Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 19:30 3 092 12

Лъжата за конвенцията е гримирана като курва

  • истанбулска конвенция-
  • недялко славов

Природата не е съчинена от Конвеции, ловки манупулатори, хитри чиновници и политически слугинаж, а от светла промисъл, от Висша духовност, от Демиургът

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на писателя Недялко Славов от фейсбук (без редакторска намеса):

Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, като ония, които анатемосват народа си, че е див, тъп, православен, изостанал и прочие. Искам само да се обърна към нормалните българи, към ония които пренасят напред през времето топящия се наш народ. Представете си, че днес синът или внукът ви се връща от училище и казва:” Днес играхме „Пепеляшка”. В първата част играх принца, а във втората част ме облякоха за Пепеляшка”.

И това всеки ден! Докато един ден психиката му рухне и свещенната виталност на живота бъде изтръгната от телцето му!

Това ми казват мои познати млади майки, които живеят в Германия, Италия, Франция.
Помислете, драги нормални и скъпи хора. Да не го чуете в къщите си и Вие.

Това е тази така наречена Конвенция. Природата не е съчинена от Конвеции, ловки манупулатори, хитри чиновници и политически слугинаж, а от светла промисъл, от Висша духовност, от Демиургът. Много на сериозно се взеха едни най-обикновени двукраки смъртници, та да редактират света.
Истината се казва с няколко думи. С няколко срички. „Мама” е двусрична дума, "Тате" също. Дори най-истинските думи са нями „Обичам” е дума на очите.

Лъжите се гримират и кичат като курви. С много тунинг, с много силикон, с много фалш.
Не вярвайте на данайците. Змийски зъм има в даровете им. Не четете тези страници с букви, които погребват истината. Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция. Целта са децата. Целенето е в подрастващите.

И само за финал. В написването на тази депеша на Отвъдното не е участвала нито една правозащитна организация за закрила на жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аристотел

    63 7 Отговор
    Съгласен съм с това мнение!
  • 2 размисли за ценности

    57 9 Отговор
    Ценностите на Европейския Съюз. Ето до какви ценности я докараха. И ги налагат с устрем и политически натиск. Дори руснаците при социализма не са ни принуждавали по този начин. Ценностите на "филантропа" Сорос и кликата, стояща с милиардите си зад него!
  • 3 Пешо

    9 39 Отговор
    Прочетох член 14 ,какво му е страшното ,пояснете.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 юрист

    27 5 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция. Целта са децата. Целенето е в подрастващите...“ Абсолютно точно! Целта е БОЛНОТО да се размножи, като УНИЩОЖИ здравото- като раковите клетки, само , че поради естеството си, БОЛНОТО не може да се размножава и за това целта му е да превърне психиката на здравото в болна психика. А боледува ли психиката, и тялото се разболява- казано образно.
  • 5 юрист

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Това е поредната манипулация, с която някои- предимно нпо-активисти, стигматизират нормалното и здраво мнозинство. Съвет- влезте в която и да е адвокатска кантора в Р. България и им задайте следният въпрос- чл.3 буква в, чл.4 пар. 3, чл.12 пар. 1 , чл.14 пар. 1, чл.60 пар.1 , чл.61 пар. 1 от ИК, т.43, т.53, т.87. т.313 от Обяснителния доклад за ИК влизат ли в пряко противоречение с чл. 6 ал.2, чл.46 ал.1 , чл.5. , чл.33 ал.1 , чл. 32 ал.1, чл. 38 , чл. 11 ал.1 и ал.2 , чл.57 ал.1 и ал.2 и чл.58 от КРБ и чл. 14 ал.6 от Закон за КС във вр. с Решение № 14 от 10 ноември 1992 г. по к.д. № 14/92 г. за тълкуване на чл. 6 , ал. 2 от Конституцията (Обн., ДВ, бр. 93 от 17 ноември 1992 г.) и чл.3 и чл. 4 ал.2 и ал.3 от Закон за международните договори на Р.България и поради тази причина и на правни основания чл. 2 букви “b“, “c“ и “d“, чл. 3 буква “b“, “d“ и “е“, чл.4, чл.5 и чл.6 от КОНВЕНЦИЯ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ И НАКАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ГЕНОЦИД във вр. с чл. 416, 417 и чл.419 от НК представляват ли законно основание да се търси наказателна отговорност за провеждане на ЗАГОВОР ЗА ГЕНОЦИД ИЛИ ГЕНОЦИД от правителството на Р. България спрямо хетеросексуалните лица - български граждани в Р. България? Понеже много станахте хората, които СЕ ГАВРЯТ с нас, българите и твърдите, че сте много по-умни, цивилизовани, компетентни от нас- българите в България, този път умишлено си поставям за цел да РАЗОБЛИЧА тези твърдения на нпо-активистите за българите! И така- препишете с
  • 6 юрист

