Last news in Fakti

8 Ноември, 2018 10:00 3 785 22

Елате с влака до Видин, г-жо омбудсман, вземете със себе си и Буда...

  • георги георгиев-
  • боец-
  • мая манолова

Помним как вие, г-жо омбудсман, прочетохте предложението Пеевски да стане шеф на ДАНС от трибуната на парламента и първа вдигнахте ръка

Елате с влака до Видин, г-жо омбудсман, вземете със себе си и Буда... - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

А що не дойдете с влака до Видин, г-жо омбудсман? И вземете със себе си и Буда, и Радев, и Цацаров, цялата банда. Елате и вижте в какво превърнахте България. Пустиня и гробище. И в нашият влак се возят хора. Смрад, мизерия, и студ, като цялата държава.

Ама това е нашата държава, а не вашата. В нашата държава хората живеят с двеста лева на месец, виждат децата си веднъж годишно, а с внуците си почти не говорят, защото децата не знаят български. В нашата държава болните живеят с присъди, а здравите просят левчета с СМС-и, за да лекуват децата си. Често събират пари и за да ги погребат. В нашата държава има хора, които си купуват лекарствата от ветеринарните аптеки, защото са по-евтини. В нашата държава видях как един дядо смуче кренвирш, като близалка, защото няма зъби и пари да си оправи зъбите няма, ама му се яде на човека и на седмо число е взел пенсия и си купил един кренвирш от 3.60 килото за 40 стотинки.Това е нашата държава.

А във вашата държава, г-жо омбудсман, вече никой не говори за милиони, говори се само за милиарди. Във вашата държава има лимузини с подгряващи седалки, охрана от НСО, офшорки, командировки до Варадеро, пиари, секретари и дръжки на микрофони. Живеем в различни реалности и вие забравихте къде се намирате, но ние помним. Помним как вие, г-жо омбудсман, прочетохте предложението Пеевски да стане шеф на ДАНС от трибуната на парламента и първа вдигнахте ръка. Помним, как докато почти една година протестирахме срещу това назначение, вие се подигравахте с гражданите и ни наричахте лумпени с призиви да протестираме, защото не ви пречим. Помним как крепяхте правителството на Орешарски и мафията, както сега крепите правителството на Буда и мафията и си играете на доброто и лошото ченге. И не забравяме. А вие помните ли, г-жо омбудсман? Колко години бяхте в парламента? Тогава не знаехте ли, че има народа, чиито интереси трябва да защитавате?

Всъщност, не се качвайте на влака за Видин, кажете и на Борисов, и на Цацаров, и на Радев да не идват. Не че няма да ви посрещнем, ще ви посрещнем, но няма да ви хареса. Питайте Буда, не е стъпвал тук шеста година и няма да стъпи. Той знае защо, БОЕЦ също знаем.

Георги Георгиев от гражданско движение "БОЕЦ", Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    115 6 Отговор
    Евала точна статия. Всеки го вижда но не всеки има дупе за да го каже публично.
  • 2 А сега

    65 3 Отговор
    Коментарите са излишни
  • 3 Умело

    63 3 Отговор
    яхна вълната, но хубаво че има кой да ни припомни какво правеше не толкова отдавна. Вика му се гьон-сурат, за власт и пари са готови и гомно да изядът
  • 4 от провинцията

    55 2 Отговор
    С една дума:(софия не е България )

    Коментиран от #8

  • 5 СссереМ

    11 37 Отговор
    "Боец"-ът на раданчо пак се опитва да изпъкне,ама няма да стане,всички ги видяха какви са мисири.
  • 6 Коментар

    50 4 Отговор
    ПРЕД ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ
  • 7 химлер

    39 1 Отговор
    Точно в 10-та, но на тези погани не и дреме братле това е истината.
  • 8 Да ама не

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "от провинцията":

    Докато всичко живо идва така ще е

    Коментиран от #11

  • 9 Иванчо Драгел лично

    4 12 Отговор
    Има си приказка за такива. Черногледи или "службаши", които в работното си време (има двама такива до мен) "уплътняват" трудовият си ден с писане на такива (по-горе) пасквили. Ако той е: Георгиев, аз положително съм Петър Петров. Както е казано - "Хора всякакви, свят широк". Лошото - до нас обикнвените си седят такива индивиди
  • 10 Тръмп

    13 2 Отговор
    В село Горно уйно също я чакат с нетърпение!!!:):):)
  • 11 гого

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Да ама не":

    Докато страната се изсмуква,и всичко отива в софия...така ще е.Да не мислиш че на някой му се ходи в тая клоака?Да си остави къщи,дворове,спокойствие и да ходи да блъска в мизерията за едната прехрана....

    Коментиран от #15

  • 12 Пеньо

    11 2 Отговор
    Хубаво. но като беше писал "Буда", да бе написал и "сестро Галева".
  • 13 Гост2

    28 5 Отговор
    Видин е нещо страшно имах чувството,че съм с машина на времето в 80 те.чалга,мръсотия,разруха,отчаяние, безнадеждност.благодарение на цялата сган в управлението на този град в последните 30 години.Визитната картичка на бг Прованс.

    Коментиран от #16

  • 14 Тръмп

    4 27 Отговор
    Видин е комунистически град и за това е в разруха!:):):)
  • 15 ох лелее

    3 12 Отговор

    До коментар #11 от "гого":

    Клоаката се превърна с дейно участие на тея занемарили дворчетата си по селата. Така ще е прав си, защото знаете само ДАЙ, рънъ, пиене и тва е
  • 16 Кои ми окака гащите

    6 8 Отговор

    До коментар #13 от "Гост2":

    Ами спрете дацапате, бре! Като видя в града ми някой селтак как си хвърля на улицата мазната хартия от баничката ми иде да го заритам!

    Коментиран от #17

  • 17 Свидетел

    14 0 Отговор

    До коментар #16 от "Кои ми окака гащите":

    Пич хората не цапат.. в момента във Видин е мръсно защото за пореден път препарвят център/улици/воден цикъл и кой знае още какво. Булеверда в града беше стъкло но след 2 месеца го изкопаха пак за воден цикъл много умно нали...

    Коментиран от #18

  • 18 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Свидетел":

    Този воден цикъл разкопа много градове, има добра идея, защото този булевард преди да е станал "стъкло" е трябвало да бъде направен по новите норми и да отговаря на стандартите.

    факт е че всеки град попаднал в този "цикъл" така са го зациклили че ако им измерят праховите норми в чудо ще се видят всички.
  • 19 Браво

    5 2 Отговор
    Достойно и истинско. Респект.
  • 20 LНН

    1 1 Отговор
    Буда все е на път ,но извън България ленти за рязане няма.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.