Last news in Fakti

24 Юли, 2017 13:53 3 209 11

Защо Цацаров злепостави Борисов?

  • сотир цацаров-
  • бойко борисов-
  • георги гергов-
  • лозан панов
Защо Цацаров злепостави Борисов? - 1
Снимка: Факти
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-пресният скандал в държавата, приел апетитното наименование "Суджукгейт", удари с трапезното си ниво събратята си от това лято. Вярно, кулинарен елемент имаше и в ЦУМгейт, и в Болтгейт - сърбане на кафе и пазаруване на гъби. От НДКгейт пък се понесе аромат на Борш/ош/, но за там тепърва ще узнаем/може би/, кой е ял и пил, и каква сметка е направил.

Колбасарското ниво на последния скандал втрещява, колкото с натуралистичния си примитивизъм, толкова и с огромното количество деликатеси, което нито един семеен хладилник не може да побере, докато не му изтече фреона. Историите с кафето в ЦУМ и изчезналите болтове на висшия съдия Лозан Панов трябваше да ударят по Сотир Цацаров, но резултатът бе греда и автогол.

Косвена жертва след тайната среща падна пловдивският партиен функционер Георги Гергов, когото Нинова моментално изпъди от ИБ на БСП. Сашо Дончев пък, който вдигна цялата врява, пикира светкавично из всички сутрешни блокове и се покри без вест на климатик в летния зной.

Всеки българин, пребивавал на този грешен свят малко повечко време, е чувал народната мъдрост "тарикат мъж не писка". Само че, Лозан Панов, не само, че писна, но в един момент го удари на хленч. И дори да е прав за много неща, противниците му с лекота преекспонираха случката с двата болта и никой не разбра, какво всъщност иска Панов. Просто му се подиграваха. И никой не слушаше аргументите му. За което вина има и той. Любопитното е, че и в двата скандала бе замесено името на Христо Иванов и преобладаващо столичната му партия "Да, България", която поне показа признаци на живот.

И докато Цацаров бе мишена в изброените гейтове, то при суджуковата история, той буквално стана неин кръстник. Главният прокурор не бе длъжен да влиза чак в толкова конкретни детайли. Но го направи. В резултат на което меко казано злепостави премиера, чието име бе приравнено по чудодейни свойства със "Сезам, отвори се". Казваш "Бойко иска" и складовете сами се разтварят. И, естествено, всичко това отприщи негативни вълни - мъничка към известния само в Добричко депутат и буквално цунами към Борисов.

Въпросът е, нарочно ли го направи Цацаров. И ако да - защо?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 герберче

    27 1 Отговор
    Той злепостави и себе си, и Борисов, като се ангажира категорично с твърдението: "Нито един суджук не е стигнал до Борисов". И в двата случая - и да е прав, и да не е прав - той е уязвим, защото в първия случай означава, че му знае и кътните зъби, а във втория - че като Павлик Морозов го защитава без да го питат.
  • 2 onq s konq

    7 17 Отговор
    Не разбрах мисълта на автора:КАК ЦАЦАРОВ Е ЗЛЕПОСТАВИЛ БОРИСОВ ?В конкретния случай става дума за ЗЛОУПОТРЕБА С ИМЕТО НА ПРЕМИЕРА ,и това може да го направи абсолютно всеки в България-от депутата,до клошара.По тая логика значи ли че телефонните измамници като искат пари от възрастни хора поради възникнала мнима катастрофа за ДОКТОР "Х" ИЛИ ЗА ПОДКУП НА МАЙОР "ЕДИКОЙСИ" ОТ КАТ " ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ГИ ЗЛЕПОСТАВЯТ?
  • 3 Наблюдател

    12 6 Отговор
    Този пасквил е един тюрлю гювеч който иска да вдига акциите на Цацата. Да ни покаже колко прекрасен човек е и компетентен и умен. "Седем с един уадар" Абе направо храбрия шивач. Че и премиера злепоставил. Как не. Смее ли? Знаем кой го постави за главен прокурор, знаем, че без компромати, с които да го държат, никой не се назначава на такъв пост в нашата политическа действителност. Така че, Милене, не минава, опитай пак.
  • 4 истина

    21 1 Отговор
    Г-н, Ганев, за съжаление това е картинката в бизнеса из цялата територия на България. Но това е един тюрлю говеч за клюкарите. Иначе е една завеса която отклонява вниманието от КТБ- Грабежа на века според австрийци, германци и останалите европейци, Магистралите които пропадат и цялостната далавера, свързана с рекет, натиск на бизнеса от партийните лидери на местно и национално ниво. Но това е запазена марка на активистите на ГЕРБ и не става без знанието на Цветанов и др. Борисов. Но те са недосегаеми за системата и за Цацаров. Всичко е само игра , всичка е само спектакъл.
  • 5 Съжалявам

    17 1 Отговор
    Абе изял ги е бе хора!
    Сигурен съм , че тези 4 тона, а може би и много повече са глътнати от Бб и компания
  • 6 Кибик

    11 3 Отговор
    Дали ще кажат че суджуците са за Борисов, Пеевски или Цацаров, все едно, и тримата са с наднормено тегло и обичат да се тъпчат. "Нито един суджук не е стигнал до Бай Х" - Сотире, признай си, ти ли излапа суджуците?
  • 7 Милиард и половина

    11 2 Отговор
    Политиците били разделили милиард и половина от КТБ, а не могат да си купят неколко това суджук. Ето Цецка казва, че лимиард и половина от КТБ са раздадени на политици. Мислих, сметах и не можах да докарам познатите политици на повече от 20-30, но си викак, ако са 1000, то на всеки се падат по милион и половина, Четири тона по 10 лева килото са си 40000 лева. Това си е кокошкарска работа. И сега да попитаме: Бойко взел ли е милион и половина? А Цецка, Цветанов, Станишев, Доган (той е взел милион и половина, но от друго място), Волен, Каракачанов, Симеонов, Цимеончо, евродепутатите? Ако тези не са взели, то кои ли са тези политици, които са взели?
  • 8 К Копроним

    14 3 Отговор
    Това "Боко суджука" много,ми хареса
  • 9 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    И аз така се опитвах да смятам, ама сметката ми "без кръчмар! По нашите ширини килото се харчи над 27, 00 лв - сега идвам от "борсата". Четиритях тона надхвърлят 100 бона като стойност!. Само като си представя, колко вино изпива това нещо и ми става болно на душата !!! Може да имаш милиарди --авантата си е аванта! Човекът така е устроен - макар че нищо не взема оттатък......
  • 10 Glog

    5 1 Отговор
    Цацаров в този конкретен случай просто си върши работата, за която държавата му плаща. И просто казва каква е истинската същност на скандала. Защото ако някакъв високопоставен член на ГЕРБ използва името на ББ като средство за сериозен рекет, и при това до сега винаги е успявал, това означава просто, че българите възприемат ББ именно като шеф на рекетьорска банда, известна под абревиатурата ГЕРБ, заел по недоразумение поста премиер. Иначе рекетът не би успял, нали?

    А, впрочем, доказано ли е, че ББ наистина не е знаел нищо за подобен рекет като се използа неговото име?
  • 11 луканка

    1 1 Отговор
    Е крайно време е да льсне истината за ГЕРБ , Бойко Борисов и цялата им мафиотска структура.За жалост на господата от Факти ,но трябва да свикват
    Браво на Прокурора,с нищо не злепоставя Бьлгария ,господа от Факти