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    препишете моят систематичен анализ на правни норми, влезте в КОЯТО И ДА Е адвокатска кантора на територията на Р. България, подайте им листа и ги питайте какъв е техният отговор- “да“ или “не“ и после поискайте да подкрепят отговора си с правни основания. Много държа след това да публикувате под тази статия техния отговор.
  • 7 Димитър Кънев

    24 5 Отговор
    Истанбулската конвенция оправдава и узаконява хомосексуалните посегателства
  • 8 Трезвомислещ

    4 23 Отговор
    Аз не харесвам гейове, травести и др. подобни, но след като е установено, че ги има не трябва да си заравяме глаавата в пясъка и да се правим, че ги няма. Няма нищо лошо, че децата ще научават за тях от училище, а не от улицата, както е сега. Нека да ги признаят и да имат права както останалите хора. А изказването на автора подхожда на едни други тъмни и забравени времена от средновековието.
  • 9 Демодикт

    8 4 Отговор
    Демиурга - прекрасен израз на отношението на автора към религиозната догма. Общо взето, тази излишна конвенция е тема за писатели и философи които да я опровергаят аргументирано и обосновано да я обругаят.
  • 10 Джендю

    16 2 Отговор
    Няма Демиург,нито "висша духовност"-термини,които могат да се тълкуват разнопосочно. Има Господ Бог Вседържител,който е създал човека-мъж и жена ги е сътворил и е дал своите заповеди и закони,та изпълнявайки ги човекът да бъде жив/духовно/,а оттам и физически. И в миналото са правени опити да се заобиколи,промени,изврати човешката природа и всеки да се чувства "свободен" до такава степен,че да налита мъж на мъж и жена на жена;Пример-Содом и Гомор. така става,когато се презират божиите заповеди,защото Бог поругаван не бива ! Помислете си какво чака България,ако се приеме и ратифицира въпросната конвенция.Предупредени сте!
  • 11 КАРЛИ

    14 1 Отговор
    До трезвомислещият-
    " Аз не харесвам гейове, травести и др. подобни, но след като е установено, че ги има не трябва да си заравяме главата в пясъка и да се правим, че ги няма. Няма нищо лошо, че децата ще научават за тях от училище, а не от улицата, както е сега. Нека да ги признаят и да имат права както останалите хора. А изказването на автора подхожда на едни други тъмни и забравени времена от средновековието."
    Може би харесваш ГЕЙПАРАДИТЕ И ПОКАЗНОСТТА НА П...ЛИ И ЛЕЗБИЙКИТЕ?????????????????????????. ДА НЕ БИ УЧАСТВАШ В ТЯХ ДРУЖЕ?
    ДА ТЕ СА ТАКИВА, ТОВА НЕ Е СРАМНО, ПОРАДИ ТОВА , ЧЕ ПРИРОДАТА ГИ Е БЕЛЯЗАЛА, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ , КОИТО НЕ СА КАТО ТЯХ И НЕ СПОДЕЛЯТ ТЯХНАТА РАЗЮЗДАНОСТ И БЕЗПАРДОННОСТ И ПАК НИЕ СМЕ КРИВИ.ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗА ТЯХ , НО НЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА И ДА ГИ УЧАТ ПО ПРОГРАМИ СПУСНАТИ СВИШЕ ОТ ТЕЗИ СРЕДИ.
  • 12 КАРЛИ

    18 0 Отговор
    ДА НЕ БИ СА ЛИШЕНИ ОТ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, РАБОТЯТ КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НА ДОБРИ ПОЗИЦИИ, ДАЖЕ ГИ ИМА И В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА НИ И В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