18 Август, 2017 08:54 3 327 10

ГДБОП - батките, на които се скараха

  • гдбоп-
  • борисов-
  • васил коцев
ГДБОП - батките, на които се скараха - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Докато мало и голямо гадаеше, фейк ли е привикването в ГДБОП на Васил Коцев за заплахи срещу премиера в социалната мрежа, случаят приключи. Новината не се оказа фалшива, както мнозина предполагаха. Борисов спечели с лично поднесеното извинение на Коцев и небрежното неглижиране на проблема в характерния му стил - с шеги и закачки. И най-вече с "накарах се на полицаите", които в очите на публиката се превърнаха в герои от милиционерски виц от късния соц.

Остана обаче и един горчив послевкус. Най-вече за тези, които са настроени по-бунтарски и го демонстрират открито в социалните мрежи. Те вече имат едно на ум. Притеснението, че могат да се озоват на мястото на Коцев. Най-напред с инициалите си, после с името си, а накрая да се видят и по телевизора. Нищо, че всеки е свободен да пише, каквото си иска, както уверява нашият министър-председател.

Факт е, че мъжът бе привикан през август за думи, писани през април. Дали зад "престараването" стои нещо друго, я разберем, я не. С бързата си и хитра реакция Борисов удари върху папката със случая печат "Приключен". Хем атрактивно си вдигна акциите, хем пишещите братя във фейса ще търсят по- дребно сито за по-острите си мнения.

На кого му се ходи в ГДБОП...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    30 10 Отговор
    Тиквата от Банкя научи тези мурафети от бай Тошо / Правешкия селянин/ с това ще бъде запомнен в историята.
  • 2 Арийски принц

    17 6 Отговор
    На хората им писна от демоНОкрацията и на нея собствените й преструвки, всички бавно и полека започват да показват истинските си лица, кои озъбени, кои рептилоидни...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бутафон

    13 15 Отговор
    А много другари, продукт на времето си, ще си умрат верни до гроб на съветския съюз и вечната дружба между васал и енергиен господар. Пр акцята на тиквата няма да ги стресне и никога няма да спрат да отстояват руските интереси в България.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Натурално

    13 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бутафон":

    Абе ти погледна ли кой от написаните ти предварително текстове трябваше да постнеш тук. Внимавай добре да си вършиш работата, че да платят доларчетата.
    Не е задължително щом не харесваш Борисов да харесваш Нинова и Путин, ама някои не го разбирате.
    Всъщност може и да го разбираш, но да си длъжен да си свършиш тролската работа. Уважавам хора, които се стремят да си свършат работата и честно да си спечелят парите, независимо колко мръсна е тази работа.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Azazel

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Натурално":

    Тюх, вместо да изпишат вежди, милиционерите взели, че изболи очи... Такова старание да се харесат на Бай Премиера, пък той публично да им се накара... В случая обаче "накарването" е крайно недостатъчно, на тези хора трябва да им бъде ясно показано, че в демократична държава от ЕС, такива репресии от времето на тоталитаризма, са напълно недопустими! Оправдание от сорта на - Васил Коцев публично е заплашвал живота на премиера и е трябвало да бъде извикан, за да му се представи предупредителен протокол, би било що годе приемливо, ама ако го бяха привикали от ДАНС... Васил Коцев член или лидер на организирана престъпна група ли е, че с него се занимава ГДБОП (Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност")?...
  • 8 Azazel

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Натурално":

    Сори, предишния ми коментар очевидно не беше към теб, без да искам съм натиснал бутона "Отговор".
  • 9 БАБА ГЕНА

    7 0 Отговор
    Много добре се досещаме как стои въпроса с арестуваното момче ,което е писало против аз съм прост.Това беше и е едно предупреждение към всички онези ,които го критикуват и обиждат по някой път.Така ,че той е знаял за това арестуване ,за да предупреди всички останали.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.