нито ще ти послужат в професията. Всичко е направено за пари и най-вече ГУБЕНЕ НА ЦЕННОТО ВРЕМЕ НА ДНЕШНАТА МЛАДЕЖ.

    Коментиран от #6

  • 6 Мършата

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "student":

    Аз не съм учил, но яко прост определено не съм! АЗ КАРАМ беемве бе момче! Как ще сам прост като карам беемве??? Аз съм се уредил да работя при шеф, дето ми дава парите не на деня, а на часа! Аз Мършата ходя в 09:00 и си вземам партите, без да ме едосва, без да ама тва, ама онва, аз въря и си зимам парите! Е ТВА Е ШЕФ, ама е в Германия, тук такъв шеф нема!
  • 7 Хой бай

    1 0 Отговор
    Така започна кариерата на хубавото Наде от СДС. Ако въпросната Ралица има същият късмет може да и кацне птичето на рамото.